Автор |
Съобщение |
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alan Wake идва за РС Публикувано на: 22 Яну 2012 14:58
еми с правилно впечатление си останал, тъй като нито е хорър, нито претендира, че е хорър
|
|
|
|
|
StubbsZombie
|
|
|
|
|
|
|
|
Daath
|
He who devoures cookies |
|
|
|
Заглавие: Re: Alan Wake идва за РС Публикувано на: 02 Фев 2012 23:50
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
|
фитенс-маняк
|
|
В момента играе: истласкване с пудовки
|
|
Заглавие: Re: Alan Wake идва за РС Публикувано на: 06 Фев 2012 04:17
Alan Wake е Resident Evil 4 с фенерче. В продължение на цялата игра БУКВАЛНО цепиш мрака с фенерче, което даже си има суперчардж на батерията! Играта е хубава и изпипана, но сюжета и екшън моментите ми се сториха много инфантилни. Хорър няма. Няма дори нещо поне подплашващо. Ясно се вижда и къде Ремеди са клъцнали отворения свят, който обещаваха в началото. Впечатленията ми са от x360 версията, впрочем. Като цяло не се дървете много, първите два Макса бяха класи отгоре, със все недостатъците им.
___________________________________ бес ваглехидрати ниама резолтати!!!
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Alan Wake идва за РС Публикувано на: 06 Фев 2012 17:46
АМА В RESIDENT EVIL НЕ УБИВАШ КОМБАЙН С ФЕНЕРЧЕ, НАЛИ? иначе what he said, играта е dissapoint като цяло, въпреки че си има готините моменти, които обаче са само сюжетни което също е dissapoint, тъй като сюжета в играта стига до никъдеи уж го развиват с DLC-та, ама още не му се е видял края а мойте впечатления са от x360 версията на баче ви Рийд, за което му праим хвала!
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alan Wake идва за РС Публикувано на: 06 Фев 2012 19:46
Играта е супер яка, а ти си dissapoint като цяло
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: Alan Wake идва за РС Публикувано на: 07 Фев 2012 01:25
500-тния дървар на когото светиш в очите преди да го застреляш е мноо фън, верно си е
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alan Wake идва за РС Публикувано на: 07 Фев 2012 02:12
Колкото по-добър ставаш толкоз по-фън е, но за целтта трябва да игареш най-малко на хард. Иначе си е супер фън да го осветиш и да му праснеш 2 хедшота и да ги мачкаш с светлина. Доста добра идея и реализация.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alan Wake идва за РС Публикувано на: 15 Фев 2012 21:51
Играта е в Замунда, теглете и казвайт евпечатления (де'ба, че съм на комп на който въврви само Хироус 3.... )
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
Love_Kittens
|
|
В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
|
|
Заглавие: Re: Alan Wake идва за РС Публикувано на: 15 Фев 2012 22:55
Впечатленията ми от играта в замунда са, че се тегли с 20кб/с и ще се тегли 2 дена и 11 часа
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alan Wake идва за РС Публикувано на: 16 Фев 2012 03:47
Много ми е кофти, че я изпиратствах за хбокс и сега ще я изпиратсвам и за пц. Ебаси помяра съм, тази игра заслужава да се купи, но понеже няма мулти съм принуден да я пиратсвам за едното преиграване. Ще си я изигра отново с кеф на пц хем да видя какво става нарпед в историята поенеже нормалната версия свършваше леко странно. Става дума конзолната версия без аддоните.
|
|
|
|
|
фитенс-маняк
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alan Wake идва за РС Публикувано на: 16 Фев 2012 03:53
Като гледам как се бъгва тревата, се сещам за бъговете на рейдж, скайрим, кол оф дюти и всички тъй-наречени ААА игри, които излязоха напоследък. И не мога да повярвам, че геймърите продължават да си дава парите на индустрия, която, ако произвеждаше и продаваше чукове, щеше да ги продава без дръжките им, щеше да обещава нови дръжки до седмица, след което щеше да изпраща половин дръжка, и накрая щеше да обяви, че този модел чук не се е продал достатъчно добре и ще бъде оставен така. Мисълта е на един друг пич, ама прекрасно илюстрира състоянието на гейм индустрията в момента. Просто е абсурдно, пичове, и обидно, и убива дори най-малкото ми желание да заплатя труда на разработчиците, ако имам такава възможност. Имам чувството, че в правенето на новите игри само художниците не си оставят ръцете, но аз не търся да си купувам картини, деба, а игри.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alan Wake идва за РС Публикувано на: 16 Фев 2012 09:32
Играта е доста добра. Още на бокс ми хареса, на ПС сигурно са я доизпипали.
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: Alan Wake идва за РС Публикувано на: 16 Фев 2012 10:31
DJ Cat написа: Още на бокс ми хареса, на ПС сигурно са я доизпипали. хахахаха а ти колко си ТЪП
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alan Wake идва за РС Публикувано на: 16 Фев 2012 13:49
Цитат: Като гледам как се бъгва тревата, се сещам за бъговете на рейдж, скайрим, кол оф дюти и всички тъй-наречени ААА игри, които излязоха напоследък. Ми като не искаш да ти се бъгва купи си конзола. На Цензура не може да се угоди. Един ще плаче че играта я нама за пц, друг че тревата му се бъгва като излезе, трети че не му тръгва. Купи си я и тогава се оплакваи. Повечето такива бъгове се дължът на стари конфигурации, и кракнати версии.
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: Alan Wake идва за РС Публикувано на: 16 Фев 2012 14:05
трай там ве, смегма играта сме я играли на конзола и праим сравнение, да не си лапнал на тате кура като ИМАШ КОНЗОЛА повечето такива бъгове се дълж ът на скапани конзолни портове мишката се движи ужасно, нищо общо с контролера в конзолната версия играта е на 2 години и графиката си й е грозновата вече, но пък изисква страшен ресурс както никой друг конзолен порт, всъщност ма как да е, ше я играем
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alan Wake идва за РС Публикувано на: 16 Фев 2012 15:18
Това че ти е скапано пц то, нямаш конзола и игареш бъгава кракната версия на играта си е твой проблем. Нормално е да не се кефиш в такъв случаи, понеже ситуацията ти е леко казано шитава.
|
|
|
|
|
StubbsZombie
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alan Wake идва за РС Публикувано на: 16 Фев 2012 15:34
Metr0to написа: Впечатленията ми от играта в замунда са, че се тегли с 20кб/с и ще се тегли 2 дена и 11 часа Еми сваляй я от Bitgamer, аз от Замунда не тегля почти нищо вече, защото като качат нещо и като започнат да теглят 1000 човека и скороста е ужасна. Поиграх около час, играта е добра, само че ми крашна няколко пъти. Май крака на skidrow не е много читав. А играта изобщо не е грозновата, макар че играя на medium (понеже не искам кадри под 60 нито за секунда...), графиката е съвсем прилична и приятна. Ще я врътна сега, а като има промоция в Steam, ще си я купя.
|
|
|
|
|
фитенс-маняк
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alan Wake идва за РС Публикувано на: 16 Фев 2012 18:24
Кой ти говори за кракнати версии бе, наркоман?! Говорим за геймъри с хубави компютри, които чинно си пазарят игрите от Стийм и после реват ОСНОВАТЕЛНО по форумите.
|
|
|
|
|
TheChosen1
|
|
В момента играе: Star Wars KOTOR 2
|
|
Заглавие: Re: Alan Wake идва за РС Публикувано на: 16 Фев 2012 19:30
Fellow geeks, някой да има представа защо след слагането на крака при стартитане ми излиза следната грешка - Could not preprocess HLSL shader - n/a
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|