fourzerotwo написа:Мисля че си трол.The Best написа:whatever....
Не може да има толкова тъпи хора просто.![]()
Не мисли не ти се отдава!
fourzerotwo написа:Мисля че си трол.The Best написа:whatever....
Не може да има толкова тъпи хора просто.![]()
Ти си лъжец.The Best написа:Ти си живото доказателство че може
По какво да съдя, по измислените години в профила?The Best написа:Хехехе, съдиш по скайпа, жалък си!
Поздрав за тебеfourzerotwo написа:По какво да съдя, по измислените години в профила?The Best написа:Хехехе, съдиш по скайпа, жалък си!
Не ме карай да ти искам ЕГН и копие от лична карта, Дяконе.
Аман от псевдо националисти и патриоти като теб.
Zieg Heil!
Реших все пак да ти обърна малко внимание, понеже липсата на социални контатки води до депресия, а при нея има реална опастност от опит за самоубийство.The Best написа:Нали уж спираше да пишеш, а ето че лъжеца лъсна, приятно ми е да те матирам, все едно играя шах, ама съм винаги съм с два хода преди теб. Стегни се малко!
Много женски профили има в последно време, явно истинското му аз е проговорило, и той е решил да покаже реалната си същност.The Best написа:То той не се е покрил, регна се отново под друго име, ама на теб ти е малък мозъка да се сетиш кой е
Е значи съм познал, че ще го баннат.The Best написа:Идиот си мойто момче, той не се крие, баннаха го! Ама се завърна, а ти си толкова хитър че сигурно ще се досетиш кой е
fourzerotwo написа:Е значи съм познал, че ще го баннат.The Best написа:Идиот си мойто момче, той не се крие, баннаха го! Ама се завърна, а ти си толкова хитър че сигурно ще се досетиш кой е
Аз му го и казах в чата.
Следващият си ти!![]()
Иначе имам подозрения кой е, но няма да правя публични предположения, да не му отварям работа да си прави друг акаунт.
А и не че ми пука за аутсайдъри като вас.
Айде, махам се че ми дойде в повече плиткоумието ви.
Чао.
Dexter написа:Значи, батки, толко сте тъпи, че даже няма и смисъл да ви обиждам...