Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 25 Яну 2012 14:57
Потвърждавам за Fraps, почти нямам проблеми като е пуснат... Да се чудиш каква е връзката между двете.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 25 Яну 2012 19:30
Какво ще рече "Проблемите драстично изчезват" ? При мен със Фрапс, без фрапс си играя с 15 фпс на Warzones...
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 25 Яну 2012 20:02
Това никога не е било гаранция, братле. При мен просто се оправя леко, и мога да играя на WZ с 30 кадъра.
Толкова. За съжаление, с тази игра (и по-точно с този енджин) вероятността да го замериш със стара обувка и да ти потръгне гладко е точно толкова голяма, колкото и ако имаш супер-компютър.
Жалко сравнение, но какво да се прави.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
gua543
|
|
В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 25 Яну 2012 20:48
moroel написа: Аз съм Мороел,а цитираното от тебе е от друг член на форума а именно ->Изход<. Заради тези безумия си заслужаваш едно хубаво тролене ама мисля да спазя добрия тон. **** Колко съм тъп, много се извинявам, братле. Не мога да повярвам колко огромен fail съм направил. Отново, извинявам се.
___________________________________ Вратите на супермаркетите ме карат да се чувствам като джедай.
The Best написа: Нискостеблен хомосексуален плъх!
|
|
|
|
|
TheChosen1
|
|
В момента играе: Star Wars KOTOR 2
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 09 Мар 2012 13:25
Good job, fellow падаюнс !!! 190 страници за 3 години и сега темата на 3-та страница
|
|
|
|
Capo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 09 Мар 2012 13:50
Ами вече я играем, вместо само да си приказваме за нея В тази връзка - последният пач е изненадващо добър. Почти нищо не счупи и поправи много работи. А и като гледам GW2 темата, никой не си прави труда да го споменава. Нямаше ли нещо бета-мета за лятото?
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 09 Мар 2012 14:04
Capo написа: А и като гледам GW2 темата, никой не си прави труда да го споменава. Нямаше ли нещо бета-мета за лятото? Е не, то само се спомена, че над 1 млн хора са направили заявка за бетата
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Capo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 09 Мар 2012 14:38
Между 1 милион хора и 1 милион акаунта има сериозна разлика Феновете си регистрират и по стотина акаунта на човек, за да попаднат в тестването. Rift обясняваше как има над милион регистрирани в първия месец, ама сървърите празни... Та в крайна сметка мисълта ми беше - ще я има ли бетата лятото или още всичко е предпоследно?
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 09 Мар 2012 17:36
Capo написа: Rift обясняваше как има над милион регистрирани в първия месец, ама сървърите празни...
Ми не знам, ама аз имам герои на три сървъра и всичките са пълни
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 09 Мар 2012 18:27
За стар уарс-а какво да се пише?Нали поговорката е-"за умрял или добро или нищо".Относно гу2-в края на феруари имаше бета уикенд с участието на пресата и се показа доста материал.Сега в края на март ще има пак бета уикенд,този път с участието на доста повече народ.А след него ще има още по-отворени бета тестове и май-юни я чакаме да излиза.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 09 Мар 2012 22:21
Добре де, ToR наистина ли е такъв фейл? Чак не искам да го повярвам.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 10 Мар 2012 09:28
Зависи.Ако си фен на вселената,определено играта има какво да ти достави,особенно ако искаш да видиш историята на всеки клас.Отделно от това обаче,играта е адски скучна,счупена и посредствена.
|
|
|
|
|
Capo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 10 Мар 2012 12:07
За хардкор ММО феновете играта може бързо да загуби чара си. За по-"кежуъл" аудитория обаче е перфектна. То и така си беше обявено още от началото.
Единственият по-сериозен проблем, който виждам в момента е, че Илум не става за масови PvP сблъсъци.
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 15 Мар 2012 11:20
Абе пускат някъв приятелски уикенд или нещо такова, от четвъртък до понеделник към 4 дена, та ако някой иска може си заформим едно парти. Ограниченията на акаунтите са стандартни: до 15 ти левъв, 1вата планета, флотилията и май 2рата планета част, 1 инстанция, без чат/аукцион,
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 15 Мар 2012 14:52
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 15 Мар 2012 15:05
иде ми да ги ритам докато не могат да ги разпознаят майките им
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 15 Мар 2012 15:09
Колкото и да ги риташ, по-грозни няма да станат
|
|
|
|
|
white storm
|
|
В момента играе: with your brain
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 15 Мар 2012 15:20
The Chameleon написа: иде ми да ги ритам докато не могат да ги разпознаят майките им Такъв вид мислене изисква здрава глава. Твоята ще се счупи след един удар.
___________________________________ “Life is change, chaos, filth and suffering. Death is peace, order, everlasting beauty.”
|
|
|
|
|
gua543
|
|
В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 18 Мар 2012 13:57
___________________________________ Вратите на супермаркетите ме карат да се чувствам като джедай.
The Best написа: Нискостеблен хомосексуален плъх!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|