Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: HP ProBook 4710s - Проблем?!
Публикувано на: 10 Яну 2012 16:01

Здравейте,

Бих искала да ви помоля за малко помощ, защото не знам в скоро време дали аз или лаптопът ми ще спечелим конкурса за откачалки.
Наред с всички странности и проблеми, проявяващи се още откакто се сдобих с този лаптоп, наскоро възникна една съвсем необяснима и дразнеща ситуация:
Лаптопът се изключва при стартиране на някои игри. Не всички, и явно без пряка връзка с "тежестта" на графиката на играта. Така например "Супер Крава" и "The Sims 3" предизвикват изключване в рамките на 2-3 минути, докато при "Heroes IV" и някаква друга лека и мъничка игрица, чието име не си спомням, подобни проблеми няма. Интересно е, че сериозни програми като PS CS5 или 3dsMax не ми създават никакви проблеми (дори при много сериозно рендиране на последната).
Подобна ситуация възникна и 2-3 пъти при по-продължително гледане на клипчета от vbox (повече от 10-тина минути), докато youtube например не създава никакви проблеми от такова естество.
Друг любопитен факт е, че когато е включен захранващия кабел към лаптопа, изключването става относително бързо, докато при изключен кабел имам гратис от 10-15 минути преди "събитието". С или без връзка с това е и рестартиране на лаптопа при опит за изключване (shut down) (всеки път ако захранващия кабел е включен).
По съвет на приятели на няколко пъти пусках memtest от Hiren's boot, но лаптопът се изключваше винаги по средата или буквално в края (99%) на шестия, последен тест.
Държа да отбележа, че изключването няма пряка връзка със загряване / прегряване на лаптопа, защото се случва също толкова бързо буквално минути след включването му, както и след няколко часа работа.
Някакви идеи?
Помощ?!

Профил

Аватар
Заглавие: Re: HP ProBook 4710s - Проблем?!
Публикувано на: 10 Яну 2012 18:44

Препоръчвам ти да пишеш в http://hardwarebg.com/forum/forum.php там ще ти помогнат.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com