Ама напълно съм съгласен, че са претенциозни, и особено, че нямат някакъв изумителен талант, който да компенсира. Затова казвам, че ако се намери такава, която наистина да я бива в нещо, ще я оценя.
За терзанията им, бил съм не с едно момиче, дето я баща и ще е ненормалник в затвора, я ще държи в спалнята си змии и тарантули, я с майка алкохоличка, я била жертва на домашно насилие... И всичките сладки и привидно нормални. Оная касапница в трамвай 20 преди година я беше направил братът на моята проятелка по това време. Су-пер. Това как засегна нас двамата с нея ли? Ами тя криеше от него, че е с мен, понеже бил много ревнив, да не направел някаква глупост. "Еми ше тряа се разделим, хах."
Една друга преди това беше хиперактивна сред хора, и като останеше насаме с някой нямаше как да не се разстрои за нещо. Classic bipolar, и ми беше взела ума.
Та свикнал съм, чак започнаха да ми харесват драмите. Почнах по такива да си падам чак.
Вижте, с "БГ арт леке" наистина повече от 2 месеца не са ми издържали нервите. Но ако си намеря зад граница дастатъчно арт, че да и отива и да е ненормална... Ммммм...