Тъпа ли е играта Diablo 3?
Тъпа ли е играта Diablo 3?
Отговаряйте искрено и гласувайте анонимно.
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
-
The Wolf
- В момента играе: Във форума.
- Обратна връзка:
Re: Тъпа ли е играта Diablo 3?
Не се бийте кой да духа бе, в тоя форум и двамата ще ви огрее, даже единия вече го огря, на мен ми духа, и на още пет човека, самчо, добре дошъл
Ако ти кажа, че ми липсваше, ще те излъжа, затова и няма да ти го кажа. А ти милионерче, гръмни се бе човек, какъв е тоя хейт по диаблото, да не би да ти е стигнал умствен капацитет та да я играеш игрицата, преди да е излязла 
Левски
Баси парадокса, един аватар на Азис би ти паснал страхотно.
-
The Wolf
- Обратна връзка:
Ех това да ми го каже човек дет се пише милионерче и си е сложил снимка на некъв дядка, мислещ се за голямата работа. Очаквам следващия регнат в този сайт да е самата Лейди ГагаМилионерче написа:Левски![]()
![]()
СПАСИТЕЛЯТ НА ФОРУМА СЕ ОБАДИ!The Best написа:Ех това да ми го каже човек дет се пише милионерче и си е сложил снимка на некъв дядка, мислещ се за голямата работа. Очаквам следващия регнат в този сайт да е самата Лейди Гага
Кво стана бе, нали щяхте да взимате властта във форума, да правите революция и да налагате "нов световен ред"
?
-
The Wolf
- Обратна връзка:
Ние наложихме вече бе, собствен сайт си имаме, а и ако не го бяхме наложили нямаше да те има тебе беМилионерче написа:СПАСИТЕЛЯТ НА ФОРУМА СЕ ОБАДИ!The Best написа:Ех това да ми го каже човек дет се пише милионерче и си е сложил снимка на некъв дядка, мислещ се за голямата работа. Очаквам следващия регнат в този сайт да е самата Лейди Гага![]()
Кво стана бе, нали щяхте да взимате властта във форума, да правите революция и да налагате "нов световен ред"
?
-
The Wolf
- Обратна връзка:
Ма ти си бил много образован бе, още малко ще кажеш, че ни знаеш всички революционери, ей в учебниците по история ще ни пише вечеМилионерче написа:kuv sait be, neshto na bezplaten host?The Best написа:Ние наложихме вече бе, собствен сайт си имаме, а и ако не го бяхме наложили нямаше да те има тебе беТа се благодари, че те има още, по принцип педерастите ги кастрираме...
![]()
deca, saita vi sigurno samo ti i lelq ti go poseshtavat.
a ako gi kastrirate obratnite, to i ti trqbva da si kastriran, zaedno s lubovnicata ti moonflame.
nqma da imam vreme da se razvihrq, gledam si rolex-a i pokazva 4e e deset i 25, taka 4e trqbva da si lqgash, utre si na u4ilishte.The Best написа:Ма ти си бил много образован бе, още малко ще кажеш, че ни знаеш всички революционери, ей в учебниците по история ще ни пише вечеТа, извън майтапа, жалък си пич, ама ми е интересно да видя докъде ще стигнеш, обичам да слагам на място взелите се на сериозно дебили
leka nosht.
-
The Wolf
- Обратна връзка:
Сорка пич, на училище съм ходил когато ти си се раждал, а иначе китайските часовници не показват вярно, не хващай вяра на тяхМилионерче написа:nqma da imam vreme da se razvihrq, gledam si rolex-a i pokazva 4e e deset i 25, taka 4e trqbva da si lqgash, utre si na u4ilishte.The Best написа:Ма ти си бил много образован бе, още малко ще кажеш, че ни знаеш всички революционери, ей в учебниците по история ще ни пише вечеТа, извън майтапа, жалък си пич, ама ми е интересно да видя докъде ще стигнеш, обичам да слагам на място взелите се на сериозно дебили
leka nosht.
-
The Wolf
- Обратна връзка:
Ех, затапки от първи клас, най - обичам да споря с момиченца от отделенията за душевно болни като теб. Иначе лягай си мой човек, че утре като ти се изредят всички от Филиповци да те чукат трябва да имаш сили, понеже задник като теб ще издържи, ама сърчицето ти ще сдаде багажаМилионерче написа:samo do 4-ti klas li si u4il?The Best написа:Сорка пич, на училище съм ходил когато ти си се раждал, а иначе китайските часовници не показват вярно, не хващай вяра на тях
razo4arovash me, mislih te za intiligentno momi4e.
nishto, lqgai si, 4e mazha ti (moonflame) te 4aka v legloto.
-
The Wolf
- Обратна връзка:
Всъщност посещенията са си добре, това че теб те няма там ме радва, иначе тука идвам да се посмея на простотиите, то ми е ясно че нямам място тук, всеки нормален човек нямаМилионерче написа:vui, vie fashistite ste bili mnogo interesni.The Best написа:Ех, затапки от първи клас, най - обичам да споря с момиченца от отделенията за душевно болни като теб. Иначе лягай си мой човек, че утре като ти се изредят всички от Филиповци да те чукат трябва да имаш сили, понеже задник като теб ще издържи, ама сърчицето ти ще сдаде багажа
nervna mi se vizhdash, da ne ti e doshlo?
ne razbra li pi4 4e nqmash mqsto v toq forum.
otivai si gledai ebaniq sait (0 poseshteniq na den) i ne se zanimavai s gluposti.
място тук, само ненормалници се навъдиха, по принцип имам информация че Боби иска да продаде лиценза на сайта на Лудницата на четвърти километър
-
The Wolf
- Обратна връзка:
Па чекам те бе, ела, добре си дошъл, отдавна чакам да банна някой кръжляк, то доста дебили от пц мания баннах вечеМилионерче написа:ei kak shte pitash "ti li mi go butna ili az sam se nanizah"The Best написа:Всъщност посещенията са си добре, това че теб те няма там ме радва
ima vreme, spoko.
xaxaxax, mozhe ve4e da sum tamThe Best написа:Па чекам те бе, ела, добре си дошъл, отдавна чакам да банна някой кръжляк, то доста дебили от пц мания баннах вече
mozhe i da se polzvam s uvazhenie
otkude znaesh?
takuv plan imame az i nqkolko saforumci za saitcheto vi, 4e svqt shte vi se zavie.
-
The Wolf
- Обратна връзка:
Аз какви планове имам за вас, направо няма да сте живи, ако въобще сте билиМилионерче написа:xaxaxax, mozhe ve4e da sum tamThe Best написа:Па чекам те бе, ела, добре си дошъл, отдавна чакам да банна някой кръжляк, то доста дебили от пц мания баннах вече![]()
mozhe i da se polzvam s uvazhenie![]()
otkude znaesh?
takuv plan imame az i nqkolko saforumci za saitcheto vi, 4e svqt shte vi se zavie.
ti si moqt geroi ADOLF HITLER
vashata druzhinka lapeta ot 4-ti do 8-mi klas ne mi pre4ite.
-
The Wolf
- Обратна връзка:
И ти не ми пречиш, просто...няма нужда да съществувашМилионерче написа:ti si moqt geroi ADOLF HITLER
vashiqt sait na bezplaten hostThe Best написа:след две години като няма пц мания, а е само нашия сайт ще ви видим къде ще живеете
opazil me gospod da ostane toi edinstveniq geiming sait v bg.
2012-ta
-
The Wolf
- Обратна връзка:
БезплатноМилионерче написа:vashiqt sait na bezplaten hostThe Best написа:след две години като няма пц мания, а е само нашия сайт ще ви видим къде ще живеете
opazil me gospod da ostane toi edinstveniq geiming sait v bg.
2012-ta
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
И аз на 15 си мислех, че съм вървежен с подобни лафове... Нищо, ще пораснеш 
¯\_(ツ)_/ ¯