Chronicle
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Chronicle
някой гледа ли го, мнения?
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
Re: Chronicle
Ами мен като цяло ми хареса щото попринцип обичам филми снимани в стил ала Cloverfield... иначе не е нещо особено като история... имаше тук таме забавни моменти....

--Gort!Klaatu barada nikto!--
Амиииии... странен филм като цяло.
На места е як, на места е тъп. Като цяло е един от тия филми, които ти оставят онзи привкус на "ех, тая идея, ако беше реализирана мааалко по-така, а онова маалко по-иначе..."
Финалът е тъпичък, иначе не е пълна загуба на време.
На места е як, на места е тъп. Като цяло е един от тия филми, които ти оставят онзи привкус на "ех, тая идея, ако беше реализирана мааалко по-така, а онова маалко по-иначе..."
Финалът е тъпичък, иначе не е пълна загуба на време.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
и аз съм на същото мнение, гипо
идеята имаше голям потенциал, но към края филма беше мн зле
защо никога не мислят out of the box? някъв мега маняк се занимава с пълни простотии като има под ръка такава мощ; общо взето след случая с бурята нататък не бях доволен ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
идеята имаше голям потенциал, но към края филма беше мн зле
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq