Автор |
Съобщение |
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 12 Апр 2012 14:14
Англия здравей!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
|
|
Заглавие: Re: КУПИ Diablo 3 Key ключ http://xxx Публикувано на: 12 Апр 2012 14:29
xxx написа: asdffsddfsdffsdfds Нема ли кой да те застреля да не се мъчиш
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: КУПИ Diablo 3 Key ключ http://xxx Публикувано на: 12 Апр 2012 16:15
xxx написа: • Sherife ima li na4in za malka otstapka ako kupq mnogo kopiq ot colection editiona? (25-30)?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 12 Апр 2012 16:30
Стига да има все още такава възможност, да. Пишеш ми у Skype. За всички други - гаврата на Ozone & Pulsar мисля, че е ясна, както и вече изпареният иначе 0,0000000000000000000000000000000001% шанс вероятност за получаване на CE от тях (вече е НУЛЕВ). Аз Ви бях казал, но не… маса хора, както ВИНАГИ, решиха да НЕ ми повярват - е, сърдете се на СЕБЕ си (което НЕ значи, че не можете да изберете правилният вариант - през Шерифа - аз няма да Ви се сърдя ).
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 12 Апр 2012 16:48
брат, с тези капслокнати думи през интервали звучи сякаш приказваш нормално и в един момент извикваш някоя дума п.п. аз бих ти писал в скайп, ако ме беше добавил във френд листа си, ама нъцки, много боли
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 12 Апр 2012 16:54
Честито на успелите да си поръчат колекционерско издание Аз мислех и аз да си поръчвам ама се отказах в последния момент, че много кинти нещо.
|
|
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 12 Апр 2012 17:04
http://blog.ozone.bg/2012/04/12/d3collectorsoutofstoc/Цитат: Ще помоля да не коментираме какво се случва в други фирми, вече на всички е ясно. Нека бъдем малко по-толерантни, всеки има право на търговска практика, каквато смята за удачна. Както на нас не е приятно да четем за "ш*****те пулсарци", които изкупиха бройките на редовните клиенти, така и на тях няма да им е приятно да четат грубости. Истината е една - всички са фенове на играта и това е най-важното! Не е аз съм "червен", а аз - "син". Благодарим за лоялността и доверието! Понеже най-вълнуващ е въпросът какво се случва, нещата са следните: Нямаме потвърдени все още никакви бройки, не знаем кога ще има яснота и чакаме. Не можем да коментираме защо и как други фирми са решили да пуснат преордер. Изборът е техен. Ще ви уведомим веднага, когато всичко ни е на 100% гарантирано и потвърдено. Обявили сме как ще процедираме и няма да изневерим на вече заявената позиция! Ще се избият баси Играта май ще се превърне в bestseller на десетилетието ако не и повече...
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 12 Апр 2012 17:14
Шерифе, купих си Diablo 3 Collectors-a (Digital Edition) за 95евро (~190лв) Нещо да кажеш по въпроса? Защо са ти толкова надути цените?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 12 Апр 2012 17:24
xxx написа: Ами просто е - закупил си дигитална версия, т.е. явно физическите артикули няма да получиш. Или е била Boxed Edition, който ще получиш по-късно (с дни/седмици). Или нещо друго - варианти много. По-важното е, че си имал възможност да го направиш, отколкото да нямаш (по-лошият вариант). GL. Diablo III: Collector's Edition дигитално издание (КЛЮЧ): → 430лв. А твоето издание какво е бе, умен? Не е boxed edition, a дигитално издание, и пише че ще си получа key-a в деня на премиерата.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 12 Апр 2012 17:28
xxx написа: Ами супер . Казваш сега к'во ще правим за останалите 20-30 бройки, и го правим, ако ще поръчваш от/чрез мен ИЛИ си избираш варианта през мястото, откъдето си намерил ключа, и от там накупуваш още, и те така . Не ми трябваха толкова много, 5-6 може би. Намерих го по-евтино, няма да купувам от теб. От теб може да взема някои други продукти, които са по на далавера, ама не сега. Като му дойде времето знам къде да те намеря.
|
|
|
|
|
bulLshi7
|
|
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 12 Апр 2012 17:36
Цитат: Като му дойде времето знам къде да те намеря. В казана.
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 12 Апр 2012 20:05
xxx написа: Report-вам те за offtopic.
HF. Добре сега задължително ли е да го правиш? Винаги ли играеш по правилата?
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 12 Апр 2012 20:13
xxx написа: Report-вам те за offtopic.
HF. Аз те репортвам за спам, офтопик и безсмислен пост GL! ps. -Stormrаge-, добро утро..
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 13 Апр 2012 08:35
Успех. Иначе да съм го продал до ся.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 13 Апр 2012 21:31
Майка ти стана спермохоличка, започвам да се притеснявам
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Pennywise
|
Latinica |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 14 Апр 2012 02:11
sherifche, she ti pravq spermoqden sintez na ustata
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 14 Апр 2012 09:52
Аз много се колебая между witch doctor, demon hunter и wizard... като wizard'а е клас, който никога не ми е допадал, но пък тук ми изглежда доста интересен. Като се замисля и стрелчетата са ми били особено скучни, но тук изглеждат по-забавни. Ще видиим, едно е ясно, около 15ти ще е мега голяма драма, докато реша какво точно ще бъде
|
|
|
|
|
Труповоз
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 17 Апр 2012 13:34
Мага и доктора може да се играят поне по 3 начина. А и има слотове за няколко героя така и иначе.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 17 Апр 2012 14:17
Да, ама няма да имам възможност да играя повече от един герой, така че избора в началото ще е ключов
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 17 Апр 2012 14:20
Препоръчвам ти Witch Doctor-a, няма да съжаляваш. -- трябва да оставиш и battletag/mail нещо да те адна
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|