Автор |
Съобщение |
bulLshi7
|
|
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 17 Апр 2012 20:26
На тая игра в новия минисайт на близ, дето всяка седмица правиш нов флаг, после като излезе играта получаваш петте sigil-а дето си ги ползвал за да си направиш флага за всяка седмица или получаваш петте sigil-а на отделните класове?
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
|
|
|
|
Труповоз
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 18 Апр 2012 12:04
Някой тука предлага ли ключ? Като разбрах, че свършва на 1, никакъв шанс да ми пратят дотогава.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 18 Апр 2012 12:12
То остава по-малко от месец до играта, и по-малко от половин месец до края на бетата.. Съвети: -прегледайте gameplay видеата на Force в youtube-следете всичко от новото хайп сайтче-прочетете комиксите(sword of justice), Book of Cain и 7те книги по Диабло -- докато се усетите ще е 15ти май
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
bulLshi7
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 18 Апр 2012 12:25
Тея комикси не мога да ги намеря нещо, иначе съм чел всичките книги без sin war trilogy, че я няма на българските пазари, а на английски пред компа слабо да ги чета.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 18 Апр 2012 12:32
Че точно Sin Trilogy-то е канон.. Аз сега чета на компа Book of Cain и е мееееега надъхваща, супер е епична! пиши ми на sinistrati_diabolus да ти пратя комиксите
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
bulLshi7
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 18 Апр 2012 13:23
мерси, хамелеконе!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 18 Апр 2012 13:56
моля моля -- http://eu.media.battle.net.edgesuite.ne ... -Setup.exeтруповоз, днес е щастливия ти ден теглете тва екзе и можете да цъкате Д3 бетата, дори да я нямате в бнет акаунта си; заради някакъв ерор или стресиране на сървърите ( изглежда по-скоро 1вото ) всеки който въведе мейла и паролата си от Бнет може да се логне и да играе! цъкайте докато можете ps. трябва да изберете US server ( щото има само такива за бетата ), иначе ще ви даде ерор на EU server.
|
|
|
|
|
bulLshi7
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 18 Апр 2012 14:15
Някви последици от това експлойтване ще има ли?
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 18 Апр 2012 14:16
тепърва ще разберем, не мисля, честно казано; както нямаше за преминаването в зони извън бетата преди 2 пача - грешката си е на близз има тема от 2 часа в официалните форуми и не е затрита така че
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 18 Апр 2012 14:22
The Chameleon написа: има тема от 2 часа в официалните форуми и не е затрита така че КАКВО ЧАКАТ ОЩЕ, МАМКА ИМ - КОЛКОТО ПО-МАЛКО ХОРА ЗНАЯТ, ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Труповоз
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 18 Апр 2012 14:28
ЗАКЪСНЯЛ СЪМ С ЦЯЛ ЧАС МАМКА МУ. А си мислех да цъкам f5 на всеки 3 минути...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 18 Апр 2012 14:36
Явно доста бързо са я спрели бетата.Да го е имало час това най-много.
|
|
|
|
|
Труповоз
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 18 Апр 2012 14:37
btw не мога да влезна във форумите
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 18 Апр 2012 14:41
Към 3 часа се е цъкало.. сега май е down for maintenance, после ще се разбере дали ще я оставят Open или ще спрат кранчетата. Но имам чувството, че ще го огрее света, не се отказвайте от инсталацията.
|
|
|
|
|
Труповоз
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 18 Апр 2012 14:51
Деба, не е ли логично да си увеличат продажбите, ако я оставят за ден 2 отворена?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 18 Апр 2012 22:29
Труповоз написа: Деба, не е ли логично да си увеличат продажбите, ако я оставят за ден 2 отворена? Естествено, че не. Хубаво беше, че тази дупка/пропуск беше своевременно запушен благодарение на подаденият ticket доклад от моя страна към поддръжката на Blizzard. Благодарим и за тяхната бърза намеса с patch-ването на този НЕрегламентиран безплатен метод за свободна игра без никакъв труд през годините.
|
|
|
|
|
Undead Dude
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 18 Апр 2012 22:45
D3BG написа: труд през годините Do tell, please
___________________________________ flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
|
|
|
|
|
Труповоз
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 18 Апр 2012 23:01
Готин трол. Иначе все още прося ключ. 2 месеца никъв нема в пощата ми.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 18 Апр 2012 23:05
Стига проси, виждаш че безплатно няма как… Това би трябвало да ти бъде ясно още от края на септември, когато я пуснаха.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|