Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Супер Марио или Смърт
Аватар
Заглавие: Re: Електронните четци вече и с цветни eInk екрани...
Публикувано на: 26 Мар 2012 10:18

Пичове оня ден ми попадна в ръцете Киндъл с клавиатура и бях изумен колко е добро всъщност. Гледам в амазон най-евтиният вариант е 79$, което с доставката да е малко над 100 кинта, което не ми се вярва, а и като че ли Touch-а ме влече повече. Кажете дали си заслужава разликата в парите и къде най-евтино ги дават за България, че рийдър.бг нещо не ме изкефиха цените.

Отделно за устройство от нисък клас каквото аз искам, Нуук-а заслужава ли?

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Мар 2012 18:29

При всички случаи най-евтино ще ти излезе, ако си го поръчаш/внесеш отвън. Ако не ти се занимава да го поръчваш лично, то има фирми, които се занимават точно с това. В началото на темата бях споменал една.

Колкото до това дали Touch или другия - Touch като че ли има не толкова контрастен дисплей спрямо другия. Но общо взето се опира до това кое ти е по-удобно - хардуерни бутони или тъч.
В момента в един друг форум се спори точно за това. За мен идеалния вариант е комбинация от двете. Такива са Nook Touch и Sony PRS T1.

Висок/нисък клас няма. По-популярните модели са един дол дренки.

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Мар 2012 13:29

Аз пък се бях навил за един таблет Asus Memo 370T... за 250$ с Tegra Quad ... Но нещо се носят слухове че май няма да види бял свят или ще е с орязани параметри и снижена цена Google-ци го искали за следващата генерация Nexus 7 :( fuuuuu

--Gort!Klaatu barada nikto!--

Профил ICQ

Футболен разбирач
Аватар
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Публикувано на: 30 Мар 2012 14:27

Значи сериозно се замислям да си купя Kindle, но имам няколко въпроса:
1.От къде мога да го взема на изплащане? "Събирай парички"-отговора не ми върши работа, щото го искам скоро, не ми се чака година.
2.Честно казано предпочитам версията с клавиатурката (като на компютър), но как мислите - тъч скрийна ли е по-удачен вариант от нея?
3.Коя от версиите му поддържа мп3 формата? Ако може линк към нея. Не че ми е задължително да слушам музика от четеца, но като цяло идеята ме блазни.
Ми това е, ако се сетя за още нещо ще питам пак :D

Профил

Latinica
Аватар
Публикувано на: 30 Мар 2012 14:37

ti si geiche

без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 30 Мар 2012 15:58

Dexter написа:
Значи сериозно се замислям да си купя Kindle, но имам няколко въпроса:
1.От къде мога да го взема на изплащане? "Събирай парички"-отговора не ми върши работа, щото го искам скоро, не ми се чака година.
2.Честно казано предпочитам версията с клавиатурката (като на компютър), но как мислите - тъч скрийна ли е по-удачен вариант от нея?
3.Коя от версиите му поддържа мп3 формата? Ако може линк към нея. Не че ми е задължително да слушам музика от четеца, но като цяло идеята ме блазни.
Ми това е, ако се сетя за още нещо ще питам пак :D

1. Най-много в разните техномаркети и технополиси да откриеш киндъл на изплащане, но ще ти излезе с над 100 лева по-скъпо. Amazon.com + фирма доставчик е най-евтино
2. Ако нямаш намерение често да туитваш и фейсбукваш през киндъла, няма смисъл от клавиатурата, само ти уголемява размера на устройството. Тъчскрийнът също е по-удобен за ровене из менюто (което всъщност си е много простичко и удобно, без тъчскрийн) и интернет. Поне за мен, превключването на страниците е по-удобно с бутон, отколкото с докосване на екрана. Имай предвид, че това са съвсем малки детайли, които няма да окажат голяма промяна на reading experience-а ти :)
3. Keyboard и Touch версията имат аудио, само малчото (просто Kindle) няма. Без слушалки качеството не е нищо особено, със слушалки не знам как е. Гъзарийка е опицията text-to-speech, ако си окей с английския и те мързи да четеш. Ето как звучи http://youtu.be/3LOSD4_RIAk?t=3m

Понеже парите са ти проблем, препоръчвам ти 79$ версия от amazon.com през http://www.edepot-bg.com/ . На мен ми излезе 187 лева с доставката до Враца. И аз, и Диста сме с тази версия, не губиш много от орязаните екстри, дори поучаваш едно още по-леко и удобно устройство.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Публикувано на: 08 Апр 2012 13:38

http://mobireaders.org/httpl/index1.html

Да си знаете само.

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com