хм, при мен си е същияHigh_voltage написа:от арена са се подвели по някаква тъпа мода и са решили да прецакат иначе перфектния дизайн на сайта си. найс...
може би са сменили home скина, пък да можеш да си го нагласиш със стария ако искаш ддз
хм, при мен си е същияHigh_voltage написа:от арена са се подвели по някаква тъпа мода и са решили да прецакат иначе перфектния дизайн на сайта си. найс...
Аз за да си изкарам пресата сумати време пазих хранителен режим, смятах калории, тичах, mountain climbers, crunches, и верно, изкарах я, ама преди бях доста по-силен, ся съм някъв гърчав. Не че съм спрял да тренирам останалото заради корема, ама само на пшенични трици, мляко, айца и месо силата си отива. Сега уж ям доста, ама така съм си ускорил метаболизма, че нищо се не лепи. Нема угодияTill Lindémann написа: еби му майката
спрях да ходя тотално на фитнес, дори и да въртя вкъщи ме мързи, само набивам като свиня по 7-8 пъти на ден, вечерята, дето уж е добре да е лека, ми е два часа, ако пукна една двулитровка(новата каменица дори е 2,200) като легна и корема ми си ляга до мен, не смея да се кача на кантара еби му майката
Sturm написа: къв ханс бе...
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
по-другата седмица със съквартиранта ще минаваме на диета