Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Африка
Публикувано на: 18 Апр 2012 15:11

Ми негри са ве какво повече искаш да знаеш ? Най-бедната прослойка мизерстваща в гетата из цял свят са негри. Цигански гета, негърски гета, индийски гета, Африка си е цялата едно гето с малки изключения където има повечко бели (ЮАР). Такива са си черните раси

Профил

стига спамил
Аватар
В момента играе: real_life.exe
Публикувано на: 18 Апр 2012 16:07

Aware написа:
Ми негри са ве какво повече искаш да знаеш ? Най-бедната прослойка мизерстваща в гетата из цял свят са негри. Цигански гета, негърски гета, индийски гета, Африка си е цялата едно гето с малки изключения където има повечко бели (ЮАР). Такива са си черните раси

Черните са мизерстващи, защото белите са се погрижили усърдно да е така.

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Апр 2012 16:54

@SonicVibe,

изпускаш факта, че в Зимбабве, Либерия, Уганда и въобще в баш най-бедстващите африкански страни бели няма (собствеността им е иззета и са изгонени от тамошните революции), но същевременно в една от най-проспериращите африкански държави - ЮАР - белите са много повече.

Все аркадаши сме...!

Профил

стига спамил
Аватар
В момента играе: real_life.exe
Публикувано на: 18 Апр 2012 17:03

По т.1 - мизерстват, защото нямат никакви природни богатства и белите печелят от тях като им продават оръжие и подклаждат локални конфликти. След откриването на нефт в Уганда положението ще стане още по-зле за обикновените граждани - ще бъдат нападнати от американски "миротворители" под някакъв лицемерен предтекст (я Кони, я някоя друга безочлива псевдохуманна глупост) и ще почнат едни безкрайни партизански войни и избиване на невинни жертви.
По т.2 - Кои са добре в ЮАР - обикновените гладни африканци, които бухат в диамантените мини до припадък или белите робовладелци, които прибират всичко?

So yeah, your argument is still invalid.

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Апр 2012 18:54

кони още с Machine gun preacher му вдигнаха мерника. мАни го кони.
ЮАР са на светлинни години пред повечето африкански държави(дори и тия, дето са близо до европа, щото там са мюсюлмани и работата е друга). прав си, че черните основно добиват и обслужват белите, но в сравнение в централните части(конго примерно) са доста по-добре. имаме познати лекари, които са африканци, завършили са в българия и си практикуват там. там черните са и адвокати, полицаи етц без проблем. не всички са по мините. самият факт, че на световното им построиха 4 стадиона, значи че света вижда, че са стабилни. освен тва различните чужди компании, които имат фабрики за части(фолксваген примерно) разполагат центровете си там. петролните компании, които дълбаят целия континент, също са разположени там. съмнява ме главните позиции да са заети само от бели. черните просто са на друго ниво там.

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Апр 2012 19:06

Е ЮАР са англичани, нормално да са по-напреднали

Профил ICQ Skype

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 18 Апр 2012 21:05

Да се върнем пак на това:

Wannabe написа:
Еее да бе забравих колко развито е земеделието в централна африка и как Сомалия притежават 15 нефтни кладенци... Верно са си икономическа сила

Не говорим за това какво ИМАТ в момента, говорим как биха могли да го придобият. Азиатците също до скоро бяха свръх бедни и умираха от глад, но ето че вече не са (една част от тях, други са на път да се възстановят). Свободната икономика в световен и в исторически плане е доказана като най-добрият борец срещу бедността. Разбира се за да съществува свободна икономика, трябва някаква минимална законност и сигурност, каквато в много страни от Африка липсва. От там трябва да се започне. По-точно от там трябва да започнат самите африканци.

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com