Автор |
Съобщение |
Stakoz
|
 |
В момента играе: Call of Duty:Black ops
|
|
Заглавие: Геймърска конфигурация до 1200 лв Публикувано на: 21 Фев 2012 08:47
Ако може дами препоръчате някаква добра геймърска конфигурация.
|
|
|
|
 |
bulLshi7
|
 |
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: Геймърска конфигурация до 1200 лв Публикувано на: 21 Фев 2012 10:38
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
 |
Love_Kittens
|
 |
В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
|
|
|
|
|
 |
Love_Kittens
|
 |
В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
|
|
Заглавие: Re: Геймърска конфигурация до 1200 лв Публикувано на: 22 Фев 2012 01:36
Но горещо ти препоръчвам да се понапънеш за това дъно -> http://www.altech.bg/bg/product/23049 със 70на лева по-скъпо е, но ще поддържа бъдещите ivy bridge процесори (подобрени i5/i7) и ще поддържа новите видеокарти - AMD HD 7000 серия и GTX 600 серия, отделно, че дъното поддържа до 4 видеокарти (2 двучипови), а това, което съм дал в първият пост няма тази опция... Абе въобще струва си, защото ще има потенциал за бъдещ ъпгрейд, вместо да трябва след 2 години да трябва да сменяш и дъно и процесор и видео, а тук ще можеш само процесор и видео или просто да се добави още някое видео. Също в първият пост съм предложил GTX 560 Non-Ti, която ще е малко слабичка за някои нови заглавия, затова ако искаш се понапъни за HD 6950 2GB -> http://iskampc.com/sapphire-radeon-hd69 ... pci-e.html , вярно че парите отиват със 150-200 лева над бюджета ти, но пък съкращават грижи след години да сменяш и дъно и видео.. вместо на същото дъно да може да се метне по-хубав проц, а за видеото или да го продадеш и да сложиш ново или просто да добавиш още една 6950-ка когато му е времето 
|
|
|
|
 |
bulLshi7
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Геймърска конфигурация до 1200 лв Публикувано на: 23 Фев 2012 00:32
в моя линк компа е с шест ядрен процесор и 8 гб рам => не разбираш от компютри!
|
|
|
|
 |
Love_Kittens
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Геймърска конфигурация до 1200 лв Публикувано на: 23 Фев 2012 01:53
Пък ти си един голям балък щом гледаш само броя на ядрата, а не производителността им, а колкото да рамта и 4гб са достатъчно => Моля те скрий се някъде, че ако те видя в реалния живот и те чуя, къв си тъп кат пача ще пречукам отвсякъде. Мразя тъпи хора да се правят на големи дебили, а всъщност да не знаят и колко им е голям хуя..
|
|
|
|
 |
Infernal
|
 |
В момента играе: на компютъра
|
|
Заглавие: Re: Геймърска конфигурация до 1200 лв Публикувано на: 23 Фев 2012 11:22
Metr0to написа: Пък ти си един голям балък щом гледаш само броя на ядрата, а не производителността им, а колкото да рамта и 4гб са достатъчно => Моля те скрий се някъде, че ако те видя в реалния живот и те чуя, къв си тъп кат пача ще пречукам отвсякъде. Мразя тъпи хора да се правят на големи дебили, а всъщност да не знаят и колко им е голям хуя.. +1 Пък и ако е толкова голям разбирач за кво пише в форума? 
|
|
|
|
 |
Me
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Геймърска конфигурация до 1200 лв Публикувано на: 23 Фев 2012 15:31
Като и 4 гъби са достатъчни, да му беше дал 2 плочки по 2, а не една от 4? Една от 4 е добре, само при положение, че скоро ще добави още една. И след като си му избрал клокващ се процесор, поне да му беше избрал и някакъв охладител?? Тая видео карта не мисля, че е най-подходящата. Ако ще е gtx 560, то поне да е Ti. Пък и ако играе на 1280х1024 за чий са му тия 2гб вРам?
|
|
|
|
 |
bulLshi7
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Геймърска конфигурация до 1200 лв Публикувано на: 23 Фев 2012 16:44
Metr0to написа: Пък ти си един голям балък щом гледаш само броя на ядрата, а не производителността им, а колкото да рамта и 4гб са достатъчно => Моля те скрий се някъде, че ако те видя в реалния живот и те чуя, къв си тъп кат пача ще пречукам отвсякъде. Мразя тъпи хора да се правят на големи дебили, а всъщност да не знаят и колко им е голям хуя.. Такива псевдо разбирачи като тебе мноо ме тварят. Ако ще ми се правиш на велик в геймърски форум, сбъркал си рейса пич! Не само, че маняка е поискал готова конфигурация, а ми твърдиш, че тактовата честота на процесора е по-голям критерий от броя на ядрата (като се има предвид, че на процесора в мойта конфигурация е 3,3 гхц, също като на твоя i5)... 4 гб рам може и да са достатъчно за теб, но да те видим след някоя друга година кво ще приказваш, като маняка си има 8 и няма да има нужда да се занимава с ъпгрейд. И още, че ти му предлагаш интелски процесор и видео на нвидиа, които като пропорционалност на цена и качество са много далече от АМД. Също така, ако след години реши да си продава компа, ще успее да му вземе повече пара отколкото да си го продава на части, след като го подканваш да си сменя картата и процесора с излезли такива по-нови. ПП: В реалния живот като ме видиш си свали очилата първо, да не вземе да ти влезе някое стъкло, в и без това развалените ти очи.
|
|
|
|
 |
Love_Kittens
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Геймърска конфигурация до 1200 лв Публикувано на: 23 Фев 2012 20:53
Хаха ти си уникално смешен и още си вярваш, че тоя 6 ядрен е по-добър от i5 2500k, моля те скрий се, че все едно съм влязъл в тоя форум вицове да чета... Колкото до човека, кви пет лева, ква готова конфигурация иска, приятел ми е и знам точно какво иска и не мисля, че ти знаеш какво иска той. Рам винаги може да си сложи за 50 лева, ако за теб това са много пари, то кой знае колко си мизерен... Колкото до охлаждане на клокващият процесор.. Първо достатъчно завишихме бюджета... Второ винаги може да добави охлаждане, трето никъде не е казал, че никога няма да си вземе 1920х1080 или 1920х1200 монитор... bulLshi7 моля те задръж си мнението, че направо се излагаш, както си вярваш, че FX-6100 е по-добър от i5 2500K и че AMD са по-добри в съотношението цена-производителност... то ако е така, странно защо ли i5 2500K е по-мощен от FX-8120, пък да не говорим колко далеч от него е FX-6100... Като ви гледам и 2мата какви сте разбирачи и си мислите, че FX-6100 + 6850 1GB + 2X4GB + някакво смешно дъно са по-добри от i5 2500K + 6950 2GB + 4GB (няма проблем след 1 месец ако иска да си сложи още 4) + доказано в пъти по-добро дъно от онова смешното на jarcomputers - ASRock Z68 Extreme3 Gen3... Не знам, препоръчвам ви малко първо да проучите как стоят нещата с мощностите на процесори видеокарти и игрите колко рам искат и чак след това да давате фалшиви, примамливи предложения, на хора като Stakoz... Ако bulLshi7 разбира от компютри, то другият вариант е, че прави реклама на jarcomputers, само колкото да довлече някой клиент към бедната им фирмичка 
|
|
|
|
 |
Me
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Геймърска конфигурация до 1200 лв Публикувано на: 23 Фев 2012 21:39
Щом се познавате, защо въобще я има тая тема? Автора да се беше допитал направо до твоето "експертно" мнение, вместо да те гледаме какви локуми разтягаш тук. Не знам какво си мислиш, че мисля, но явно си в грешка. И моля те, не ми приписвай думи, които не съм казал.
|
|
|
|
 |
Love_Kittens
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Геймърска конфигурация до 1200 лв Публикувано на: 23 Фев 2012 22:10
Ква грешка, кви локуми, кви 5 лева... Дадох му плоча от 4гб рам, за да има 3 свободни и макса да му е 16гб, а не като сложи 2х2 и да му останат още 2 места за 2х2 и макса на е 8гб. Охлаждане не му препоръчах, защото си няма ни на идея що е това клок и как се прави... За момента му е достатъчен на стокови честоти, когато му дойде времето ще си купи охладител и ще се научи да го клоква... 4гб рам не съм го питал, но не смятам, че щом ще даде 1400 лева за комп ще са му проблем още 50 лева за още 1 плоча от 4гб рам. Това е, друго няма какво да кажа, а щом толкова държиш да му препоръчам охлаждане, ето: http://ardes.bg/components/cooling-prod ... 612S-39889 - това примерно или пък това: http://outmax.bg/dmz/index.php?_a=viewP ... ctId=34626
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Геймърска конфигурация до 1200 лв Публикувано на: 24 Фев 2012 16:00
Авторе не слушай тоя кавал Метрото. Тва лайненце допреди месеци тука питаше '' ама тва как е ?'' и тем подобни въпроси, тръгнал да ти прави конфигурация. Кавал. За 1200 лева може да си земеш адски стабилна машина, не оставяй някакви бастуни да ти промиват мозъка, защото си мислят че разбират от хардуер, а всъщност общите им познания нямат и 1/100 от истината. Влез в хардуербг и чуждестранни сайтове, чети и се информирай. Ако още не може да решиш, ми цитирай това мнение и аз ще ти направя конфигурация. Сега и да ти я напиша, няма да си сигурен дали това търсиш и вероятността да се отметнеш е голяма. Само те предупреждавам отново, не слушай глупаците в тоя форум, гарантирам ти че нито един човек тук не отбира грам от компютри, освен мен. Само дървени философи има бол. Пак ти казвам - хубаво го виж тоя тъпак над мен. Този човек допреди време правеше всевъзможни теми да попита за абсолютно всичко, добре ли е, какво мислят другите, а сега се прави на разбирач и тръгнал да съветва. Тоя боклук съм го виждал да препоръчва готови конфигурации, просто не му обръщай внимание. Някаква пълна дупка е. Само виж тъпунгера ти дава от конфигурация за 1200 лева, охлаждане за 140. Ти си преценти ще се вслушваш ли в дебилите тук. За да не съм голословен ей ти го тиквеника на тепсия viewtopic.php?f=2&t=65354viewtopic.php?f=2&t=65333viewtopic.php?f=2&t=64196Това са му само лайняните теми, ако се разровя из постовете му, мога да разплача от смях някой, който има дори минимални знания за тази митична машина - компютъра.
|
|
|
|
 |
Love_Kittens
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Геймърска конфигурация до 1200 лв Публикувано на: 25 Фев 2012 23:10
гюнтер написа: Metr0to, сърдечно съжалявам, но бях принуден да докладвам непристойното ти поведение на администратора.  Леле, ще се разплача  ! Добре, хайде да задоволя големите разбирачи на компютри в тая тема: Абе вярно е, че FX-6100 + AMD Radeon HD 6850 1GB + AMD 760G ( не пише производ.) + 8GB DDR3 1333MHZ е по-добро PC от i5 2500K + AMD Radeon HD 6950 2GB + ASRock Z68 Extreme3 Gen3 + 4GB DDR3 1600MHz Corsair Vengeance и евентуално още 4GB, когато си поиска. Да бе, и процесора FX-6100 е по-мощен и 6850 1гб е по-мощна от 6950 2гб и дъното е по-добро с този уникално нов чипсет  и рамта е по-бърза -> 1600МХз са по-бавни от 1333МХз. Ех мама му стара как не ви разбрах от началото, като ми го обяснихте, че предложението на bulLshi7 е по-мощно.. АХАХАХАХАХАХА 
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Геймърска конфигурация до 1200 лв Публикувано на: 29 Фев 2012 19:04
А искаш ли да си изсереш зъбите ?
|
|
|
|
 |
Love_Kittens
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Геймърска конфигурация до 1200 лв Публикувано на: 29 Фев 2012 20:08
DJ Cat написа: А искаш ли да си изсереш зъбите ? Не, не ми хареса как изглежда.. Гледах го на клипа ти как го демонстрираш това изсиране на зъбите!
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Геймърска конфигурация до 1200 лв Публикувано на: 01 Мар 2012 18:44
И хареса ли ти клипа ? Много ли лъска на него ? Айде още няма да ти казвам че това беше ревящия ти баща, за да не ти развалям мокрите сънища.
|
|
|
|
 |
Love_Kittens
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Геймърска конфигурация до 1200 лв Публикувано на: 01 Мар 2012 20:27
Май си го препознал с майка ти, която явно прилича на мъж, щом мислиш, че е баща ми! Да не е лилипут майка ти?
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Геймърска конфигурация до 1200 лв Публикувано на: 02 Мар 2012 16:48
Не не, точно баща ти си беше. Единия от двамата, не знам точно кой. И въобще да не те ебе че имаш двама педераси за родители, то това ще ти е най-малкия проблем като те навра до рамената в градския кенеф и те накарам да ми рецетираш всички твои мнения на глас, докато в гадната ти човка бълбукат лайната на цял град. После ако щеш се обаждай и реви по телефона на майка си Благой...
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Геймърска конфигурация до 1200 лв Публикувано на: 02 Мар 2012 17:32
Аре млъквай бе, луд
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|