Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: KONY 2012
Публикувано на: 07 Мар 2012 19:53

http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_153326&v=Y4MnpzG5Sqc&src_vid=i4BLm5O_iTE&feature=iv

Надявам се да имате търпение и да го изгледате цялото.

Профил

Аватар
Заглавие: Re: KONY 2012
Публикувано на: 07 Мар 2012 19:59

абе виждам, че сякви хора го разпространяват из соц мрежите, сигурно е нещо важно, ама точно в момента нямам половин час да го гледам. кажи с две думи

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Мар 2012 20:08

Жалко, че клипчето пропуска факта, че Уганда всъщност е управлявана не демократично, а чрез диктатура, а Джоузеф Кони се бори точно срещу тази диктатура...

Пропуснато е и също да се отбележи, че LRA (Lord's Resistance Army) вербува своите последователи чрез религиозна пропаганда. Но едва ли американското общество би се изправило срещу бореца за свобода, воден не от друг, а от Божията ръка.

Нещата не са такива, каквито са в действителност, а такива, каквито ни се представят.

Все аркадаши сме...!

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 07 Мар 2012 20:23

Джунейд написа:
Till Lindémann написа:
абе виждам, че сякви хора го разпространяват из соц мрежите, сигурно е нещо важно, ама точно в момента нямам половин час да го гледам. кажи с две думи

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 07 Мар 2012 20:45

Till Lindémann написа:

Ми има един гаден тип дето краде деца от села в Уганда и ги кара да му бъдат роби и войници. И сега вече му било дошло времето да бъде спрян щото автора на филма така бил решил. Събрал група активисти и изискали от американското правителство да разреши въпроса. Американците пратили войска от 100 човека в Уганда да подпомогнат на местната армия да се справи с гадния тип Кони, но той се покрил и неуспели да го хванат. Сега този въпрос трябва да бъде дискутиран идните месеци и все повече хора да изисвкат от американското правителство да продължи да върши това което върши в Уганда докато Кони не бъде спрян.

Джони Спагети написа:
Жалко, че клипчето пропуска факта, че Уганда всъщност е управлявана не демократично, а чрез диктатура, а Джоузеф Кони се бори точно срещу тази диктатура...

Още по интересно е че във филма твърдят точно обратното. Има един момент в който казват, че Кони ги прави тея неща щото просто искал да има много власт. Разбираш ли бил престъпник и психопат а не борец за свобода.

Целта може да му е благородна, но методите са му ужасни. Заслужава бесило тоя.

btw ти също пропускаш да споменеш, че почти цяла Африка е устроена така. http://en.wikipedia.org/wiki/Dominant-party_system

Профил

Публикувано на: 08 Мар 2012 00:25

Алминаторе, малко си извратен. За каквото и да се бори, не може по този начин да измъчва ДЕЦА ПО ДЯВОЛИТЕ. Дреме ми каква му е каузата, цифрите говорят друго-близо 60000 деца убити, изнасилени, малтретирани. За това се борят авторите на кампанията, не толкова за демокрация в Уганда.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 08 Мар 2012 00:30

преди седмица гледах как в мавритания си мачкат краката на дечицата, за да се разсейват като ги наливат с мляко с подпраки, за да дебелеят, щото там тва било красиво

мъчението над дечице има различни измереия деа мааму

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Мар 2012 00:45

THE KING OF TIME написа:
Алминаторе, малко си извратен. За каквото и да се бори, не може по този начин да измъчва ДЕЦА ПО ДЯВОЛИТЕ. Дреме ми каква му е каузата, цифрите говорят друго-близо 60000 деца убити, изнасилени, малтретирани. За това се борят авторите на кампанията, не толкова за демокрация в Уганда.

http://www.youtube.com/watch?v=LSMZdVZ2BZo

4:17

Все аркадаши сме...!

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 08 Мар 2012 00:53

Джони Спагети написа:

Пропуснато е и също да се отбележи, че LRA (Lord's Resistance Army) вербува своите последователи чрез религиозна пропаганда. Но едва ли американското общество би се изправило срещу бореца за свобода, воден не от друг, а от Божията ръка.

Нещата не са такива, каквито са в действителност, а такива, каквито ни се представят.

Да си умен не значи винаги да си алтернативен, а да си човек с мнение не е равнозначно на тва да бъдеш винаги контра.

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Мар 2012 01:56

http://deadmau5.tumblr.com/post/1892454 ... -big-mouth

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 08 Мар 2012 02:51

пфффффф за това ли става дума

Общо взето

Цитат:
И сега вече му било дошло времето да бъде спрян щото автора на филма така бил решил.

Морко, Алмито възмъжава, навлиза в бунтарския период :D

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Публикувано на: 08 Мар 2012 03:05

Джони Спагети написа:
THE KING OF TIME написа:

http://www.youtube.com/watch?v=LSMZdVZ2BZo

4:17

"I'm not guilty. I'm not guilty. I'm not guilty."
Брилянтна защита, разбирам защо го подкрепяш. Ако и Хитлер се беше сетил да използва подобна реторика, щеше да си изкара хилядолетния райх успешно.

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 08 Мар 2012 03:33

High_voltage написа:
е, по твоето мнение също изглежда, че не заемаш позицията на филмчето, или бъркам?

Мне, за разлика от доста хора тук, аз нямам позиция по всеки един въпрос в интернета.

Както бе казано по-горе, положението е подобно в доста държави в Централна Африка и то не от скоро. Просто ми е глупаво как се прави сензация от такова нещо (днес на всеки рефреш на фейса се появяваше по един нов статус с това видео).

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Мар 2012 10:37

Ок, ей така, съвсем случайно - ами ако това, което говори е истина? Ако наистина се бори за демократична Уганда? Тогава какво правим? :lol:

Факт е, че Уганда е подчинена на диктатурата на Мусавени, факт е, че няма многопартийна система, факт е, че хората там в действителност не са свободни или поне не са свободни в смисъла, който влагат хората на запад. Не е като политическата програма да си я изкарал от гъза и да е напълно безпочвена.

След 9-ти септември (пък и преди 9-ти) и в България се извършват много политически убийства (цифрено съизмерими с тези в Уганда) и то все на хора, които де факто представляват целия потенциал за икономически, социален и културен прогрес на страната. Не знам някой да е организирал кампании за жертвите на Народния съд, нито пък за подкрепа или против за антикомунистическите и партизански движения, които се организрат след поемането на властта от БКП (удавени в кръв).

В този ред на мисли - проблемът на Уганда си е чисто вътрешнополитически и трябва да си го решават сами. Намесата на външни сили може само да влоши положението. Сми - ако не си бяхме решили соц проблема сами, все още щеше да има поддръжници на тази идея, които да съставляват решително голяма част от обществото. А сега е ограничена само до некви баби, група скинари и още няколко дебила без каквато и да било власт или вляние :lol:

Угандийците сами трябва да изберат кого и как да ги управлява. Организираната народна маса може да се справи с всеки вътрешнополитически проблем.

@ Волтдиж, правителството на Уганда не е хванало Кони, защото няма интерес от това. Веднъж премахната заплахата от бунтовника, гражданите на африканската държава бързо-бързо ще се усетят, че Мусавени е диктатор и рано или късно ще бъде свален.

@Моридине, не е като да съм контра на всичко, просто ви представям гледна точка на нещата, незастъпена от никого :D

Все аркадаши сме...!

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Мар 2012 12:38

Хаха кво се случва? Клипчето имаше 4 милиона гледания вчера, сега има 21. Going viral like crazy!

btw http://www.youtube.com/watch?v=GAuHY6_kpFc

Профил

Публикувано на: 08 Мар 2012 16:16

Някои хора в този форум просто копнеят за такъв диктатор ми се струва....

Не можеш да защитаваш някой, който е изтрепал чудовищно петцифрена сума деца!!! Просто трябва да имаш нещо сбъркано в психиката си. Щом населението на Уганда не може да се справи с него, значи някои отвън трябва да се намеси! Деца са това, мамка му....Аргументите в този клип са напълно безсмислени, не знам защо с Хитлер го сравнявате, Хитлер поне имаше някаква визия(не го защитавам в никакъв случай, но определено има аспекти от вижданията му, които подкрепям), а този говори като всичките т.нар бойци за свобода. Аман от геополитически експерти в интернет пространството.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: истласкване с пудовки
Публикувано на: 08 Мар 2012 16:20

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Мар 2012 16:37

Момчета, получили сте съвсем обективна и 100% вярна информация за случващото се посредством статии и филмчета в ютюб. Цялата работа ви е съвсем ясна, сякаш сте били там. Коментарите ви съдържат 1000% неоспорими факти.

Благодаря за вниманието.

Профил

стига спамил
Аватар
В момента играе: real_life.exe
Публикувано на: 08 Мар 2012 17:16

чи къ...

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Мар 2012 17:22