Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

n00b playa
Аватар
Заглавие: Nqkvi qki 3D Igri za Android?
Публикувано на: 31 Яну 2012 19:11

Hora plz kajete mi nqkoi qki 3D igrichki za android
P.S Sorry, che pisha na latinica, no kirilicata mi se preeba

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Nqkvi qki 3D Igri za Android?
Публикувано на: 31 Яну 2012 19:29

тури си WoW за андроид

пробит

ДРИСЪК

ЗАСПАЛ

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Яну 2012 20:03

+ - + само не мога да разбера, колко тъп трябва да си, да си сложиш всички бройки на аватара.

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Яну 2012 21:30

абе батка, не съм ти виновен въобще, че кат си се родил си попаднал в някъв огромен инкубатор на последния етаж на болницата, пълен с някви недоносени парчета месо от женски пол дето са разбрали за кво служи Цензурата им още преди да са се научили да ходят и говорят. сбъркали са - там са те турили, при жените, за тва и от устата и изпод пръстите ти излизат такива путкенски слова, така че ще мълчиш, ЖЕНА :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Яну 2012 21:48

Ехеее къв си интересен, брато. Евалата. Айде сега си почини, че след толкова напрежение да измислиш нещо забавно, те заболя главата . Почини си и недей си затормозява толкова мозъчето, че ще си докараш Алцхаймер за едното нищо. По-добре си легни по-рано тая вечер, че мисля че ти дойде в повече, даже кажи на баща си че днес не си в настроение и не ти е до анални приключения. Стискам палци да ти влезе в положението.

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 31 Яну 2012 21:49

А ти за интересен ли се смяташ? Щото имам новини за тебе, ако да.

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Яну 2012 21:50

С теб пък кой говори бе пишлеме ?

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Яну 2012 22:01

батка ако за измислянето на такава тъпотия требва да се напъваш, начи цел живот си бил осран. :o и глей да не ти вляза в анално положение докът сънуваш с изкривения си, пропит със спермак мозък :D ма то така е, най-лесно е да нацапаш гащите кат не можеш да измислиш нищо и почва безкрайното "за къв се имаш; много си интересен" и т.н.

ЕЙ ПУДЕЛ, ЧЕ ТЕ СТРИЖЕМ С КУРО :D :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Яну 2012 22:20

DJ Cat написа:
С теб пък кой говори бе пишлеме ?

Пишлеме пишлеме, ма си на две плесвания с кур по челото бе, момче

Едно, та да ти присветнат спомените от детството, когато си продухвал щателно на баща ти мазния

И две, та да се сетиш, че от тогава се кефиш да се давиш в собствените си лиги като се развълнуваш много

Щото яко напомняш на някакъв, дето са го чекнали като малък докато майка му е била на работа, та сега гледаш да компенсираш по най-балъшкия начин като си губиш времето да се пънеш в интернета на некви хора, дето си им на две стъпки живот. Съчувствам ти де. Трябва да е гадно да знаеш, че цял ден колкото и да викаш, ще го поемаш на баща си от дълбоко, та на по-дълбоко

Щото да, такива сдуханяци като тебе бая съм виждал - оригиналничат от майната си през клавиатурата, ма в момента, в който пристъпиш към тях да им кажеш "здрасти" и те гледат гузно, все едно очакват всеки момент да им обръснеш шамар

Та да ти кажа - няма лошо, че ти харесва да гълташ курове
Само стой настрана от тука и не си ври деформациите, че ми става криво за тебе като проговориш

- Алминатора

- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Яну 2012 22:44

Ей путки майни от кого съм на един шамар и две стъпки живот бе. От тоя профан, чекиджията, който смята че мастурбирането го прави много корав явно, защото го раздава голям мъжкар. Или може би трябва да съм респектиран и да гледам ''гузни'' 50 килограмовия Моридин с неговите сини очички и нихилтно телце. Къде сте тръгнали бе банда хахаха. Всички които соля, ме питат винаги едно и също и пак ще се повтаря. Влизам и ви правя на две стотинки всички мишоци тук, само когато нямам какво да правя и постовете ми са от хранене на някакви кухи лейки, които прекарват живота си във форум, да се социализират с други утрепки. Ето ви за пример грозния Митко и Моридин, намериха се във форума и започния дивия секс, как да не убия малко време да ебавам такива охлюви. Тоя Моридинчо посрания не съм го виждал, ама оня очилатия паляк Дантето, веднъж мисля го видях в кино арената преди много време, да еба педала му. Гледката беше веднъж. Пълна кино зала, вече текат последните трейлъри и е тъмно и нищо се не види. Обаче тоя паляк влиза с още един паляк и само по изгърбената походка и идиотското си поведение се забелязва от 100 км. Като светнаха лампите го погледнах и пак се открои от 100 човека, без да съм го виждал преди, от една снимка направих асоциацията, защото той балъка си е балък цял живот. Пожелавам си за новата година да срещна така и нихилитко Моридинчо, да взема една седалка и да го изръмбя няколко пъти по простата чутура пред пълна зала с хора.

Профил

стига спамил
Аватар
В момента играе: real_life.exe
Публикувано на: 31 Яну 2012 22:51

[list=]tetrisa[/list]

Профил

Псевдо рейцър
Аватар
В момента играе: Всичко без аниме игри
Публикувано на: 31 Яну 2012 23:09

дж котката
Баче предлагам ти да спреш с хормоните за растеж и малко да погледнеш кво ти става в главата щото през цялото това време от което съм тука ти си бил една куха лейка дето се чуди кой да залее и помията си. Нз защо си мислиш че като си изкарваш роид рейджа върху произволни хора по форумите това те прави мн як а в реалност сиг си някъв фриик оф неичър който и едно цигане не може да набие и за тва ходиш да се правиш на интересен пред непознати хора които дори не са те виждали ква смешка си.
А ако не си някое назобано лайно значи най- вероятно си дрисня на която още никой не е налял акъл в главата.

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Яну 2012 23:11

DJ Cat написа:
Ей путки майни от кого съм на един шамар и две стъпки живот бе. От тоя профан, чекиджията, който смята че мастурбирането го прави много корав явно, защото го раздава голям мъжкар. Или може би трябва да съм респектиран и да гледам ''гузни'' 50 килограмовия Моридин с неговите сини очички и нихилтно телце. Къде сте тръгнали бе банда хахаха. Всички които соля, ме питат винаги едно и също и пак ще се повтаря. Влизам и ви правя на две стотинки всички мишоци тук, само когато нямам какво да правя и постовете ми са от хранене на някакви кухи лейки, които прекарват живота си във форум, да се социализират с други утрепки. Ето ви за пример грозния Митко и Моридин, намериха се във форума и започния дивия секс, как да не убия малко време да ебавам такива охлюви. Тоя Моридинчо посрания не съм го виждал, ама оня очилатия паляк Дантето, веднъж мисля го видях в кино арената преди много време, да еба педала му. Гледката беше веднъж. Пълна кино зала, вече текат последните трейлъри и е тъмно и нищо се не види. Обаче тоя паляк влиза с още един паляк и само по изгърбената походка и идиотското си поведение се забелязва от 100 км. Като светнаха лампите го погледнах и пак се открои от 100 човека, без да съм го виждал преди, от една снимка направих асоциацията, защото той балъка си е балък цял живот. Пожелавам си за новата година да срещна така и нихилитко Моридинчо, да взема една седалка и да го изръмбя няколко пъти по простата чутура пред пълна зала с хора.

По диагонала виждам, че нещо ше ме ръмбиш, а? Ма си се объркал нещо, за 50 кила :lol:
Ела бе, клефък, ше ти изкарам говното през носа, раз-два

И ще ти се долапат пишки пак

- Алминатора

- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Яну 2012 23:23

DJ Cat написа:

аре пак същите лайна, ма от друг гъз :D кат сме такива охлюви нихилитни (а таа дума моеш си я завреш у калната продънена Цензура, щот личи си от СТО КИЛОМЕТРА :D че си я научил вчера), кухи лейки и мишоци, що въобще си убиваш времето с нас, ми не ходиш да врътнеш един минет на некой манаф, че кат те гледам какъв си ебан в главата, си жив мангал и от махалата ти се носи смъртоносна миризма на сол, оти не си си мил Цензурата от две седмици. :D
а ти не само че от 100км. вониш на немит картоф, ами направо от монитора ми взе да се стича миригня, начи сметни кво си лайно миризливо. изчезвай ти казах, ЖЕНА, стига сра с уста :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Яну 2012 23:58

аахахахахахах бати нещастниците :D :lol: :lol:

от 100 километра при отва :lol:

Все аркадаши сме...!

Профил

Аватар
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Публикувано на: 01 Фев 2012 00:20

Тая котка...
Само кажи кога и къде. Да ти отворя тъпата глава и да млъкнеш веднъж за винаги, мамка ти мръсна тъпа. Ела ми само един път. Повече няма да ходиш.

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 01 Фев 2012 00:46

Дайте някви яки 3D игри за android.

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Фев 2012 01:10

Котаракът обаче е бая жалкото копеленце, щом почна да се натяга и на лични :lol:

- Алминатора

- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Фев 2012 01:18

Хахаха, само като видях заглавието на темата, познах какво ще е и съдържанието ѝ :D

Профил

стига спамил
Аватар
В момента играе: real_life.exe
Публикувано на: 01 Фев 2012 11:08

tetris

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com