НА ДЕКСТЪРА МАЙКА МУ ИМА ХУЙ
НА ДЕКСТЪРА МАЙКА МУ ИМА ХУЙ
не, защото на снимката е на под месец и се нуждае от майка => смята, че това съм аз и си го нося на кенгуру. не че не знаех, че поствайки тая мила снимка у форумо може да има по-различен ответ, ама все пак - НЕ ЗА ЖИВОТНИТЕ БЕ, отврати.Till Lindémann написа:тва си го сложила там да изглежда че имаш цици ли?
получило се е
Как съм говорил?! Аз обичам котки, квоStylized Corpse написа:а да минем с юмрук по козинката на девствения ти мустак щеш ли бе?????????
нема говориш така за животинките
Млъкни ве смотан, как па не разбра че си тъп и фейлна?Dexter написа:Как съм говорил?! Аз обичам котки, квоStylized Corpse написа:а да минем с юмрук по козинката на девствения ти мустак щеш ли бе?????????
нема говориш така за животинките
It's like kicking a retarded puppyStrain написа: Тъп е на гъз понякога, но не ме дразни и не мога да му се източа да го нахраня, щото е някакъв добродушен

Dante написа:Курво, ако щеш ми вярвай, ама в момента имам най-бруталната комбинация от разстройство и запек...............
рамун написа:много се радвам, че дади вече не пише.
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
По-точно ще се преордъриш...The Chameleon написа:диабло 3 е пред вратите ни, ще се преродя![]()
![]()