Спешно ми трябва да купя някакво огледало за рожден ден. Не трябва да е голямо. Колкото да се вижда цяло лице. Къде има хубави магазини за огледала
___________________________________ мисля че е плъх имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата баси волята имат тез мишки
___________________________________ мисля че е плъх имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата баси волята имат тез мишки
Daath
He who devoures cookies
Заглавие: Re: Oгледало?
Публикувано на: 25 Яну 2012 22:51
Огледало? Сериозно......
Иначе мисля, че във всеки магазин за дома, ще се намери огледало. Стъкларски магазин също ще ти свърши работа.
И пак - Огледало?!
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
Deprivd
Публикувано на: 25 Яну 2012 22:56
Имахме като бях малък едно невероятно готино огледало, с масивна дървена рамка, черна, лъскава, с някаква резба на цветя. Заебали сме я на село и е хвърлена в последствие. SAD
По темата не мога да помогна, съжалявам.
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
vasito
Публикувано на: 25 Яну 2012 23:28
Много хора не одобриха огледало Какво толкова? Иначе в някой мол освен да има магазин...
->Изход<-
Публикувано на: 25 Яну 2012 23:56
Мебелните магазини и тези за строителни материали/инструменти също имат огледала.
He who devoures cookies
Публикувано на: 26 Яну 2012 09:31
Копеле, подаряваш огледало за рожден ден Това е като да ти подарят кутийка клечки за зъби/уши, за рожденият ти ден. Толкова ли не можеш да измислиш някое украшение читаво, че огледало
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
Fenrir
Публикувано на: 26 Яну 2012 10:36
Desolated написа:
Копеле, подаряваш огледало за рожден ден Това е като да ти подарят кутийка клечки за зъби/уши, за рожденият ти ден. Толкова ли не можеш да измислиш някое украшение читаво, че огледало
vasito написа:
Eпа огледало каза че иска момата
Слуша и изпълнява човека. ;д
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:
ave isus e pokemon ve
vasito
Публикувано на: 26 Яну 2012 10:45
E нали точно за това търся някво яко огледало пфф
Gipo
21 Мар 2002 19:51 Мнения: 10955 Местоположение: София
Публикувано на: 26 Яну 2012 10:58
Купи джапанки и вибратор. Ако не и/му харесат джапанките - да си набие отзад вибратора!
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения