Myst
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
Myst
https://www.facebook.com/permalink.php? ... 5762381895
https://www.facebook.com/pages/NEXT-TV/ ... 82?sk=info
Отново в ефир!
https://www.facebook.com/pages/NEXT-TV/ ... 82?sk=info
Отново в ефир!

--Gort!Klaatu barada nikto!--
Re: Myst
Не мога да повярвам!
Искрено се надявам да продължи повече от предишните ребуутове
Искрено се надявам да продължи повече от предишните ребуутове
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Е аре де, от кога го чакам. Трябваше още септември да се появи.
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
те от миналата година го пускат тва 
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
-
Der Meister
- Обратна връзка:
аз пък искам геймъри шоу или гейм гайд. в геймъри шоу бяха пълни нубове, но пък беше забавно, а гейм гайда си беше по-сериозно. иначе мист никога не съм го гледал и не съм бил фен, но може и да го гледам ако го пуснат 
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
true tureDer Meister написа:аз пък искам геймъри шоу или гейм гайд. в геймъри шоу бяха пълни нубове, но пък беше забавно,
а тва кво ще рече
тва нещо с СМС ли ще или примерно онлаин праскане на ЦС всяка вечер(силно се съмнявам)NEXT TV написа:НОЩНА ИНТЕРАКТИВНА ИГРА.
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
BLACK
MIRROR
MIRROR
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
Game Guide мен най ме радваше от горепосочените някак най-професионално изглеждаше но беше твърде кратко... Имаше едно Radio Geek show - Mic & Mouse се казваше и то беше яко.. Но определено БГ ТВ ефира има нужда от едно стабилно компютърно предаване събирателно на GG, M&M и Мреж@та примерно... Към днешна дата не знам дали въобще съществува такова по кабеларките...
Стискам палци да се получи добре...

--Gort!Klaatu barada nikto!--
Караш ме да се чувствам изключително стар, а разликата ни сигурно е само около 10 години{SuPa-1337-Killa} написа:тва нещо с СМС ли ще или примерно онлаин праскане на ЦС всяка вечер(силно се съмнявам)NEXT TV написа:НОЩНА ИНТЕРАКТИВНА ИГРА.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
- Telba
- В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2 - Обратна връзка:
Деник, тамън и аз се погледнах в огледалото и се огледах за бастуна... Ех, този момък ни кара да се чувстваме стари...
За да му помогна, първият филм "The Matrix" излезе преди почти 12 години. Как се чувствате сега?
За да му помогна, първият филм "The Matrix" излезе преди почти 12 години. Как се чувствате сега?
Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи
-
Nookni
- В момента играе: Dark Messiah of Might and Magic, Dynasty Warriors 6.
- Обратна връзка:
Like a old souls. Но пък помня филма сякаш вчера съм го гледамTelba написа:Деник, тамън и аз се погледнах в огледалото и се огледах за бастуна... Ех, този момък ни кара да се чувстваме стари...
My philosophy is things are just as wrong as they seem
I believe it's gonna end this way, atrocity
Do you believe in love?
Like I believe in pain?
Nobody died for you, somebody pray for me!
I believe it's gonna end this way, atrocity
Do you believe in love?
Like I believe in pain?
Nobody died for you, somebody pray for me!
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Ееее верно бе Mic & Mouse-Stormrаge- написа:Game Guide мен най ме радваше от горепосочените някак най-професионално изглеждаше но беше твърде кратко... Имаше едно Radio Geek show - Mic & Mouse се казваше и то беше яко.. Но определено БГ ТВ ефира има нужда от едно стабилно компютърно предаване събирателно на GG, M&M и Мреж@та примерно... Към днешна дата не знам дали въобще съществува такова по кабеларките...
Same here и все пак мисля, че пича си направи ебавка. При наличието на Интернет, wikipedia, google и форуми няма право да бъде толкова дезориентиран.Джунейд написа: Караш ме да се чувствам изключително стар, а разликата ни сигурно е само около 10 години
Ама то Myst си беше предаване сякаш от минал живот
Сега и аз съм нетърпелив да разбера концепцията на новия вариант на шоуто.
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
- ТРУПОНАРЕЗЕНинс
Никога не съм одобрявал и насърчавал педерастията,
но
г-н Роро е изключително готин пич, макар и атеист,
а уменията му да чете и разгадава жаргонен разговорен английски са забележителни,
и в този смисъл,
идеята ми допада;
да бъде!
но
г-н Роро е изключително готин пич, макар и атеист,
а уменията му да чете и разгадава жаргонен разговорен английски са забележителни,
и в този смисъл,
идеята ми допада;
да бъде!
Нема таа, нема онаа.
ТРУПОНАРЕЗЕНинс написа: г-н Роро е изключително готин пич, макар и атеист,

Иначе да, и аз бих искал да видя прераждането на Геймъри Шоу. Никога не съм бил особен фен на Мист. Освен когато екипът на VOX гостува там и превзе ефира с щурм.
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Мист беше яко когато народа нямаше компютри и излизаха повече куестове и беше кеф да играеш по телефона. Сега тоя формат е немислим, така че квато и носталгия да ме гони по предването - било кво било, ся ше е още по-друго. Ама нека пробват, нема лошо, аз съм за! Просто не очаквам същия душевен кеф като по онова време...
А Геймъри шоу беше стабилна ретардщина. Особено водещата, дето беше нема таква флегматична пача, ама и тогава си мислех, че бих я опънал, от съжаление
А Геймъри шоу беше стабилна ретардщина. Особено водещата, дето беше нема таква флегматична пача, ама и тогава си мислех, че бих я опънал, от съжаление
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Мен Мист ме кефеше повече заради начина по който правеха ревюта на игри и свежарския им екип, а не заради среднощните игри които се играеха, макар че и те бяха интересни навремето. Най-забавнен ми беше симултанния превод на Роро на игрите от английски на български. Голям смях беше. Няма да забравя каква ебавка беше с една barbie игричка.
- фитенс-маняк
- В момента играе: истласкване с пудовки
Стига де, Пепито имаше постоянно присъствие в ранните ми пубертетски въжделения и мокри сънища. 
бес ваглехидрати ниама резолтати!!!