DOTA 2
Re: DOTA 2
Адднал съм в Уишлист, в плейдота писах, попълних и survey - остава ми само да се моля по 5 пъти на ден пред килимче :Д ^^
“To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
-
- Цар
- Обратна връзка:
СИКТИР, АЗ СЪМ БИЛ ИНВАЙТНАТ ОЩЕ ОТ 19ти НОЕМВРИ..

QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Ау, днеска с Frater VLM и Alaster ги сцепихме
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga

- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Все още немам ключ...
Романсе, при теб как е положението?
Романсе, при теб как е положението?
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
бах мама му
сигурно щеше да се похвали ако е получил
сигурно щеше да се похвали ако е получил

- Tiny
- но с големо съ̀рце
- Обратна връзка:
Или щеше да е твърде зает да играе
Дидо, сподели нещо от личния си опит с играта

Дидо, сподели нещо от личния си опит с играта
![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)

A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
A iskash li da doida da ti gi navra v gaza 500 i posle sam da si gi izvadish?
HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.
Това е ШЕРИФА!!
Не му се доверявайте!
Коментари по играта мога да напиша утре.
Като цяло Дота 2 е прекрасна като игра, но има някои вбесяващи проблеми.

Версия 6.73 е голяма лол. Ма пряко и преносно...
Като прочетох чейнджлога чак ми се присра. Не мога да разбера защо бъфват всички герои и предмети толквоа много. Опитват се да я направят по-динамична ли?
Някои от промените си личи че са направени, специално заради Дота 2 де
Засега иначе Дота 2 си е базирана на 6.72f и май няма да я ъпдейтнат скоро, за да проверят как ще се приемат новите балансиращи промени...
А иначе Дота 2 е една прекрасна игра, с адски подходяща графика а физиката й е 1 към 1 с Дота 1 (ама всичко всичко - атак спийдове, кастинг таймове на магии, -мс, движението на героите и крийповете и т.н.). Въпреки усилията на разработчиците всичко да е 1 към 1, някои неща се усещат по-различно. Примерно аз усещам ласт-хитването много по-лесно, отколкото в дота 1
В момента има околоооо 70-75 героя, оня ден пуснаха Баунтито... Всеки четвъртък има ъпдейти които основно касаят бъговете и промени по интерфейса и някои механики на играта (бъгове отново)
Големите оплаквания са в следната насока - мачмейкинга не работи както трябва (тоест просто не е "пуснат") и ранкинг системата също (всеки играч си има левели на профила, които си седят на 1 и 0 exp... много бих се зарадвал ако видя ЕЛО) Тоест прекалено често когато играя с рандоми а не с фр-та, ме пуска с хора които имат 5-10-15-20 игри в Дота 2 и още не са й привикнали (някои от тях идват директно от ЛоЛ/ХоН и почти не са наясно с Дота) при положение че аз имам 200. Рядко стават добри игри и поради наличието на много руснаци (те руснаците във всички игри са си едни и същи и в момента се водят спорове в дев форума дали европейските сървъри да бъдат обособени на Europe и Russian/Eastern Europe) и лийвъри. Няма работеща репортинг система и единственото наказание в момента при лийв е че те мести да играеш за 24 часа с други лийвъри
Най-общо казано в момента се сещам за това. Ако има нещо конкретно, кажете
Като прочетох чейнджлога чак ми се присра. Не мога да разбера защо бъфват всички герои и предмети толквоа много. Опитват се да я направят по-динамична ли?
Някои от промените си личи че са направени, специално заради Дота 2 де

А иначе Дота 2 е една прекрасна игра, с адски подходяща графика а физиката й е 1 към 1 с Дота 1 (ама всичко всичко - атак спийдове, кастинг таймове на магии, -мс, движението на героите и крийповете и т.н.). Въпреки усилията на разработчиците всичко да е 1 към 1, някои неща се усещат по-различно. Примерно аз усещам ласт-хитването много по-лесно, отколкото в дота 1

В момента има околоооо 70-75 героя, оня ден пуснаха Баунтито... Всеки четвъртък има ъпдейти които основно касаят бъговете и промени по интерфейса и някои механики на играта (бъгове отново)
Големите оплаквания са в следната насока - мачмейкинга не работи както трябва (тоест просто не е "пуснат") и ранкинг системата също (всеки играч си има левели на профила, които си седят на 1 и 0 exp... много бих се зарадвал ако видя ЕЛО) Тоест прекалено често когато играя с рандоми а не с фр-та, ме пуска с хора които имат 5-10-15-20 игри в Дота 2 и още не са й привикнали (някои от тях идват директно от ЛоЛ/ХоН и почти не са наясно с Дота) при положение че аз имам 200. Рядко стават добри игри и поради наличието на много руснаци (те руснаците във всички игри са си едни и същи и в момента се водят спорове в дев форума дали европейските сървъри да бъдат обособени на Europe и Russian/Eastern Europe) и лийвъри. Няма работеща репортинг система и единственото наказание в момента при лийв е че те мести да играеш за 24 часа с други лийвъри

Най-общо казано в момента се сещам за това. Ако има нещо конкретно, кажете

Тоя новио рицар мноо имбав бе... И оня новия меч, дет са прай с башер, магията му..
LA COKA
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- Обратна връзка:
Дам, тествах на .73 само новите неща, но все още се чудя кое от кое е по-имбаво. Предметите ги намирам за ок, но новите герои са 

http://www.neutralcreeps.com/2011/12/4000-dota-2-keys-christmas-dota-2.html
4000 покани и познайте ...
а един приятел си направи акаунт в playdota буквално преди два дни и взе ключ ...
......
.....
....
...
..
.

4000 покани и познайте ...

а един приятел си направи акаунт в playdota буквално преди два дни и взе ключ ...
......
.....
....
...
..
.

.
Ай стига ве ....
романс, какво си направил на съдбата, че да те мрази толкова много... :Д
романс, какво си направил на съдбата, че да те мрази толкова много... :Д

- Tiny
- но с големо съ̀рце
- Обратна връзка:
Омръзна ми да слагам миймове, но това е доста описателно
Spoiler for :
айде ще помоля някой с бета ключ да се запише на линка долу, та ако спечели да ми го даде
мерсиии
http://www.youtube.com/watch?v=2KImwx41KNU&feature=g-user-u&context=G233707fUCGXQYbcTJ33a8tZbKirw5MjHRnehQiyRrXu-fQs2SZ_A

мерсиии
http://www.youtube.com/watch?v=2KImwx41KNU&feature=g-user-u&context=G233707fUCGXQYbcTJ33a8tZbKirw5MjHRnehQiyRrXu-fQs2SZ_A
.
-
Романс написа:айде ще помоля някой с бета ключ да се запише на линка долу, та ако спечели да ми го даде![]()
мерсиии
Ако ми се падне ще ти го дам.
Хора, я кажете този кей дето се дава от playdota, само един ли е или пак е с 2 invite-a към него.Щото ми пратиха кей с два инвайта от официалното изпращане и на следващия ден гледам и в playdota са ме избрали
, но това в playdota е само един serial key и се чудя дали е само 1 или 3 общо.Иначе нямам какво да го правя него и мога да зарадвам някой ако има желаещи 

Дай го на Романс или на Tiny
Иначе да - кейовете в Playdota вече са само по един.
Вчера ми стриймваха една игра (в другия отбор имаше Тоби), ма заради мойте рандоми дето са някви руски злета паднахме

Иначе да - кейовете в Playdota вече са само по един.
Вчера ми стриймваха една игра (в другия отбор имаше Тоби), ма заради мойте рандоми дето са някви руски злета паднахме