Та, поиграй малко повече и ще видиш дори колко по-яки са Нормандията, Цитаделата и т.н..
Mass Effect 3
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Re: Mass Effect 3
Абе имам чувството, че всичките сте си ударили иглата, седнали сте уж да пробвате как е МЕ3, ама след няма и 5 минути херото така ви е натръшкало, че тотално сте забравили какво правите и защо въобще сте там..
Та, поиграй малко повече и ще видиш дори колко по-яки са Нормандията, Цитаделата и т.н..
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Туториалът е дългичък. Приключва приблизително след посещението на луната над Палавен
След това се почва с едно трупане на мисии...някои от тях трябва да се приключат навреме, иначе се проваляш. Не съм сигурен, но може и да има значение в какъв ред се изпълняват задачите и от това да зависи какви неща се случват в следващите мисии.
След това се почва с едно трупане на мисии...някои от тях трябва да се приключат навреме, иначе се проваляш. Не съм сигурен, но може и да има значение в какъв ред се изпълняват задачите и от това да зависи какви неща се случват в следващите мисии.
Заебете и кажете ми Миранда има ли я? И има ли я повече от Ашли в 2-ката?
мисля че е плъх
имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки
обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън
Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата
баси волята имат тез мишки
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
пилота на совалката ми е гей а секретарката лесбийка...
поне псевдо Ронни от Джързи Шор ме кефи дано само и той да не е гей че направо ша делна играта![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
поне псевдо Ронни от Джързи Шор ме кефи дано само и той да не е гей че направо ша делна играта
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
- Ghost_Leader
vasito написа:Заебете и кажете ми Миранда има ли я? И има ли я повече от Ашли в 2-ката?
Spoiler for :
Как пък не ви омръзна да играете едно и също.
Никаква разлика между Mass Effect 1/2/3
Явно много ви кефи да ви пробутват dlc-та, претендиращи че са цяла игра.
fail of the year award
fail of the year award
как ти прави удоволствие да тролиш,това не мога да разбера логваш се и почваш да оплюваш всички коментариМилионерче написа:Как пък не ви омръзна да играете едно и също.
fail of the year award
Kви са тия простотии бе да ги еба в педалите. Толкова ли не могат да задържат един шибан персонаж. 1-ца вижте ашли двойка вижте миранда ся пак ашли. Баси. Тва ми преебава цялата шибана история дет си бях направил. И кво е извинението на екипът да не е с теб? Нали точно тва беше че събираш всякакви съюзници.Ghost_Leader написа:vasito написа:Заебете и кажете ми Миранда има ли я? И има ли я повече от Ашли в 2-ката?Spoiler for :
Ама заради шибаните педерасти от биоуер сигурно са написали че са хванали настинка или нещо само за да не си правят повече работа. Бесен съм. Поне да бяха обявили по-рано. Или да се придържът към 1 персонаж не да скачат от един на друг. Шибани лайненца.
мисля че е плъх
Kви са тия простотии бе да ги еба в педалите. Толкова ли не могат да задържат един шибан персонаж. 1-ца вижте ашли двойка вижте миранда ся пак ашли. Баси. Тва ми преебава цялата шибана история дет си бях направил. И кво е извинението на екипът да не е с теб? Нали точно тва беше че събираш всякакви съюзници.Ghost_Leader написа:vasito написа:Заебете и кажете ми Миранда има ли я? И има ли я повече от Ашли в 2-ката?Spoiler for :
Ама заради шибаните педерасти от биоуер сигурно са написали че са хванали настинка или нещо само за да не си правят повече работа. Бесен съм. Поне да бяха обявили по-рано. Или да се придържът към 1 персонаж не да скачат от един на друг. Шибани лайненца.
мисля че е плъх
- gambit_12
- В момента играе: Мнооооого неща
След огромният хайп около играта, който я кара да изглежда като някъв огромен мастърпийс, вие не можете да приемете че това е просто 1 яка игри4ка(предполагам) Това че не оправдава о4акванията ви не значи че трябва да тролвате и хейтвате, но отново казвам haters gonna hate
I reject you reality and substitude my one
- Ghost_Leader
Пичове,един съвет от мен.Трийте ВСИЧКО,което е свързано по някакъв начин с ME3 демото,включително и папката в My Documents.Случи се така,че си бях импортнал герой от ME2 и започвам съответно от 30-то ниво.Стигнах до втората мисия от демото на Sur Kesh и се оказа,че са ми изчезнали всичките оръжия,кредити,умения,че и War asset-и.Бях 1-во ниво
За щастие изтрих папката от My Documents,рестартирах нивото и всичко се оправи.
-
eli_i_vase
-
cobra11ben
- В момента играе: Killing Floor
- Обратна връзка:
Същото мрънкане като след излизане на втората игра
Тогава беше " Оууу, нееееее, що го няма Врееееееекс, къде ми е Ашли, Кейдън, Лиара". Ами за всяка игра правят нещо различно. Тали и Гарус са всеобщи любимци, не смеят да ги пипнат. Всички останали подлежат на резачка.
Съюзниците в двойката ги събираш с една цел - да взривиш Колекторите. След това всеки по пътя си. Това достатъчно ясно е казано още в ME2.
Spoiler for :
Кейдън беше малък боклук и се развам, че го оставих да гние в базата на Серан.
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
В единицата честно казано го предпочитах, но сега определено се радвам, че жертвах него. Ашли е доста различна и много по-добра. 
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
След три часова битка най-накрая си взех кода. Този път много трудно, но пак успях. Няма да влизам в темата повече докато не превъртя играта, защото не искам спойлери, но се накефих къв съм мастър.
- SolidSatan
- В момента играе: квото доди
Баси измисления край, направо паднах от стола, то бива, ама толкос чак
![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
апфффф нали точно за това им спечелваш доверието. Не може да са разбрали колко са опасни рийпърите и как цялата галактика е в опастност и след 2-ката да те заебат ей така.Capo написа:Същото мрънкане като след излизане на втората играТогава беше " Оууу, нееееее, що го няма Врееееееекс, къде ми е Ашли, Кейдън, Лиара". Ами за всяка игра правят нещо различно. Тали и Гарус са всеобщи любимци, не смеят да ги пипнат. Всички останали подлежат на резачка.
Съюзниците в двойката ги събираш с една цел - да взривиш Колекторите. След това всеки по пътя си. Това достатъчно ясно е казано още в ME2.Spoiler for :
Пък и аз се обичам с Миранда
мисля че е плъх