Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer
Публикувано на: 25 Апр 2012 19:18

Твоите думи не се връзват :?:

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 25 Апр 2012 19:20

[20:17:47] Stalker-san says: аз също по 1 време бях скептичен
[20:18:19] Stalker-san says: скрийншотовете наистина изкарват играта много по-грозна от колкото дефакто докато цъкаме е
[20:18:37] Stalker-san says: и с онези класови клипчета, особено след като изгледах на Demon Hunter-a се бях отвратил
[20:18:46] Stalker-san says: колко тийн изтъркани реплики има и втф изобщо е тва
[20:19:08] Stalker-san says: но след като видях геймплея на бетата още преди повече от половин година всякакви съмнения изчезнаха че играта ще е страхотна :)

--

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 25 Апр 2012 19:36

Ако след 12 години все още правиме партита на Д3, тогава искам да ми напомните да ви се ''извиня'' за опасенията си, че играта няма да е велика.

Щот не знам, ама ... СК2 не бих я играл пак. Всичко е индивидуално, затова нема файда да се пънеме сега. Кат излезе играта ще се разбиеме от кеф на първите 2-3 превъртания заедно, това е факт. Нататък вече - ще видим.

Профил Skype WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 25 Апр 2012 19:46

ако играта беше излязла, когато беше 12 години по-малък - да определено до сега щеше да я циклиш;

edit : аз нз ти какво разбираш под велика игра? Диабло 2 я играем дори 12 години след излизането й, но това не значи че я циклим по цял ден постоянно? на няколко месеца а-у ще се съберем и ще я врътнем 1 път; ще си начешем крастата един вид и пак ще я оставим на мира още няколко месеца. Диабло 3 в началото ще се цъка много здраво, както едно време сме играли Д2, вярвам, че ще се играе повече от Д2 дори няколко години след като излезе ( то най-малкото след 2 години излиза 1вия експанжън, след още 2 втория, който ако се цъка също 2 години ей ви ги 6 години почти само нов content )

та диабло 2 го цъкахме 12 години с толкова малко content без подобни идеи за добре огранизирано ПвП, енд гейм контент в лицето на мега трудното Инферно, супер графтинг система, стотици скилове в сравнение с Д2 и т.н. и т.н. и т.нннннннннн, а Диабло 3 няма да го цъкаме 6 години след 6те изминали с експанжъни? niggas please :lol:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 25 Апр 2012 19:50

Кое ще му е срамното?

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 25 Апр 2012 20:04

Аз пък не бих играл Diablo II някога повече, това мога да кажа със сигурност и то не е от вчера или днес. :?

Diablo III, виж.. особено с алтернативните ми шейдърчета и тъничкия шарпен не виждам причина просто да не я играя поне толкова колкото съм играл и двойката дори и без да съм на 10-11 години, ДА НЕ ГОВОРИМ, ЧЕ ДАЖЕ ЛЕВ НЕИЗБЕЖНО ЩЕ ПАДА, ГЛУМЦИ :lol:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Публикувано на: 26 Апр 2012 00:16

The Chameleon написа:
в самата си бета Д3 чупи шедьовъра Д2 така че не виждам как е прав :lol: един път да излезе, всички мрънкащи ще я цъкат като луди :lol:

тва като СК 2 колко мрънкаха или с всеки нов експанжън на УоУ, ама community-то расте все повече :lol:

д3 will blow all them nerd minds 8)

Точно това е проблема, че расте. Комерсиализъм. Опростяване, нооб фриендли. Парите до това водят. В един момент ще свърши и Близард ще залезе. Нали знаеш, че всяка империя и идва края, тук е подобно. Главозамайване и правене на нещата не както ги умеят и както сърцата им диктуват а както им кажат тея от горе, дето мислят само за повече продажби. Прекалено са много нещата които ми потвърждават това мнение. Не само картонената визия.
Кажи ми колко ще са нещата които ще правят героите уникални ??? След като няма да има статсове и скил дърво. Едните предмети ли само ??? Прекалено много са тея минус неща. И още като чух 60 лвл ми стана ясно. Тръгнали са по пътя на Уоу, героите вероятно няма да е трудно да стават 60ки и това ще е нужно за да носят най добрите предмети. Още един огрооомен уникален чар на D2 се губи. А па това за AHто неам думи, решили са да цицат парички. Уоу - месечни такси, а тук AH
Както и да е, може още много да се говори, нека излезе ще видим. Ще видим и най важното - какъв ще и е живота. Защото D2 колко години е ? и е още жива... просто незнам как са го мислили, като се замисля. Дигаш един герой и нямаш нужда повече от друг? В D2 в хофа имах 4,5 паладина :) различни развития,безброй варианти, а колко още сме трили и дигали ех ех... няма го това време

Профил Skype

Аватар
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Публикувано на: 26 Апр 2012 00:26

The Chameleon написа:
ако играта беше излязла, когато беше 12 години по-малък - да определено до сега щеше да я циклиш;

edit : аз нз ти какво разбираш под велика игра? Диабло 2 я играем дори 12 години след излизането й, но това не значи че я циклим по цял ден постоянно? на няколко месеца а-у ще се съберем и ще я врътнем 1 път; ще си начешем крастата един вид и пак ще я оставим на мира още няколко месеца. Диабло 3 в началото ще се цъка много здраво, както едно време сме играли Д2, вярвам, че ще се играе повече от Д2 дори няколко години след като излезе ( то най-малкото след 2 години излиза 1вия експанжън, след още 2 втория, който ако се цъка също 2 години ей ви ги 6 години почти само нов content )

та диабло 2 го цъкахме 12 години с толкова малко content без подобни идеи за добре огранизирано ПвП, енд гейм контент в лицето на мега трудното Инферно, супер графтинг система, стотици скилове в сравнение с Д2 и т.н. и т.н. и т.нннннннннн, а Диабло 3 няма да го цъкаме 6 години след 6те изминали с експанжъни? niggas please :lol:

омг омг.... ти какво си играл бе хахаха ти явно незнаеш диабло 2 какво значи... омг
ти дигал ли си герои 99 левел? играл ли си в сървъри като Headoff ? Знаеш ли, че сме пускали ботове по 4,5 лоадера отворим и циклат нон стоп, месеци и неможе да намериш най добрите предмети. Трябваха години буквално. И сега има предмети Rare дето на никой не са падали. Знаеш ли какво значи Sacred Targe ETH 15/15, Grief 40/400 чармове скил/45 life... Имал ли си Smiter, Зерг или некав пвп герой.... нямало пвп хахаха...... гледната точка... както винаги казвам, важна е гледната точка. В случая ти явно незнаеш, не си видял истинския чар на играта.....

Профил Skype

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 26 Апр 2012 01:34

:doh:

Прочетох до "Headoff" и спрях

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Апр 2012 09:25

Д3 има по-приятен геймплей. Когато нещо е по-приятно, то става и по-лесно за играча(по-интуитивно е). Честно казано съм с 100 ръце и крака зад новия геймплей на играта.
Не мога да повярвам, че хората твърдят, че Д3 е по-лесна от Д2 на базата на няколко левъла, без изобщо да се опитат да си спомнят колко елементарна беше Д2 през целия Normal, пък да не говорим до Blood Raven...
Има много подобрения в Д3. Примерно ми прави страшно голям кеф, че маната има луд реген, а не трябва да складирам 6546 колби за мана. Това с колбите никога не е бил основен елемент и затова смятам, че премахването му е по-скоро възможност да наблегнеш на по-важните неща, а не да складираш колби. Товa не прави играта по-лесна.

Конкретно ние няма да цъкаме Д3 12 години по простата причина, че тогава ще имаме много по-важни неща за вършене (каквито нямаме 12 години след Д2, тоест сега).

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Апр 2012 09:35

Ten Bears написа:
омг омг.... ти какво си играл бе хахаха ти явно незнаеш диабло 2 какво значи... омг
ти дигал ли си герои 99 левел? играл ли си в сървъри като Headoff ? Знаеш ли, че сме пускали ботове по 4,5 лоадера отворим и циклат нон стоп, месеци и неможе да намериш най добрите предмети. Трябваха години буквално. И сега има предмети Rare дето на никой не са падали. Знаеш ли какво значи Sacred Targe ETH 15/15, Grief 40/400 чармове скил/45 life... Имал ли си Smiter, Зерг или некав пвп герой.... нямало пвп хахаха...... гледната точка... както винаги казвам, важна е гледната точка. В случая ти явно незнаеш, не си видял истинския чар на играта.....

и какъв е истинския чар на играта - да чийтиш, пускайки ботове ли :lol:

иначе за диабло 3 - нямах много време да цъкам бетата, но все пак да си изкажа мнението. новата система за умения ми изглежда малко странна засега, но това не значи, че задължително е лоша. като превъртя играта няколко пъти тогава ще мога да кажа със сигурност, но не мисля, че се губи уникалността на героите спрямо диабло 2, тъй като уменията все пак са много и всеки ще използва различни. в диабло 2 като се дигат статове и скилове - какво от това при положение, че има само един най-добър вариант за повечето билдове и всички ползват него? например за хамърдин - 20 points to Blessed Hammer, 20 points to Vigor, 20 points to Blessed Aim, 20 points to Concentration, 20 points to Holy Shield, статове - стр - само за предмети, декс - за 75% шанс за блок, енерджи - нищо и всичко останало виталити. и тъй като ако не следваш този билд си по-слаб, всички се развиват така. еми да ти имам уникалността на героите.

класовете в диабло 3 ми харесват като идея. демон хънтъра и уич доктора най-много ме кефят :) историята също изглежда горе-долу интересна. от графиката не съм доволен - просто не мога да я възприема такава картонена. трябва да пробвам тия алтернативни шейдъри. също интонацията на репликите на героите ми се стори малко ламерска ама това като цяло не е кой знае какъв проблем.

едит: сетих за няколко подобрения, които ми направиха впечатление. това, че на всеки се падат различни предмети е супер добро подобрение, тъй като така няма да стават спорове кой да ползва даден предмет. за това, че няма да може умират мърковете също гласувам с 2 ръце. ужасно досадно беше да си хабиш всичките пари за тях и на хел да ми умират от 2 удара. и не, това не е улесняване на играта, а просто парите ще се ползват за по-важни неща, щото в д2 освен за мъркове и поушънс нямаха друго приложение.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 26 Апр 2012 09:50

Der Meister написа:
и не, това не е улесняване на играта, а просто парите ще се ползват за по-важни неща, щото в д2 освен за мъркове и поушънс нямаха друго приложение.

Точно така, изместват фокуса към по-важните неща

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 26 Апр 2012 10:53

о не, аз с олигофрени няма да споря :lol: да си пуска 5-те лоудъра в хедофа и да си мисли, че играе Диабло :lol: не му давам повече от 15 години на тоя индивид

п.п. аз когато съм играл Диабло 1 ти не си бил роден още бе лумпел :lol:

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Аватар
В момента играе: dota 3
Публикувано на: 26 Апр 2012 10:57

Що бе, култово беше като си оставях компа всяка вечер да работи и хамърдинбота ми фарми Травинкал. Обаче не в хедофа, ами в един локален сървър на интернет доставчика ми. Те всички правеха така и ефект от чийтването, различен от по-забързано темпо на обличане на героите, нямаше.

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 26 Апр 2012 13:22

Ten Bears написа:
играл ли си в сървъри като Headoff ? Знаеш ли, че сме пускали ботове по 4,5 лоадера отворим и циклат нон стоп, месеци и неможе да намериш най добрите предмети.
Бе ти луд ли си аз докато бях на даскало си пусках пиндъл бот и за 6-7 часа ми намираше поне по 2 топ предмета... Точно па в хедоф за нема и 1 седмица игра можеше да си облечеш герой на макс

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 26 Апр 2012 16:34

The Chameleon написа:
о не, аз с олигофрени няма да споря :lol: да си пуска 5-те лоудъра в хедофа и да си мисли, че играе Диабло :lol: не му давам повече от 15 години на тоя индивид

п.п. аз когато съм играл Диабло 1 ти не си бил роден още бе лумпел :lol:

А ве пич, Ок не съм играл D1 да. По това време съм бил на друг тип игри - Redneck Rampage, Doom, Quake, Blood, Outlaws и тн. Само немога да разбера защо обиждаш хаха...
Затова, че те разкрих, че си бот и не разбираш нищо от D2 ли ? С тебе няма смисъл да говоря на тая тема, много си далеч от нивото което сме стигнали ние. нубета и индианци бол :)

Der Meister написа:
щото в д2 освен за мъркове и поушънс нямаха друго приложение.

Чул ли си за Gamble ? Имаха приложение, безброй голд и пак не стига да намериш това дето искаш

Wannabe написа:
Бе ти луд ли си аз докато бях на даскало си пусках пиндъл бот и за 6-7 часа ми намираше поне по 2 топ предмета... Точно па в хедоф за нема и 1 седмица игра можеше да си облечеш герой на макс

Зависи какво разбираш под макс, зависи от цените в сървъра и тн. За герой макс трябват примерно ~40 jah-а. Даже не стигат за Зерг примерно ако го искаш с фул инвентар 3/20/20 :) така, че не съм луд.. гледната точка...
ае спирам да пиша, че не ми е мястото тука

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 26 Апр 2012 18:32

Ten Bears написа:
Der Meister написа:
щото в д2 освен за мъркове и поушънс нямаха друго приложение.

Чул ли си за Gamble ? Имаха приложение, безброй голд и пак не стига да намериш това дето искаш

Unique: 1/2000 (.05%)
Set: 2/2000 (.1%)

при положение, че предметите там струват горе-долу между 50 000 и 150 000 злато сам си направи сметката колко пари ще ти трябват, за да се сдобиеш с як предмет :wink: няма абсолютно никакъв смисъл от гембъл според мен.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 26 Апр 2012 19:14

Извинявай много, но наистина скъпите и ценни предмети са жълтите си сините. Уникалните дори не са наистина уникални, защото всеки с достатъчно търпение ще ги изкара.

Профил

Аватар
В момента играе: dota 3
Публикувано на: 26 Апр 2012 19:15

Ти от залагането на сляпо търсиш сини и жълти предмети само бе. Амулети, пръстени и корони, това е. Всичко останало е загуба на пари. Иначе съм си правил Барб за събиране на злато и после от оня дядо в Кураст колко амулети с по 3 poison & bone, fire, cold, lightning skills, etc, etc.

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 26 Апр 2012 19:56

Me написа:
Извинявай много, но наистина скъпите и ценни предмети са жълтите си сините. Уникалните дори не са наистина уникални, защото всеки с достатъчно търпение ще ги изкара.

тролиш ли или никога не си играл диабло? жълти и сини вика :lol: и ако под достатъчно търпение имаш предвид ползване на ботове - ок, прав си. ама без чийтене какви уникални предмети си намирал досега много ми е интересно?

bulLshi7, амулети с умения и яки пръстени си падат сравнително често на хел, а вместо сини корони, даващи само умения може да се сложат къде-къде по-добри неща. да си губя времето да събирам пари, за да евентуално спечеля някакви сини и жълти предмети няма смисъл при положение, че мога да ръня босове например.

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com