Заглавие: Розово Хипи Публикувано на: 16 Фев 2012 21:04
Розово Хипи » 11:18 » Коз и бира и сърцето ми колабира. Розово Хипи » 11:19 » Обичам да има друсанйе... не на ЦиЦи, а наркотиЦи. Розово Хипи » 14:01 » Тва Университета е пълна пародия, казвам ви. Розово Хипи » 16:46 » Псс.... Розово Хипи » 16:46 » Кораб на хоризонта. Розово Хипи » 16:46 » Ахоооййййййййй!!! Розово Хипи » 16:47 » Тия дни, противно на логиката, колкото повече пия и пофя, толкова повече си взимам изпитите. Розово Хипи » 16:47 » Е, има и изключения, ама те са когато системата ми го начука, иначе аз й го слагам. Розово Хипи » 16:49 » Ето нещо, което знам на английски: WE FUCK THE SYSTEM! Розово Хипи » 16:50 » Между другото, готов съм да шибам всяка преподавателка от университета Включително и дъртите професорки... за кеф. Розово Хипи » 16:53 » Леле, ама тоя студ ви се отразява зле, никва реакция нямате. Розово Хипи » 17:24 » Ако имах пари, щях да се спра на: Саска, Бадеми и Бърбън... докато изкарам. Розово Хипи » 17:25 » ЧОВЕЧЕСТВО, ПОМОГНЕТЕ, Ще взривя апартамента на съседите, за кеф. Розово Хипи » 17:37 » Изнудвам съфорумците: Дайте кинти, иначе съседите отичат. Взел съм ги за заложници, искам злато... Розово Хипи » 17:37 » Не приемам не за оговор. Всеки, които разполага, да праща, иначе мъка по тоя свят. Розово Хипи » 17:38 » Ако не, взел съм себе си за заложник и отново мъка ми е, ако не пратите кинтата НАО! Розово Хипи » 17:39 » Ъхъ, все тая, мина ми психо заболяването, на моменти е, знаете... Розово Хипи » 17:39 » Освободих се от пленничеството и сега съм свободен да правя квото искам. Розово Хипи » 17:40 » Освободете се и вие, освебодете се човеци и поемете по пътя към Революцията, която е анти-материална, анти-правителствена, анти-пиратска...
йеа
___________________________________ evil knows no good
|