Е, не е задължително да е по гей начина. Може просто да искате да пиете бира с него.Джунейд написа:дойдохме си на думата, ГипчоGipo написа:Да, като за момче е сладък![]()
Аз например с:

ии ако бяха реални хора (или аз бях анимация) :
вие сте
Е, не е задължително да е по гей начина. Може просто да искате да пиете бира с него.Джунейд написа:дойдохме си на думата, ГипчоGipo написа:Да, като за момче е сладък![]()

Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко

От една страна съм втрещен, че можеш да го харесваш тоя убитак.Till Lindémann написа:Коельо
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Копеле, супер забавен си, така го затапи, че три месеца няма да може да сере. Не се ли чувстваш малко гадно, че лайната ще сте по-малко? Ходи да бъдеш жалка мърша някъде другаде.bulLshi7 написа:Май ще трябва да почерпиш твоето бъдещо аз, щото едва ли ще има пара да си купи само бира.
'Па арен си, ама нали си имаш жЪна.Антилектуалец написа:мен не ме ли 'аресвате бе?
Да, дребни само за една бира надали ще има. Работя върху себе си с единствената цел бъдещото ми аз да си купува бирата в стекове и касиbulLshi7 написа:Май ще трябва да почерпиш твоето бъдещо аз, щото едва ли ще има пара да си купи само бира.
Strain написа:
Баце, аз тебе не те харесвам, аз те любим
Till Lindémann написа:еми, като сложим на една маса баналните Чарли Шийн, Нийл Патрик Харис, Дейвид Духовни, Джордж Клуни, Джони Деп, Зидан, Ръсел Бранд, Тил Линдеман, Кийт Ричардс, Пол Старши от Американски чопър и Бацата, на другата маса ще са Фидел Кастро, Буковски, Керуак, Томпсън, Уди Алън, Коельо, Чърчил и Оскар Уайлд. То тая маса ще е почти празна де, ама...
Просто тва са мъже, дето са видели по много и има кво да разправят. И пият. Сеш съ.