Имате ли и вие подобни бъгове в играта , давам предмет от джуджо на елфа и след като сменя героя между нивата, предмета го няма в неговия инвентар.Има ли начин да се сменят героите, освен между преходите из различни точки от картата и защо след като аз им задам да носят определено оръжие те си го сменят своеволно ?
vasito
Заглавие: Re: LOTR War in the north
Публикувано на: 28 Дек 2011 21:37
Оф топик ама можи ли пиратска някак се играе заедно с приятели?
___________________________________ мисля че е плъх имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата баси волята имат тез мишки
Becko84
Публикувано на: 21 Яну 2012 07:58
всичко което има мулти би трябвало да може през Tunngle програмата
Daath
He who devoures cookies
Публикувано на: 21 Яну 2012 12:24
Само на мен ли играта ми е мега тъпа
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
Becko84
Публикувано на: 23 Яну 2012 10:09
Desolated написа:
еми става за 1 път аз я почнах неми харесва кой знае колко мился че co-op ще е по яко
DeeperTester961
В момента играе: World Of warcraft:Cataclysm,gta IV multiplayer and assassins creed brotherhood multiplayer
Публикувано на: 09 Фев 2012 12:15
Desolated написа:
Не! По-голяма простотия не съм виждал...по-добре World of warcraft.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения