Автор |
Съобщение |
gogsss
|
|
В момента играе: Minecraft
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile - едно по-различно ARPG? Публикувано на: 20 Дек 2011 20:39
Такааа.... Откъде да започна? Играта е наистина толкова добра колкото очаквах. Куестовете са малко трудни за разбиране,например един от първите в който трябва да намерим medicine chest. Този куест още се мъча на него минах 2 зони по напред претърсих навсякаде ама ковчежето го няма! Графика: Напълно задоволително като за ARPG. Засега сам с ranger,попринцип в такива игри играя range герой и винаги ми е бил интересен.
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile - едно по-различно ARPG? Публикувано на: 20 Дек 2011 20:43
ако некой му изпадне нека прати кей, още неам аз
|
|
|
|
|
ex1s7
|
|
В момента играе: Prime World
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile - едно по-различно ARPG? Публикувано на: 20 Дек 2011 20:58
И аз я дебна вече 1 година, и още не ми е умрел хайпа за играта
___________________________________ Roses are red violets are blue if I'm schizophrenic, then I am too
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile - едно по-различно ARPG? Публикувано на: 20 Дек 2011 21:54
gogsss написа: Куестовете са малко трудни за разбиране,например един от първите в който трябва да намерим medicine chest. Този куест още се мъча на него минах 2 зони по напред претърсих навсякаде ама ковчежето го няма!
още в първата местност след като излезеш от града - terraces май беше. търсиш ниво наречено tidal island, преди да продължиш към mud flats и т.н.
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile - едно по-различно ARPG? Публикувано на: 21 Дек 2011 00:19
Работата е в това, че преди тази зона я нямаше, а корабът беше във втората зона преди mud flats-a, затова и е малко объркващо, предполагам, че по-късно ще го улеснят. За добавянето на приятели казаха, че ще е в ''близкото бъдеще''.
Иначе се радвам, че оценявате играта, 'щото мене си ме кефи много. Януари месец ще стане една година,откакто знам за нея, и все пак всеки път се изумявам на какво са способни тези ентусиасти от GGG. Дано има повече хора като тях!
|
|
|
|
|
dr_gilotin
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile - едно по-различно ARPG? Публикувано на: 21 Дек 2011 11:24
А след Mud Fats и подземието на къде се ходи защото нещо се обърках Пише че има телепорт за 2лвл подземие а няма такъв. Картата след Мъд също не и намерих изход/вход за другаде... или аз съм сляп.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile - едно по-различно ARPG? Публикувано на: 21 Дек 2011 11:30
абе чудя се как може да ви затрудняват такива елементарни хак ен слаш игри, че да не знаете на къде да ходите после ... ми ходи напреде, чисти всички нива и ще намираш всеки изход, ебати, ТОЛКОВА ли е трудно - нито е скрито, нито нищо ама айде, за улеснение - http://i.imgur.com/t9RfV.png
|
|
|
|
|
dr_gilotin
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile - едно по-различно ARPG? Публикувано на: 21 Дек 2011 11:37
3 пъти брато обикалям всичко и неми дава да мина на никъде... Няма ли право да питам ли ?
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile - едно по-различно ARPG? Публикувано на: 21 Дек 2011 11:53
Stylized Corpse написа: абе чудя се как може да ви затрудняват такива елементарни хак ен слаш игри, че да не знаете на къде да ходите после ... ми ходи напреде, чисти всички нива и ще намираш всеки изход, ебати, ТОЛКОВА ли е трудно - нито е скрито, нито нищо ама айде, за улеснение - http://i.imgur.com/t9RfV.pngчу ли бе брато, 3 пъти е обиколил всичко и не му е давало да мине
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
dr_gilotin
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile - едно по-различно ARPG? Публикувано на: 21 Дек 2011 12:24
The Chameleon написа: Stylized Corpse написа: абе чудя се как може да ви затрудняват такива елементарни хак ен слаш игри, че да не знаете на къде да ходите после ... ми ходи напреде, чисти всички нива и ще намираш всеки изход, ебати, ТОЛКОВА ли е трудно - нито е скрито, нито нищо ама айде, за улеснение - http://i.imgur.com/t9RfV.pngчу ли бе брато, 3 пъти е обиколил всичко и не му е давало да мине Кво си се занимавам като ви знам кви сте
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile - едно по-различно ARPG? Публикувано на: 21 Дек 2011 20:05
ма чакай бе брато, коледа е, ей сега ще ти пратя един диабло 3 бета ключ
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
gogsss
|
|
В момента играе: Minecraft
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile - едно по-различно ARPG? Публикувано на: 21 Дек 2011 20:12
Стига си осирал темата де!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile - едно по-различно ARPG? Публикувано на: 21 Дек 2011 22:41
кой я осира бе манаф?
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile - едно по-различно ARPG? Публикувано на: 23 Дек 2011 13:31
Свободно ключе? Някой?
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
dr_gilotin
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile - едно по-различно ARPG? Публикувано на: 23 Дек 2011 14:12
Някой да има проблем с патчването на 0.9.5. ? Стига ми до 90,67% и забива. Писах и там във форума но реших да питам и тук.
|
|
|
|
|
Telba
|
|
В момента играе: Planetside 2 Guild Wars 2 World Of Tanks Team Fortress 2
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile - едно по-различно ARPG? Публикувано на: 24 Дек 2011 14:00
Кефите ме, я един ключ на лично и ще ви духам виртуално.
|
|
|
Revive_
|
|
В момента играе: Заглавията които си заслужават...
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile - едно по-различно ARPG? Публикувано на: 25 Дек 2011 21:24
Възможно ли е и за мен да се намери един ключ?
___________________________________ "Няма правило без изключение. — Nulla regula sine exceptione." "Утре, утре, винаги утре и така минава животът. — Cras, cras et semper cras et sic dilabitur aetas."
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile - едно по-различно ARPG? Публикувано на: 25 Дек 2011 21:32
тва да ви не е мандра за газиран цвик
|
|
|
|
|
Revive_
|
|
В момента играе: Заглавията които си заслужават...
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile - едно по-различно ARPG? Публикувано на: 25 Дек 2011 21:58
Питам само ве....Ако ви се свиди, играйте си я....
___________________________________ "Няма правило без изключение. — Nulla regula sine exceptione." "Утре, утре, винаги утре и така минава животът. — Cras, cras et semper cras et sic dilabitur aetas."
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile - едно по-различно ARPG? Публикувано на: 03 Яну 2012 11:10
Цъкате ли ? Имало нов пач, сега я почвам пак.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|