Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111

Нещата от живота
Заключено
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ!

Мнение от denik »

High_voltage написа:от арена са се подвели по някаква тъпа мода и са решили да прецакат иначе перфектния дизайн на сайта си. найс...
хм, при мен си е същия

може би са сменили home скина, пък да можеш да си го нагласиш със стария ако искаш ддз
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
Романс

Мнение от Романс »

и при мен е същия

или от много време не бях поствал в общия форум
.
Deprivd
Обратна връзка:

Мнение от Deprivd »

Till Lindémann написа: еби му майката
спрях да ходя тотално на фитнес, дори и да въртя вкъщи ме мързи, само набивам като свиня по 7-8 пъти на ден, вечерята, дето уж е добре да е лека, ми е два часа, ако пукна една двулитровка(новата каменица дори е 2,200) като легна и корема ми си ляга до мен, не смея да се кача на кантара еби му майката
Аз за да си изкарам пресата сумати време пазих хранителен режим, смятах калории, тичах, mountain climbers, crunches, и верно, изкарах я, ама преди бях доста по-силен, ся съм някъв гърчав. Не че съм спрял да тренирам останалото заради корема, ама само на пшенични трици, мляко, айца и месо силата си отива. Сега уж ям доста, ама така съм си ускорил метаболизма, че нищо се не лепи. Нема угодия :lol:
Баща ми ми викаше:"Емо, за какво са ти тия плочки? По-важни са парите."
"Е, тате, пари като нямам, поне плочки."
МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

Мъдър човек е баща ти, слушай го :!:
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аз

Мнение от Аз »

Исках да напиша дълго и получително мнение, но се отказах :arrow: Да, баща ти е мъдър човек, не занимавай с плочки, а прави пачки :!:
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
Deprivd
Обратна връзка:

Мнение от Deprivd »

Това и правя 8) Друго си е да си изкарваш кинти.
МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

абе въпроса е,че не съм свикнал да съм така. положението е някво супер тшк, ей ся днеска съм ял сутринта една филийка с шоколад, ся като седна на масата, ще ям като невидял, щот, нали, не съм ял цял ден, после има ШЛ, ше отиде една двулитровка и режима пак си еба майката.
днеска извъртях 1000 калории на велоергометъра обаче, ходих до еврофутбола пеша, не е като да няма движение ама пак ми е тшк. бях като ластик доскоро, ся съм няква буца.

иначе евала че от нулата си вдигнал пресата емо(ся разбирам че така се казваш), добре си се справил с вдигането на метаболизма, тва е оснобен проблем при спортуващите хора. ако решиш да качваш по-нататък - хапване и вдигане на тежко. ама си минал по-трудната част.

и пак не мога да се сетя кой от форума беше надебелял като топка и беше решил да прави диети и тръгна сериозно по зали смъкнал 7 кила някъде. после нз кво стана, спря да пише.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

май за митака говориш с фитнеса и отслабването :?:

edit :

МАЙ МЕСЕЦ Е МЪПЕТ/УЛ.СЕЗАМ МЕСЕЦ

:!:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
Creator_
Цар
В момента играе: с чурка

Мнение от Creator_ »

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 3919_n.jpg
Внимателно с натоварването, момчета. Натежали сте, а и сте на години вече.
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Аватар
bulLshi7
В момента играе: dota 3
Обратна връзка:

Мнение от bulLshi7 »

Споко бе, шкембето не е чак такъв проблем. И на мен не ми е приятно да върви пред мен, но поне знаеш, че има 1001 начини да го махнеш. А качването на килограми мускулна маса е по-големия проблем. Там начина е да се тъпчеш като свиня с месо и зеленчуци и да вдигаш като луд супер много с малко серии. Няма овъртане, други начини няма. При отслабването можеш някаква диета да спазваш НВД, НБД, периодично хранене ала-бала, може и без кардио да се мине като правиш над 12 повторения на упражненията с поносими килограми. Може и само с кардио, без ползване на тежести.
LA COKA
Аватар
Till.Lindemann

хамелеконе, на рождения ми ден излиза диабло 3, нали пък няма да се надъхам за мъпет месеца :D

аз съм гонзо, от сега казвам, лок, бан, дел, заключ, ШОТГЪН :!:
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

аз съм кърмит, пу пу :!: :evil:

gz, на рожденния ти ден ще получа колекционерското издание на Д3 :oops:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
Admiral General Hurf
Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo

Мнение от Admiral General Hurf »

dibs on this guy:
Изображение
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
denik
Дидко Бандитко

Мнение от denik »

Прилича на неразвит Ктулху
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

天皇陛下万歳。。!
Аватар
Pennywise
Latinica

Мнение от Pennywise »

SIMEON VARNENSKIQT TIGAR
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
Аватар
Till.Lindemann

АЙ КОМ ФРОМ ТЕХ ВИЛИДЖ МААВИ МРЪСНА
http://www.youtube.com/watch?v=NCFIP3mMkL8
denik
Дидко Бандитко

Мнение от denik »

по-другата седмица със съквартиранта ще минаваме на диета

КИРЕ ДА НЕ СЕ ИЗЛАГАШ :D
Аватар
Creator_
Цар
В момента играе: с чурка

Мнение от Creator_ »

Еха, Данте, личи ти, че доста добре си изглеждал, признавам ти го. Подобно съотношение за ръста ми (~174cm) имах по едно време преди 5 години (68-70 кг). Ама тогава не знам какво съм носил - може и бяло да е било. Помня, че си купувах некви ризи и блузи "М" размер.
Сега съм между 84-88 кг, щото прези 2 седмици свалям и пак качвам. Ходя да бягам, на другия ден си поръчвам пица и чоко пай и самият провал ме депресира. Жалко само, че сме надебелели пак.
Диетата е стрес както и да го погледнеш. Според мен сме хубави момчета и затова ще се провалим. Задоволените нужди не мотивират. Само незадоволените. Трябва си глад, хъс, безумие. Па ти с приятелка. То и аз се виждам чат пат с една приятелка и правим някакви техники в зенита на нощта (Хърф :D) и после нямам воля за нищо. Тъй че сори, не бих заложил на позитивна промяна :roll:

Който каже, че външният вид няма значение, е двуличник и педал. Ние сме съзнание, което оперира и комуникира в пространството чрез нашата временна физическа обвивка - тялото. Ние сме боговете в машината. Треа се грижим за нея.

Въобще да си 15-20-30 кг отгоре е съвсем друго състояние на метаболизма и на съзнанието. Затлъстяването, хипокинезията (обездвижването) засилват умората, повишават сънливостта, демотивират и увеличават глада (напр.лептинова резистентност - нарушено чувство за ситост). Накрая става така, че човек е гладен, точно щото е пълен. Отделно се задъхва, променя му се походката, затъпява и т.н. Въобще хората сме станали мързеливи и не сме пригодени биологично за модерния заседнал начин на живот.

Това съм аз преди 5 години:
Изображение
Изображение
Изображение

Тази е от съвсем пресните :twisted: :
Изображение
Кърт Птицата отново ще лети някой ден, стапяйки бремето на сладкото щастие!
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Гост
В момента играе: CoD Black Ops

Мнение от Гост »

Как сме, форуме?

Някой беше писал преди време относно Информатика в България, че "това, което се учи в университета, е меко казано пълен ташак". Мога да добавя подобно нещо и за елитните институти в чужбина. Не че учим тъпи неща, просто лекциите са... безполезни, опитват се да задоволят и тези, които знаят да програмират, и тези, които за първи път чуват за такова нещо, обаче се провалят и на двата фронта, 'щото се получава нещо просто, казано със сложни изрази и бедни примери, и в същото време нищо ново за тези, които го знаят. Единствено практичните занятия спасяват положението.
Spoiler for вуз:
Общо взето, влезеш ли във ВУЗ, преподавателите предимно дават насоки и ти поемаш инициативата да учиш и да се упражняваш. Което си е яко де.
Заключено