Police brutallity
Re: Police brutallity
Да, полицаите имат право да бият и убиват ако им се опълчиш
Кво става тука, много нацисти, комунисти и фанатизирани християни се пръкнаха. А да и културисти 
- reborn_izrod
Заради хора като вас и аз мразя полицията.Понеже е единственото което ме спира да ви убия,не за друго.Шибани наркомани.The Chameleon написа:VLM написа:Това ми е мнението по въпроса.
след подобно видео как да не ти се припуши
ОТНОВО!!!
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
яж ми хуя, дрисльо 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- reborn_izrod
Мълчи уе м'нгал!Колко си 10 кила?Сигур ако ми седнеш на императора да си просиш хомосекса даже нема да разбера че си тамThe Chameleon написа:яж ми хуя, дрисльо
ОТНОВО!!!
-
Warbringer
- В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
reborn_izrod написа:Заради хора като вас и аз мразя полицията.Понеже е единственото което ме спира да ви убия,не за друго.Шибани наркомани.
Ама ако те хвана някъде ще си на първа страница, майка ти мръсна да еба. Само кажи къде да дойда да ти счупя мръсните устенца, че ми се бие някой.
a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
- reborn_izrod
Хаха на некоя форумна среща може да се разбереме.Така или иначе сега ще се биеш с полуинвалид.Въпреки че това би ти увеличило шансовете поне до 50%
Много ги обичам такива като тебе дето никога не са се били и си мислят че това е като по филмите.Ти знаеш ли че ако те убия после трябва да те лежа,както казах по-горе.А наистина ме е страх да не ти пръсна главата на плочките неволно.Вие пишлигарите поне тия задръжки ги нямате,понеже си нямате представа какво е боя.Свас човек като се бие ем себе си требе да пази ем вас.Биел му се някой.Каето си комплексар много ясно че ше ти се бие някой.ЗАРЕЗВАЙ НАРКОТИЦИТЕ И ХОДИ СПОРТУВАЙ ДА СИ СПАДНАТ КОМПЛЕКСИТЕ.Тогава вече наистина ще можеш да набиеш някой,но вече няма да ти се иска.
ОТНОВО!!!
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
аа ти си оня балък дето се правеше на инвалид, ясно 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- reborn_izrod
Аз съм оня балък дето падна от лоста преди 5 дена и се претрепа,щото не ще да е атрофия като вас и половината ден да ми да е доспиване,а другата половина запиване,пафкане,форомстване и различни видове наркоманстване.А на хорбрингъра ще му простя временния изблик на агресия без покритие,понеже аватарчето му ми е симпатично.The Chameleon написа:аа ти си оня балък дето се правеше на инвалид, ясно
ОТНОВО!!!

И полицаите са пострадали иначе.
Какво да се прави. И някакви идиоти ще ми кажат не съди всички полицаи за постъпката на един. Съдя цялото ЧОВЕЧЕСТВО за постъпката на един. Чуйте го как вика баща си на помощ и моли за живота си. Как може да се прояви такава жестокост, какво толкова може да предизвика нещо такова? Не му е било ден на човека, та решил да убие друг. Изстинали са им кафетата и те затова са мъчили, обезобразили и убили беззащитен нещастник. Няма достатъчно жестоко наказание за тях, а те сигурно и ще ги оправдаят. Цялото човечество заслужава никога да не е съществувало за нещата на които е способно.
МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
-
Warbringer
- В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
reborn_izrod написа:Аз съм оня балък дето падна от лоста преди 5 дена и се претрепа,щото не ще да е атрофия като вас и половината ден да ми да е доспиване,а другата половина запиване,пафкане,форомстване и различни видове наркоманстване.А на хорбрингъра ще му простя временния изблик на агресия без покритие,понеже аватарчето му ми е симпатично.The Chameleon написа:аа ти си оня балък дето се правеше на инвалид, ясно
Да, ела на някоя форумна.
a.k.a. Disturbed
- thewhitestig
То форумна скоро не е имало.Warbringer написа:
Да, ела на някоя форумна.
reborn_izrod написа:Хаха на некоя форумна среща може да се разбереме.Така или иначе сега ще се биеш с полуинвалид.Въпреки че това би ти увеличило шансовете поне до 50%Много ги обичам такива като тебе дето никога не са се били и си мислят че това е като по филмите.Ти знаеш ли че ако те убия после трябва да те лежа,както казах по-горе.А наистина ме е страх да не ти пръсна главата на плочките неволно.Вие пишлигарите поне тия задръжки ги нямате,понеже си нямате представа какво е боя.Свас човек като се бие ем себе си требе да пази ем вас.Биел му се някой.Каето си комплексар много ясно че ше ти се бие някой.ЗАРЕЗВАЙ НАРКОТИЦИТЕ И ХОДИ СПОРТУВАЙ ДА СИ СПАДНАТ КОМПЛЕКСИТЕ.Тогава вече наистина ще можеш да набиеш някой,но вече няма да ти се иска.
Ти си много тъпо копеле бе.
“To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
- reborn_izrod
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Много добри постове!Волтажния пак се вкара във филма че комунизма е хубаво и красиво нещо.
СМЪРТ НА КОМУНИЗМА!СВОБОДА ЗА НАРОДА!
СМЪРТ НА КОМУНИЗМА!СВОБОДА ЗА НАРОДА!
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There