Автор |
Съобщение |
Creator_
|
Цар |
|
В момента играе: с чурка
|
|
Заглавие: Re: Не излиза! Гъза ми иска да му даде виза! Публикувано на: 04 Яну 2012 12:00
При бактерийна или вирусна инфекция се отделя токсин (в първия случай) или самият вирус се размножава (във втория случай), при което настъпва парализа на нервните окончания на чревната лигавица и особено дебелото черво, където основно се реабсорбира вода през чревните вили. След като този механизъм спре да работи, на практика водата от храносмилателния тракт не навлиза в циркулацията, едно че се обезводняваш, което е опасно, и второ, че пребоядисваш кенефа
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Не излиза! Гъза ми иска да му даде виза! Публикувано на: 04 Яну 2012 12:09
добре, ама не можа ли да го напишеш в рима това
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
SonicVibe
|
стига спамил |
|
В момента играе: real_life.exe
|
|
Заглавие: Re: Не излиза! Гъза ми иска да му даде виза! Публикувано на: 04 Яну 2012 12:11
Мама ви деба поетична, щях да се удуша от смях, докато обядвам, заради вас
|
|
|
Deprivd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Не излиза! Гъза ми иска да му даде виза! Публикувано на: 04 Яну 2012 15:17
"Щом от запек стадаш не се свени супозитория в гъза си заври."
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Не излиза! Гъза ми иска да му даде виза! Публикувано на: 04 Яну 2012 16:50
При инфекция бактерийна или вирусна, отделям фекалия кафева и гнусна. Зор ми е на мене да се изсера, кафяво по гащите си да нанеса. Моят кенеф е моята крепост, че да акаш навънка си е нелепост! Ергономично привикнал той ми е на бузките, крепи ме докато изпускам медузките. Акам със книжка, вестник или просто със кеф, гъза ми доволен подпръцва на своя кенеф. И мелодия нежна заехтява в малката стая, порцелана кънти, миризмата носа ми прогаря, но не ми трябва ароматизатор или Глейд микроспрей, щом в кенефа звучи песента на Орфей! Че да пръднеш със звук здраве означава, миризмата на мъжа духа и тялото калява. Само под юргана е по-сладка фъцнята, зимата сгрява ти всичко, даже душата. Но често да пръцкаш завит не е идея, че гъза ти обърква се той от нея! И не щеш ли някой ден ше се събудиш, на лайна що мирише ше се зачудиш, ше опипаш чаршафа, мокър и кафяв, гъза проклинаш, що е толко дрисляв, че нощеска фъцнал си да се сгрееш, а не с говна матрака да насееш. И докато напипваш вчера кво си ял, ше разбереш, че уж си пръднал, а си се насрал
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Не излиза! ФЕКАЛНА ПОЕЗИЯ Публикувано на: 04 Яну 2012 16:57
По-зле сте и от Teenproblem-a.
|
|
|
|
|
Telba
|
|
В момента играе: Planetside 2 Guild Wars 2 World Of Tanks Team Fortress 2
|
|
Заглавие: Re: Не излиза! ФЕКАЛНА ПОЕЗИЯ Публикувано на: 04 Яну 2012 17:26
Сере ми се, сере ми се, остър завой, гъста мъгла, та се чудя къде да сера. Виждам два бука и решавам да е тука. Свалям гащите протрити силно във гъза ми впити. Погледнах към луната, потекоха лайната. Сухи клонки кърша, с тях гъзът си бърша. Но във този миг ужасен викам със гласа си страшен Мамка му дрислива! Та това било коприва!
|
|
|
|
Заглавие: Re: Не излиза! ФЕКАЛНА ПОЕЗИЯ Публикувано на: 04 Яну 2012 18:36
Ерджан написа: жувотновъда лапа на мъжете с наслада смуче им мъдете пишката за него е деликатес путките за педала нямат превес гомна си хапва на закуска на обяд два хуя той ще схруска на вечеря двойна комбинация хуй с лайна за компенсация пишки резани нагъва манаф отзаде го напъва ебе го на всякакви места дори и собствения му баща че момиче той е искал а педерасче е издрискал ше го ебат докат мърда и ше пукне жувотновъда аз люта чекия ше си набия а него в лайна ше го копат и в помия Майко, тва като го прочетох щях да си направя гащите кафяви
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Не излиза! ФЕКАЛНА ПОЕЗИЯ Публикувано на: 04 Яну 2012 18:52
Devlin написа: Мислих че си едно ниво над дебилите... ...then i took an arrow to the knee...
|
|
|
|
|
ShineUP
|
|
В момента играе: с живота си... ;)
|
|
Заглавие: Re: Не излиза! ФЕКАЛНА ПОЕЗИЯ Публикувано на: 04 Яну 2012 18:53
___________________________________ Ah, dear friend I remember the night The moon and the dreams we shared Your trembling paw in my hand Dreaming of that northern land Touching me with a kiss of a beast
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Не излиза! ФЕКАЛНА ПОЕЗИЯ Публикувано на: 04 Яну 2012 19:02
Arrow to the Knee написа: Devlin написа: Мислих че си едно ниво над дебилите... ...then i took an arrow to the knee... Мислех, че съм те изхвърлил с чекия, уви оказа се че съм случил на майка ти Предпочитам 100пъти общия форум и тукашните, пред вас мършите дето се оплаквате в момента в чата и във раздела форумни воини, как сме разваляли форума...
|
|
|
|
|
Deprivd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Не излиза! ФЕКАЛНА ПОЕЗИЯ Публикувано на: 04 Яну 2012 19:13
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Не излиза! ФЕКАЛНА ПОЕЗИЯ Публикувано на: 04 Яну 2012 19:17
е ти луд ли си бе, аз на тия на ерик не моем да ги дочетем от сълзи, сутринта как не съм те събудил със смеха си, не знам особено с онова дето одил на дофтор вече бех туш
|
|
|
|
|
ShineUP
|
|
В момента играе: с живота си... ;)
|
|
Заглавие: Re: Не излиза! ФЕКАЛНА ПОЕЗИЯ Публикувано на: 04 Яну 2012 19:19
А аз през всичките, тези години следих творческият.Истинските творци били тук бе!! Харесва ми, продължавайте!
___________________________________ Ah, dear friend I remember the night The moon and the dreams we shared Your trembling paw in my hand Dreaming of that northern land Touching me with a kiss of a beast
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: Не излиза! ФЕКАЛНА ПОЕЗИЯ Публикувано на: 04 Яну 2012 19:28
ФОРУМА С ЖЕНИ НАПЪЛНИ СЕ лесбийки секакви дори. На мене зверски пък сере ми се деба простите пачи! Дианка с пичката й синя, кайсията да й пръснат й се ще. Проси, моли ми се да я мина, у Перник Калоян в устата й сере. Тия дни из форумната гей дружина, Емито на Митко му реве. Викат й излез ма, жено мамина, а тя вика пишете си, не ме ебе! Пламена да се включи напиня се, сталква Морко с месеци наред, а той пък мощно депресира се, ножа ше си тегли в следващия куплет. Цвети кура ще да ми изяде, не жена, а майка била тя. Ше я бием и ебем докато не се даде, че е гнусна и дебела мъжката свиня! Тъпата лесбийка проста, дебелия й гъз смърди. Всеки шиба я под моста че даже и за без пари! Всички тука сме обратни - в pcmania гейщина цари! И се чува глас познат ни БЕ ТУКА СЕ НАПЪЛНИ СЪС ПАЧИ (да не се обиждате, девойки )
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: Не излиза! ФЕКАЛНА ПОЕЗИЯ Публикувано на: 04 Яну 2012 19:43
High_voltage написа: Dante написа: AХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХА, ВЛАДО, НАЙ-ДОБРОТО В ТЕМАТА, АХАХАХАХХА! Stylized Corpse написа: е ти луд ли си бе, аз на тия на ерик не моем да ги дочетем от сълзи, сутринта как не съм те събудил със смеха си, не знам особено с онова дето одил на дофтор вече бех туш плс някой да похвали и мойто, за да се почувствам и аз готин бтв нема да го очакваш от мен ма и твойто ме накефи, хилих се с глас Иначе ше пуснем +1, на Шефо е най-цветущо, почувствах се все едно наистина сера
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Не излиза! ФЕКАЛНА ПОЕЗИЯ Публикувано на: 04 Яну 2012 19:55
ей тва е, лайната и кенефа сплотяват хората на всичките в темата се смях на глас, и ви УМОЛЯВАМ да продължиме, щот по-забавно не ми е било у форума от не знам колко време насам
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: Не излиза! ФЕКАЛНА ПОЕЗИЯ Публикувано на: 04 Яну 2012 20:08
24 часа не минаха от мощната серня, а админа влезе и главите ни резна! Нема значение момиче, момче, при секо положение админа ше спре лютото дрискане дето хванахме, тапата в гъза ни сложи и да сереме спряхме, и с темата обща в творческия се озовахме! Пустиня безлюдна, тука живот нема, гъза ми запушен, сере ми се та стена... МАЙКА ВИ ДЕБА тука рима нема да тура, щото след всичко вече боли ме кура, срането прекъснах, пълен съм с ако - гъза да ти стега хич не е яко! Съчувствие нема Боби към мене, за мойте черва него хич не му дреме, че няма сега кой съвет да даде, лайното кораво от гъза ми да изведе... Реших сам да действам, от друг помощ няма - гъза си намествам, че струята ще е голяма! Като друго не помага, реших се сега, маркуча наврях със сапунената вода, и клизмата бесна вече не мога да спра - ЗАКОПАХ АЗ ТЕМАТА С ВУЛКАН ОТ ЛАЙНА
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: Не излиза! ФЕКАЛНА ПОЕЗИЯ Публикувано на: 04 Яну 2012 20:31
И в момента на мрака, цареше отчаяние, но мрака разцепи се, виде се сияние! Чудо невиждано се случи, тъкмо когато всичко закучи, АДМИНА сред тъмнината показа се, и темата обратно в Общия оказа се! АДМИНА всъщност не е бил зъл продуцент, затуй собственоръчно кандидатирам го - ПРЕЗИДЕНТ Благодарим ти с цяло сърце АДМИНЕ, че дилемата тежка позволи ни да решиме! Девици в жертва бих ти приложил сега! Ама у форума май жена няма и една... Продължете другари, проблема да нищим - как по-успешно в кенефа да дрищим! Но едно нещо на ум винаги имайте - АДМИНА голям е и вие го респектирайте че иначе огън и жупел ще ви се натресе че Богът Слънце - АДМИН се зове Аре някой да напише нещо, няма само аз да творя! Не се стеснявайте! МОРКО още не се е изявил поетически, ЧАКАМЕ ГО
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Не излиза! ФЕКАЛНА ПОЕЗИЯ Публикувано на: 04 Яну 2012 21:00
ми кво да напиша, тука чакаме мустака да дойде и да го ударя с хуй по калпака но ще изразя своите емоции в проза за пачите дет у форума ми чупят поза помня преди много време разни имена фрешката, хитруша и амора - о, небеса и нефертити имаше една, русенска тръба! но най-шумно форума прие дианка от перник, дето всеки я ..... мисли си, че след толкова години ще ни тролва я се осъзнай ма, пикла долна ! риската и тя без време си замина щото тъпа бе, чак като за трима сега емилия гледам иска да пропише дано не падне на нивото ни, горкото момиче но явно иска мъжо си да следи във форума да не задява другите пачи
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|