Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: Мил или гадняр
Публикувано на: 08 Яну 2012 15:39

а едно време тука се присмивахме на тийнпроблем-а..

Coming Soon!

Профил

Псевдо рейцър
Аватар
В момента играе: Всичко без аниме игри
Публикувано на: 08 Яну 2012 16:00

аз си мислех че още го правим :roll:

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 08 Яну 2012 16:09

Добре бе
Такива неща са толкова индивидуални и човек трябва да си мине САМ като копеле през тях, че ме заболява сърцето да гледам ФОРУМИ, кръстени ДОН ЖУАН, където зрели мъже квичат за проблемите си и си дават един акъл един на друг.

Мъжкият еквивалент на БГ МАМА. Се ебете.

Разиел каза нещо смислено, всичко друго тука е просто да си спукаш гъза от смях.

Тая тема е изключително тъпа и предразполага само към тва някакви недоносени лайновози под 20 да си пилят шитните, резултат от две срещи на кръст и други не по-малко тъпи лайновози да си пилят и те шитните, резултат от пет срещи на кръст, като в заключение всички дружно теглят някаква максима от сорта на тва, че ЖЕНИТЕ ЕДИ КАКВО СИ и МЪЖЕТЕ ЕДИ КАКВО СИ.

Ма плс, аре стига тъпни наистина. Мил или гадняр, ебати, хахахахахах. Аз викам - пич. Ако не можеш да се сетиш какво е да си пич и ти е необходимо да искаш или даваш съвети за тая работа, значи нещо в механизма ти си е ебало кура.

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 08 Яну 2012 16:14

тази тема е абсурдна по принцип и съм учуден колко много хора писаха сериозни постове в нея

наистина

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Яну 2012 17:14

Тая година е много уютна. Усещаш ли промяната :?

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Яну 2012 23:57

искам некой да пущи тема и да пита как се свалят мъже

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 09 Яну 2012 00:17

Strain написа:
Добре бе
че ме заболява сърцето да гледам ФОРУМИ, кръстени ДОН ЖУАН, където зрели мъже квичат за проблемите си и си дават един акъл един на друг.

:D :D :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Яну 2012 00:18

хубавият мъж си е хубав и без грим

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 10 Яну 2012 15:13

Strain написа:
Добре бе
Такива неща са толкова индивидуални и човек трябва да си мине САМ като копеле през тях, че ме заболява сърцето да гледам ФОРУМИ, кръстени ДОН ЖУАН, където зрели мъже квичат за проблемите си и си дават един акъл един на друг.

Разиел каза нещо смислено, всичко друго тука е просто да си спукаш гъза от смях.

Тая тема е изключително тъпа и предразполага само към тва някакви недоносени лайновози под 20 да си пилят шитните, резултат от две срещи на кръст и други не по-малко тъпи лайновози да си пилят и те шитните, резултат от пет срещи на кръст, като в заключение всички дружно теглят някаква максима от сорта на тва, че ЖЕНИТЕ ЕДИ КАКВО СИ и МЪЖЕТЕ ЕДИ КАКВО СИ.

Ма плс, аре стига тъпни наистина. Мил или гадняр, ебати, хахахахахах. Аз викам - пич. Ако не можеш да се сетиш какво е да си пич и ти е необходимо да искаш или даваш съвети за тая работа, значи нещо в механизма ти си е ебало кура.

Сега първо искам да се извиня, че повдигам темата и отговарям толкова късно, но няколко дни не ми се отваряше форума докато установя проблема.

Та, Strain, ти и другите които отговаряте по подобен първобитен начин всеки път като се отвори темата:

1) "Тези неща" изобщо не са индивидуални. Те са толкова индивидуални колкото и стомашното разстройство. И както когато имаш стомашно разстройство можеш да потърсиш помощ и съответно да получиш адекватен съвет, същото е и когато имаш душевно разстройство причинено от неуспех/раздяла с някоя мила дама.

2) "Зрелите мъже" да не би случайно да нямат проблеми с личния си живот? Да не би да не ги зарязват, да не би да не се развеждат и да преживяват прочее драми. Днешният свят е различен от светът в който баща ти ти е купувал булката и ти си я млатил като не слуша, следователно изисква друг тип решаване на проблемите.

3) Жените са много по-напред в това отношение те винаги като се съберат обсъждат проблемите които имат със съответния екземпляр от мъжки пол. Имат си женски форуми, женски списания, женски предавания, където се нищи САМО това. Мъжете не го правят поради ЕГОТО СИ, точно както Strain го демонстрира в момента. ЕГОТО на средностатистическият мъж не му позволява да разговаря за проблемите които има с жена си, с други мъже защото ще излезе, че е смотан и не може да се оправи с нещо с което ВСЕКИ може. А реално 90% от мъжете НЕ МОГАТ и са отчаяни.

4) Обмяната на опит във всяка една област от живота е довела до прогреса на човечеството. За най-елементарния проблем в ежедневието си ще потърсиш в google и ще откриеш отговора много често в някой форум. За нещо толкова важно обаче, като взаимоотношенията ни с жение, повечето мъже ги е срам да говорят, смятайки че така рискуват да бъдат сметнати от другите мъже за смотльовци. Реално мъжете вече не притежават предимствата които са имали повреме на "мъжките времена". Следователно е необходима различна стратегия. Хората посещаващи посочения от мен форум, ако не друго поне са стъпили на правилния път, за разлика от останалите орангутани, които се опитват да минат през стената вместо през вратата и се опитват да убедят всички наоколо, че нещата са наред.

Профил ICQ

Цар
Аватар
Публикувано на: 10 Яну 2012 16:08

"Тате вече не може." :D

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 10 Яну 2012 20:13

Андрей, при цялото ми уважение към тебе, ма ходи у лево, плс. Аз неведнъж съм мрънкал тука за жени, неслучайно си имам една много яка абревиатурка - НМН. Но това не е решение, нито е наченка на решение, нито е каквото и да било, свързано с това да получиш конструктивно мнение по въпрос от подобен род. Честно ти казвам, изпитвам някаква доза срам, че ме караш да ти обяснявам следното: мъжете по принцип нямат проблем да споделят каквото и да било. Аз от глуповати предразсъдъци не страдам и мога да говоря за всичко. На по бира в приятелска компания обаче. Не в някакъв долен форум, пълен с анонимници, които имат нулев достъп до мен и живота ми.

И не ми сравнявай връзките и изобщо човешките взаимоотношения с диария щото това е погрешно на

толкова

МНОГО

НИВА

че не знам откъде да почна. Етимология ли да ти вадя на думата "връзка", та да вденеш колко индивидуално преживяване е всяка една и как е най-добре взимащите решения в нея да са двама, а не тълпа от двеста говеда, които никога не са се срещали?

"Жена ми изневери, аз съм смотаняк и не мога сам да преценя обстоятелствата в живота си, пък камо ли да взема решение, за тва се обръщам към вас, във форума" - това ли се опитваш да ми пробуташ като нормално поведение? Значи ми конфронтираш побоя над булката и търсенето на помощ за семейните проблеми в публичното пространство като единствените алтернативи?
Ти даваш ли си сметка колко отношения между двойки са скапвани тотално поради липсата на ясен, задълбочен и откровен диалог между тях двамата за сметка на оповаването на сульовци и пульовци, дето са си давали акъла като опитни разбирачи?

Знаеш ли, че ми се отписа изобщо и това не е щото ми е голямо егото, а защото нямам нужда да си споделям проблемите в търсене на някакво групово решение, още повече пък да споря с, извинявай сега, откровено тъпанарските ти разбирания за мъжество и отношения мъж-жена, които демонстрираш не за първи път.

В крайна сметка всичко се изчерпва до следното: да, намирам за изключително лайняно да си търся решение на междуполовите проблеми в интернет. Тва не са въпроси как да си забелиш патката, а как да се държиш като човек - на това нещо интернета не може да ти даде отговор. Или си стоиш слабоумен до края на живота си, чудейки се що пичките не ти връзват на уанлайнерите, или почваш да разсъждаваш и да вкарваш нещо от себе си докато не се получи, понеже мрежата и непознатите, които я населяват нито ще ти намерят гадже, нито ще ти опазят брака, ако ти си достатъчно смотан, че сам да не можеш да поемеш инициативата по решаването на проблемите си.

- Алминатора

- кримсънчето

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 10 Яну 2012 20:15

tl;dr сте ми и сте смотани повечето

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 10 Яну 2012 20:28

ми общо взето андрей е тъп а моридин му обясняжа защо по-точно е тъп. но не вярвам това да попречи на андрей да напише още един или повече километрични постове тъпоча.

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Яну 2012 21:37

Моридине, дебилно е да кажеш, че този въпрос не трябва да се обсъжда. Единствената критика, която може да имаш, е за качеството на изписания материал, не за темата. Защото да бъдеш себе си, да преследваш това което искаш, да се уважаваш и да си наредиш живота може да са прости неща, но нагласата докато стигнеш да ги оправиш е безкрайна. А жените идват чак след това. Защо да преоткриваш колелото? И не казвам, че един форум ще ти оправи живота, но може да те накара да се замислиш.

Трябва да се почне от някъде, защо да не е от симптома, че никоя не ти върже? Цялата съвременна медицина лекува симптоми, ти за тоя си се размрънкал :D Ако ти си щастлив и успешен с жените, чувстваш живота си нареден и му с радваш-това е чудесно. Тогава или предложи контруктивна критика, или мълчи. "Всичко е толкова индивидуално" не е конструктивна критика.

По този въпрос трябва да се говори много, а не да с мълчи. Звучиш като консервативните старчета едно време за които обсъждането на секса е тъпо щото е нещо чисто индивидуално което всеки трябва да открие сам за себе си :lol:
Ще ми е интересно ти какво мислиш по въпроса, ама без атеншън хор изхвърлянията.

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Яну 2012 21:39

Ернестин написа:
аз съм свинята на водоема

Like

абе, обърнахте ли внимание бургаския първо как се опита да се заебе с гипо, накрая насра и си изтри постовете :?:

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Яну 2012 23:08

->Изход<- написа:
Моридине, дебилно е да кажеш, че този въпрос не трябва да се обсъжда. Единствената критика, която може да имаш, е за качеството на изписания материал, не за темата. Защото да бъдеш себе си, да преследваш това което искаш, да се уважаваш и да си наредиш живота може да са прости неща, но нагласата докато стигнеш да ги оправиш е безкрайна. А жените идват чак след това. Защо да преоткриваш колелото? И не казвам, че един форум ще ти оправи живота, но може да те накара да се замислиш.

Трябва да се почне от някъде, защо да не е от симптома, че никоя не ти върже? Цялата съвременна медицина лекува симптоми, ти за тоя си се размрънкал :D Ако ти си щастлив и успешен с жените, чувстваш живота си нареден и му с радваш-това е чудесно. Тогава или предложи контруктивна критика, или мълчи. "Всичко е толкова индивидуално" не е конструктивна критика.

По този въпрос трябва да се говори много, а не да с мълчи. Звучиш като консервативните старчета едно време за които обсъждането на секса е тъпо щото е нещо чисто индивидуално което всеки трябва да открие сам за себе си :lol:
Ще ми е интересно ти какво мислиш по въпроса, ама без атеншън хор изхвърлянията.

Никъде не съм казал, че не трябва да се говори на тия теми по принцип. Ще ти кажа какво мисля - за тия неща се говори с близки приятели/роднини и хора, които познаваш и те познават теб, за да могат да ти дадат адекватен на ситуацията съвет, а не някакви общи субективни положения, каквито ще получиш от "специалистите" в нета. Майка си да идеш да питаш какво да правиш, най-вероятно ще ти отговори по-добре.

Има и друго - откровено си ме дразнят разните фагове от мъжки пол, които са по-големи клюкарки от женските. Не казвам, че не трябва да се споделя, ма дискретността е някакси бая мъжкарска черта, която отказвам да изгубя в полза на жените. Сещаш се, че тва да си тръбиш най-личната сред личната несгодия по интернета и да викаш "ПОМОЩ, НЕ МОГА ДА СВАЛЯ МОМИЧЕ" е жалкарско и немъжко дори по метросексуалните стандарти на тва поколение.

- Алминатора

- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Яну 2012 00:36

Значи се разбрахме, че проблемът не е в дискусията, а в качеството й :D
Иначе е много гадно колко самотно е поколението ни.

Междудругото преди четях доста по-въпроса, ако съм научил нещо от цялата работа то е, че липсата на жени/приятели е само симптом на доста по-дълбок проблем, който е само в теб. Също така спрях да бъде самосъжаляващо се педерастче, което плюс :D

Истината е, че никой, никога, не харесва самосъжаляващи се хора, които в крайна сметка точат чуждата енергия и не допринасят по никакъв начин за контакта. Всичко, което ти трябва, за да спреш да се смаосъжаляваш и да си депресар си е вътре в теб, ама просто е по-лесно (но не и по-зздравословно) да не променяш нищо в себе си и да търсиш съжаление.

Тъй че ако мразиш себе си не очаквай другите да те харесват, също така ако мислиш, че някоя е по-яка от теб то тя наистина е такава и нямаш шанс. Тъй че единствената промяна, която трябва да направиш в себе си, е чисто и просто да направиш така че да си заслужиш по-високата самооценка. И да спреш да се нагаждаш изцяло към другите хора (тоест да търсиш резултат умишлено при всеки разговор).

Стабилността също е мъжко качество все пак :D

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 11 Яну 2012 02:27

писнало ми е от такива теми на хуя, има си известна истина из разни постове, добро включване на раз и ледник; МН се ухилих на поста на Дипрейвд :ДД не искам да вземам позиция на андрей/морко спора

:)

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 11 Яну 2012 03:42

Ако имаш пари, кола и апартамент може лесно да прикоткаш някоя студентка която не е от софия да живее с теб. Апартаментът особенно много ги привлича.

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 11 Яну 2012 17:56

@Strain I think you are completely missing the point на това което се опитвам да кажа.

Цитат:
Аз неведнъж съм мрънкал тука за жени, неслучайно си имам една много яка абревиатурка - НМН. Но това не е решение, нито е наченка на решение, нито е каквото и да било, свързано с това да получиш конструктивно мнение по въпрос от подобен род.

Именно, за ТОЗИ форум съм съгласен. Но както когато се интересуваш примерно от фотография, отиваш във форума на фотографите, а не тук, така и когато става дума за жени отиваш в дадения по-горе от мен форум и всичко ще е тип-топ :)

Цитат:
Етимология ли да ти вадя на думата "връзка", та да вденеш колко индивидуално преживяване е всяка една и как е най-добре взимащите решения в нея да са двама, а не тълпа от двеста говеда, които никога не са се срещали?

Сори, ама това просто не е вярно. Плод е на наслоявани години наред заблуди и социално програмиране. Първо чувствата ти и всичките филми в които някога и с някого си се вкарвал са колкото и невероятно да звучи - безкрайно банални и преживяни от милярди хора преди теб. В тях няма нищо оригинално. Има хора които са си дали труда да обобщят проблемите и да извадят няколкото определени шаблона в които хората се вкарват непрекъснато. Ако си дадеш труда да проучиш тези трудове ще си спестиш години наред напразно блъскане в стената, опитвайки се САМ да стигнеш до тези изводи. Повечето хора се опитват сами да достигнат до правилните изводи, но на повечето от тях един човешки живот няма да им е достатъчен. Следователно интелигентното решение е да се възползваш от чуждия опит. Аз лично ползвам горния сайт повече за източник на полезни четива от доказани авторитети в областта, но дори ако става дума за искане на конкретен съвет за конкретна житейска ситуация във форума, мисля че това дори е много по-добър вариант отколкото да говориш с познатите си защото:

1) Много малко от познатите ти са истински приятели и няма да злоупотребят с дадената от теб информация. А малкото ти истинкси приятели може просто да не са компетентни.

2) Да споделиш във форум не е клюкарство. Хората във форума не те познават, нито познават третите лица, които включва твоя конкретен проблем. Хората във форума са безпристрастни и най-вероятно ще ти дадат чистосърдечен, прям и обективен отговор, какъвто гаранция няма да получиш от нито един твой познат в живота. Анонимността в случая е предимство не е недостатък. Ти си дискретен, не накърняваш своето достойнство, достойнството на дамата или на трети лица.

3) Ако си от хората, които не могат да си намерят момиче (каквито хора има много) и споделиш това с някой познат, единственото което ще получиш в замяна е опит да те сватосат с възможно най-грозните и отчаяни техни познати.

4) Хората от форума в по-голямата си част са чели и практикували публикуваните в самия сайт материали и външни препратки , които всеки трябва да прочете. Следователно те имат ПРАВИЛЕН начин на мислене по тези въпроси за разлика от повечето хора. Твоите познати, най-вероятно страдат от същите заблуди от които и ти.

5) В крайна сметка ти решаваш кого да слушаш и в какво да вярваш. Не всички потребители дават добри съвети, за това имаш глава на раменете. Що се отнася до реалния живот, съвети от жените приемай САМО от хора които са имали много жени. Те са рядкост. Ако имащ щастието да познаваш някой съвременен Дон Жуан, можеш да се възползваш от неговите съвети.

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com