има ли ЖЕНИ?!?!

Нещата от живота
Аватар
Till.Lindemann

Re: има ли ЖЕНИ?!?!

Мнение от Till.Lindemann »

ехехехе
ся ако не бях видял, че и двамата сте на линия, щях да си помисля, че си един и същ. кефите ме батки. единия ми мяза на бацата, другия ше се издаде скоро. поне евала, че ги разбирате- единия с аватар на рони колман 8 пъти мистър олимпия, другия джей кътлър, дето винаги оставаше след рони, когато се отказа имаше шанса и понавакса, последното състезание изтърва от фил хийт, ама пак е доста велик. мене идоли са ми лий прийст и кай грийн принципно. лий прийст, щото както е нисък и като назоби в състезателен период става абсолютно квадратен като някво джудже от уоу. кай грийн доста ме радва, щот има много стабилни блек дженетикс и за неговия ръст си изчиства много добре + има конска опашка и ми е доста забавен като почне да се лигави.
като цяло обаче съм привърженик повече на бойните изкуства + фитнес пред бодибилдинга. щото може да си тренираш фитнес за сила и тонус, бойните изкуства те правят гъвкав и пъргав. като тренирахме преди понеделник граблинг, вторника страйк, срядата фитнес, после четвъртъка пак граблинг, петъка страйк, съботата чак фитнес. ей тва с два пъти седмично бяхме мотики. бодибилдинга верно е доста стабилно, ама ако можеш да блъскаш докато остарееш и, на 55 примерно да удариш един хормон на растежа да заприличаш на 30 годишен и тва е. ако не можеш да бухаш, ставаш някъв увиснал чичка и ходиш с огромни размъкнати тениски с дълги ръкави дори през лятото, че да не си личи как си останал кожа и кости. бухайте и бъдете корави, надъхвайте другите около вас, щото спорта е здраве.
фитнес-маняк
В момента играе: исбутване на 45 граджсова лек преса сас акцент варху ватрешната част на бедрата

Мнение от фитнес-маняк »

САМО ТАКА СИМЕОНСКИ респект 8)
Mi alma te llama
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
stoian_flaisa_

Мнение от stoian_flaisa_ »

венци батка тва ли е МОНКАТА ахахаха
евала маняк разбираш ги нещата виждам кажи къде тренираш дали сме се засичали
поздрави :)
рънътъ прай борбътъ ......... ама си трябва и ЗОБ !!!!!!!
Аватар
reborn_izrod

Мнение от reborn_izrod »

Требе малко здраве да се налее в тоя форум че кофти е положението.МОМЧЕТА ЦИГАРЕТЕ НЕ СА ЗДРАВЕ!Спорта е здраве,заебете цигарете!От тях белите ви дробове че почернеят.После че имате 4 черни дроба и поне че станете иммортал алкохолици,ма че запреличате на Барак Убама и нема да ви връзва вече пенка.
ОТНОВО!!!
Аватар
австриискиа дънер
В момента играе: истласкване на штанга от лек сас тесен хват

Мнение от австриискиа дънер »

тренираите пичове да станите сдрави като мене и като фитнес маниака :!: които иска да пише да му кажа колко протеин да зима 4 години са занимавам сас фитнес и рабзирам много :!:
0887152992 - званете тука за персонален фитнес инструктор 5 години опит имам работиа нежно тарифа на тренирофка - 25 лева с ддс
Аватар
Crow Jane

Мнение от Crow Jane »

Има. :rockon:
Mitio Krika

Мнение от Mitio Krika »

Както казах, махнете я тая химия! Ако искате да станете като американски морски пехотинец ми пишете :Д
Аватар
австриискиа дънер
В момента играе: истласкване на штанга от лек сас тесен хват

Мнение от австриискиа дънер »

батка не говори глупости на хората зашто да си губиат времето като могат за 1 месец с мой насоки да станат многу курави аз само качествена стока предлагам на моите клиенти внос от индиа :!:

телефончето вав подписа с лек коментар по тарифата :!:
0887152992 - званете тука за персонален фитнес инструктор 5 години опит имам работиа нежно тарифа на тренирофка - 25 лева с ддс
stoian_flaisa_

Crow Jane написа:Има. :rockon:
здравей мацка ама пиши по често какво е това само 3 поста от 1 година насам виж ме мене оня ден се регистрирах тука и вече съм набрал такава инерция каквато само бате ви венци може да достигне като се разпъшка у залата :D

може и снимка да пуснеш ние няма да те изядеме ......... щот го караме само на диетична храна хахаха
фитнес-маняк
В момента играе: исбутване на 45 граджсова лек преса сас акцент варху ватрешната част на бедрата

Мнение от фитнес-маняк »

кров джеин ти ниакоиа слатка какичка ли си :?:
Mi alma te llama
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
Aware

Мнение от Aware »

фитнес-маняк написа:кров джеин ти ниакоиа слатка какичка ли си :?:
Дейба и малоумника ти рязан.Направи още няколко акаунта да си пишеш сам, цайсат нещастник с 25см ръка
kamengtaiv
n00b playa

Мнение от kamengtaiv »

Общия взел да приема и новобранци :lol:
Тоалетен маг написа: ebaha sestra ti momche
stoian_flaisa_

камене ти много стар ли си тука новобранец ще си ти ако дойдеш в залата да те видиме колко си ербап
kamengtaiv
n00b playa

Мнение от kamengtaiv »

Aware написа:
фитнес-маняк написа:кров джеин ти ниакоиа слатка какичка ли си :?:
Дейба и малоумника ти рязан.Направи още няколко акаунта да си пишеш сам, цайсат нещастник с 25см ръка
+4. Ебаси неграмотника :lol:
kamengtaiv
n00b playa

Мнение от kamengtaiv »

stoian_flaisa_ написа:камене ти много стар ли си тука новобранец ще си ти ако дойдеш в залата да те видиме колко си ербап
Хахах не се казвам Камен ве Стоянчо. Btw ти да не си некои стар но с нов акаунт?
stoian_flaisa_

не регистрирах се във форома по препоръка на венци маняка да си говорим за фитнес и хранителни добавки понеже ги разбирам нещата и имаше хора с вапроси към мене
а и съвети не отказвам ако искаш ще ти направиме програма за начинаещи виждам че си още малак най-вероятно макс 8-9 клас то тогава ти е времето да почваш иначе като дойде време за бала и ще си плижек и няма да можеш да боднеш некоя саученичка :)
kamengtaiv
n00b playa

Мнение от kamengtaiv »

stoian_flaisa_ написа:не регистрирах се във форома по препоръка на венци маняка да си говорим за фитнес и хранителни добавки понеже ги разбирам нещата и имаше хора с вапроси към мене
а и съвети не отказвам ако искаш ще ти направиме програма за начинаещи виждам че си още малак най-вероятно макс 8-9 клас то тогава ти е времето да почваш иначе като дойде време за бала и ще си плижек и няма да можеш да боднеш некоя саученичка :)
:D
btw аз съм 95 та но погрешка записах че съм 96 LOL
фитнес-маняк

Мнение от фитнес-маняк »

Aware написа: Дейба и малоумника ти рязан.Направи още няколко акаунта да си пишеш сам, цайсат нещастник с 25см ръка
тихо дрислио шти удариа една мотика в галвата :x
Mi alma te llama
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
Гадъ
В момента играе: с глави

Мнение от Гадъ »

Бате, знам едни мангали, знаеш ли ква добра жена ще направят от тебе?
Публикувай отговор