18 Май 2004 21:32 Мнения: 667 Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
В момента играе: Всичко без аниме игри
Заглавие: Re: Mass Effect 3
Публикувано на: 13 Мар 2012 22:26
колекторс едишонс п.п. стреля морков
От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Firzen
Цар
31 Яну 2003 12:18 Мнения: 1408 Местоположение: София
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
white storm
В момента играе: with your brain
Публикувано на: 14 Мар 2012 11:40
Края е изключително двусмислен и отворен, оставяйки ме почти без думи и скубеща косите си. Но не мисля, че това го прави толкова оплюван и хейта, който се изля показва колко е разглезено поколението днес, когато не му се даде в края близалката, а нещо съвсем друго, което да се чудиш с дни къде да пъхнеш и как изобщо се използва. Мислете креативно сладури.
___________________________________ “Life is change, chaos, filth and suffering. Death is peace, order, everlasting beauty.”
bioshock
Публикувано на: 14 Мар 2012 14:05
Края на играта става, но не е истински завършек, такъв, какъвто повечето фенове очакват. Доста неизяснени неща остават. Горното видео доказва това. Като изключим началото и края на играта, ми се искаше повече екшън на Земята, но... Надявам се Bioware да работи над expansion вместо dlc, защото dlc с инстинският край ще е просто lame....... Както и да е де ... ще я сърбаме каквато ни я надробят (=
Иначе мисля, че истинският край на ME вселената ще бъде завършен или с книга или с комикс. Но няма да е скоро. Star Wars съществува от 70-те, Star Trek от 60-те и все още се прави медия за тези поредици. Няма причина Маss Effect да умре сега, след като носи толкова много пари.
Ще бъде по-добре да я приключат с: игра,книга или филм(lol), но не и mmo - каквито слухове има от доста време насам. Тук вече ЕА имат думата май .... а те могат да си "пъхнат" една ГОЛЯМА "близалка" там където им е удобно
-Stormrаge-
Публикувано на: 14 Мар 2012 15:09
Цитат:
Mass Effect 1 Default Choices
Characters Recruited: Garrus, Wrex No DLC or sidequests are counted. The Asari Shiala is killed by the Thorian. The Rachni Queen is killed. The colony on Feros is not saved. Wrex is killed on Virmire. Shepard does not enter into any romantic relationships. The Council is killed, with the ship the Destiny Ascension, during the attack on the Citadel. Udina is appointed Counselor.
Mass Effect 2 Default Choices
No DLC, sidequests or Loyalty Missions are counted toward Mass Effect 3. This includes two DLC exclusive characters, Zaeed and Kasumi, who count as never being recruited. Tali is exiled from the Migrant Fleet. Shepard does not enter into any romantic relationships. Again. Grunt is not recruited. Legion is not recruited, and no choice is made for the Geth. Samara is never recruited. She is killed by Morinth trying to escape from Ilium. Suicide Mission Survivors: Mordin, Jacob, Garrus, Tali and Miranda. Suicide Mission Survivors (Normandy Crew): Joker and Chakwas. All other crew members are considered killed. Suicide Mission Deaths: Jack, and Thane. The Collector Base is destroyed. Although the DLC is not considered completed by Shepard, the events still occured. The Batarian System is destroyed, and Liara is the Shadow Broker.
Пфу тва ако играехме без сейфове от предходните игри... положението е доста грозно...
___________________________________ --Gort!Klaatu barada nikto!--
Der Meister
10 Юли 2004 06:39 Мнения: 6843 Местоположение: София
Публикувано на: 14 Мар 2012 15:27
Хора, как точно се импортва герой от МЕ 2? Копирах си цялата папка с героя в папка Save, после като пусна играта ми излиза името на героя обаче не ми се появяват сейвовете
Ghost_Leader
Публикувано на: 14 Мар 2012 15:51
Der Meister написа:
Хора, как точно се импортва герой от МЕ 2? Копирах си цялата папка с героя в папка Save, после като пусна играта ми излиза името на героя обаче не ми се появяват сейвовете
Сейвовете на всички игри ME се записват в My Documents и там в папката Bioware.Ако си поставил правилно папките играта автоматично ти ги засича без да е необходимо да посочваш определена директория.
Der Meister
10 Юли 2004 06:39 Мнения: 6843 Местоположение: София
Публикувано на: 14 Мар 2012 15:57
Оправих се Просто е трябвало да направя папка Mass Effect 2/Save в папката Bioware, и да ги сложа там, а не в Mass Effect 3/Save, където ги бях сложил първоначално.
Vermic
09 Авг 2005 20:59 Мнения: 11346 Местоположение: Rousse
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 14 Мар 2012 16:46
Краят е точно това което и трябва да бъде.Точно така трябва да останете с кисел вкус в устата.И да ви е гадно че свърши така оставяйки доста неща неразкрити.
Предполагам че ще има продължение но ще е след 5-10 години.Сигурно и в играта ще са минали доста години.Според мен това продължение ще ни постави с нов герой срещу крогените който вече ще са станали безбройни и ги е избила агресията.Поне аз така го виждам след като рийпърите са победени.
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
thewhitestig
Публикувано на: 14 Мар 2012 17:22
-Stormrаge- написа:
Пфу тва ако играехме без сейфове от предходните игри... положението е доста грозно...
Пхаха аз на всичките ми playtrough-та на 2-ката ги играх на default save щото не си пазех от 1-цата сейва. Също така и 3-ката я изиграх на default save по същата причина. Те нали BioWare бяха казали да си пазим сейвовете щото може да бъдат използвани в някоя друга игра. Когато дойде това време, просто ще се наложи да ги изиграя всичките наново за да си направя най-приятния възможен сейв.
btw това което ме издразни в 3-ката е, че последната мисия е почти 2 часа и никаде няма опция за ръчен сейв, и ако искам просто да зема различен последен избор трябва да играя цялата мисия наново, вместо да си върна сейва от няколко минутки преди края, както обичам да правя на повечето игри.
Труповоз
Публикувано на: 14 Мар 2012 18:53
Кефи ме, как целия хейт откъм края (говоря за чист хейт) е създаден, след като 2, 3ма идиота са казали, че е тъп и всички други са ги послушали. "Незавършен" така е по - добре.
Firzen
Цар
31 Яну 2003 12:18 Мнения: 1408 Местоположение: София
Публикувано на: 14 Мар 2012 19:53
?
Краят не е просто незавършен или отворен.
Той е на първо място лишен от всякаква логика,
Spoiler for :
- Защо Катализаторът в Цитаделата приема форма, която е виждал само Шепард на планетата Земя? - Рийпърите са единствените синтетични създания, които проявяват агресия, но играта има наглостта да твърди, че те ни спасяват от синтетично унищожение? - В Arrival DLC от ME2 експлозията на Mass Relay е приравнено на супернова, т.е. унищожително събитие за конкретната система. В края на МЕ3 експлодират всички Mass Relays? Wat? - Обединените войски на всички раси на заточение ли остават на Земята? Щото примерно куорианците и турианците не могат да ядат човешки манджи. - Какво, по дяволите прави Жокера извън орбита на Земята (и очевидно не в Слънчевата система, понеже такава планета както тази, на която се разби, нямаме)? Защо Гарус, който беше до мен в последната битка, е на борда жив и невредим? - и прочее...
а на второ - безкрайно разочароващ спрямо всичко, което трилогията залага като принципи във вселената.
Spoiler for :
В три поредни игри по пътя на дипломацията или с желязна ръка се бориш за някаква степен на толерантност и междурасово коопериране; срещу неразбирателството между синтетична и органична форма на живот; за разгадаване на проблема на свободната воля на изкуствения интелект. Финалните избори зачеркват тези теми и ти зашлевяват в лицето - "не, не можете да съществувате заедно! Не ни интересува особено какво си постигнал по въпроса. Трябва да ви избием, лолззззззз!" Нито един от изборите ти в предните игри - НИТО ЕДИН - няма НИКАКВО отражение, дори МИНИМАЛНО върху финала на играта.
Просто съм в недоумение. Поне някаква част от хората, които ни дават края на Mass Effect, имат ЕТАЛОН за завършена сага зад гърба си в лицето на Baldur's Gate. От всички game developer-и, точно BioWare трябваше да имат идея как се завършва трилогия.
...
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 14 Мар 2012 21:09
Викни жената ти врътне една свирка и не се впрягай толкова за една купчина нули и единици
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения