Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Коя е наи-яката игра на всички времена

Diablo 2    25%  25%  [ 2 ]
 CS 1.6    13%  13%  [ 1 ]
 World of Warcraft 3: The Frozen Throne    38%  38%  [ 3 ]
 Call of Duty: Black Ops    0%  0%  [ 0 ]
 Modern Warfare    0%  0%  [ 0 ]
 Modern Warfare 2    0%  0%  [ 0 ]
 Modern Warfare 3    13%  13%  [ 1 ]
 Battlefield 3    13%  13%  [ 1 ]
 Duke Nukem Forever    0%  0%  [ 0 ]
Общо гласове : 8
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Skyrim, Titan Quest
Заглавие: Re: Наи-добра йгра на всички времена
Публикувано на: 22 Дек 2011 21:23

Този път наистина съм разочарован. :?

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Red alert 3
Публикувано на: 22 Дек 2011 22:00

Всяка една от игрите е на светлинни години от най-добра игра на всички времена.
Доста неадекватна анкета.
Пич, да не си на 10 бе !?

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Дек 2011 22:21

Подобни анкети са доста неуместни като цяло, тъй като никога не можеш да включиш всички най-добри игри.

DNF е разочарование.
CoD са добри игри, но излизат твърде често, и веднага като излезе нова 80% от играчите минават на нея, така че не можеш да наречеш най-добра игра на всички времена нещо, което играеш 1 година и забравяш за него.

Къде е Doom, Quake, Half-Life?

Един Bioshock пък да речем е 100 пъти по-добър от 70% от игрите в анкетата.

Въобще подобен тип анкети са си fail отвсякъде... :(

Профил

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 22 Дек 2011 22:25

Това че няколко милиона овце играят една смешна игра, не значи че тя е добра, сеш се? <.<

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Дек 2011 22:26

Тhе Веst написа:
Ем тях никой не ги играе вече... Докато на кодовете серверите са още жизнени.

Би ли казал същото и за DNF? :D
Пробвай да играеш COD MW2/Black Ops (имам ги и двете) да видиш колко жизнени са сървърите и какъв зор е докато намериш свестен сървър/lobby.
:D

Профил

Публикувано на: 22 Дек 2011 22:42

От изброените игри в анкетата нито една не може да се нарече велика.Велики игри за мен са Drakan order of the flame, Drakan the ancients' gates, The Black Mirror, Dragon Age Origins, The Wicther 2, Skyrim, класиката Age of Empires 2, Batman Arkham city.Шутърите за мен никога не са били велики игри.И да сложиш в анкетата четири Cod игри е адски тъпо.Присъствието на Duke Nukem Forever в анкетата е смешно.А още по-смешно е присъствието на Ценз.И като казах Ценз, малоумните българи, вместо да си вземат някакъв по-як шутър, като Battlefield 3, Medal of Honour, Crysiss 2, те продължават да си играят това жалко подобие на игра, което не заслужава и една стотинка.Тъпотията на Близард World of Warcraft въобще няма да коментирам.Diablo 2-безинтересна история, еднообразна бойна система, кликаш като малоумен с левия бутон върху главите на някви чудовища почти през цялото време, само два слота, в които да си разпределиш скиловете, дървото също е много зле, само един град/лагер във всеки акт без никакви странични куестове и безлични персонажи, като Декард Кейн, които, вместо да бъдат полезни с нещо, през цялото време дразнят с непрекъснатото си дърдорене.Абе въобще този път се изложи уникално.

Профил

Публикувано на: 22 Дек 2011 22:46

И да добавя:Пич ти въобще си нямаш представа какво е велика игра.

Профил

Публикувано на: 22 Дек 2011 23:13

Напротив, много добър вкус имам, които някои хора, като теб въобще нямат.

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Дек 2011 23:28

the best троли. Не може да не троли.
Ебаси :lol: :lol: :lol:

Профил

Аватар
В момента играе: Ace of Spades, Minecraft, Battlefield 3, Skyrim
Публикувано на: 22 Дек 2011 23:36

->Изход<- написа:
the best троли. Не може да не троли.
Ебаси :lol: :lol: :lol:

PRISTRASTEN E! :banli:

Профил

Публикувано на: 22 Дек 2011 23:38

Тhе Веst написа:
Gaz написа:
Напротив, много добър вкус имам

Тя и мухата ще каже за себе си, че има вкус...... :lol:

Понеже не искаш да си признаеш какъв epic fail е тъпата ти анкета, започваш да се правиш на интересен.

Профил

Аватар
Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
Публикувано на: 23 Дек 2011 00:13

Май преди около седмица ми кажа, че ще трием боклука. Какво стана бе пич?

Профил

Аватар
В момента играе: Red alert 3
Публикувано на: 23 Дек 2011 00:34

Gaz написа:
От изброените игри в анкетата нито една не може да се нарече велика.Велики игри за мен са Drakan order of the flame, Drakan the ancients' gates, The Black Mirror, Dragon Age Origins, The Wicther 2, Skyrim, класиката Age of Empires 2, Batman Arkham city.Шутърите за мен никога не са били велики игри.И да сложиш в анкетата четири Cod игри е адски тъпо.Присъствието на Duke Nukem Forever в анкетата е смешно.А още по-смешно е присъствието на Ценз.И като казах Ценз, малоумните българи, вместо да си вземат някакъв по-як шутър, като Battlefield 3, Medal of Honour, Crysiss 2, те продължават да си играят това жалко подобие на игра, което не заслужава и една стотинка.Тъпотията на Близард World of Warcraft въобще няма да коментирам.Diablo 2-безинтересна история, еднообразна бойна система, кликаш като малоумен с левия бутон върху главите на някви чудовища почти през цялото време, само два слота, в които да си разпределиш скиловете, дървото също е много зле, само един град/лагер във всеки акт без никакви странични куестове и безлични персонажи, като Декард Кейн, които, вместо да бъдат полезни с нещо, през цялото време дразнят с непрекъснатото си дърдорене.Абе въобще този път се изложи уникално.

+1
За Диабло като цяло си прав, но въпреки това има нещо в нея, което ме е карало да я играя трескаво с дни без прекъсване, докато не се превърна в потна и мазна маса от кокали и сухожилия.

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Дек 2011 00:46

Изложи се с тази тема. По добре си легни, наспи се и утре като видиш какви си ги вършил просто я изтрий. Всяка една от игрите е далеч от темата на анкетата. Дори за миг си помислих, че това е шега, защото те познавам, но виждам как я защитаваш и ума ми не го побира. Да беше писал кой е по добрия код щях да те разбера... но тази тема... просто нямам думи. Не искам да се обиждаш.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 23 Дек 2011 01:13

WTF, каква е тая смешна анкета? Как може да няма игри като Half Life, Mass Effect, Grand Theft Auto?

Профил

Публикувано на: 23 Дек 2011 09:11

The Best, харесвам анкетите ти (останалите) и е хубаво, че се опитваш да съживиш сайта, но това е някаква смешка. Не мога да разбера, в нетрезво състояние ли си го пускал това нещо? Най-добре разкарай анкетата и нека всеки си каже любимата игра.
За мен, най-великата игра въобще, е Dragon Age: Origins. Просто уникална. И не мисля, че един шутър може да бъде смятан за велика игра. Не ме разбирай грешно, харесват ми, в момента доста усилено играя BF 3 в мулти, но просто не бих определил една такава игра като велика. В същността си това са просто едни забавни, донякъде аркадни, симулатори на война. Аз лично ги деля на добре направени и зле направени. Но една истински велика игра трябва да има история, атмосфера, да ти въздейства по някакъв начин, да гледаш тъпо във финалните надписи и да не можеш да повярваш, че е свършило. Винаги съм намирал RPG-тата за най-стойностни.

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Дек 2011 09:20

Stun Damage написа:
The Best, харесвам анкетите ти (останалите) и е хубаво, че се опитваш да съживиш сайта, но това е някаква смешка. Не мога да разбера, в нетрезво състояние ли си го пускал това нещо? Най-добре разкарай анкетата и нека всеки си каже любимата игра.
За мен, най-великата игра въобще, е Dragon Age: Origins. Просто уникална. И не мисля, че един шутър може да бъде смятан за велика игра. Не ме разбирай грешно, харесват ми, в момента доста усилено играя BF 3 в мулти, но просто не бих определил една такава игра като велика. В същността си това са просто едни забавни, донякъде аркадни, симулатори на война. Аз лично ги деля на добре направени и зле направени. Но една истински велика игра трябва да има история, атмосфера, да ти въздейства по някакъв начин, да гледаш тъпо във финалните надписи и да не можеш да повярваш, че е свършило. Винаги съм намирал RPG-тата за най-стойностни.

+1

Профил Skype

Публикувано на: 23 Дек 2011 10:05

Тhе Веst написа:
Темата може да е епик фейл, ама мозъка ти е по-голям феил от темата.

Твоят мозък нещо е сбъркан, моят си си е много добре.И все още не мога да повярвам колко трябва да си зле и какъв болен мозък трябва да имаш, за да направиш такава идиотска анкета.

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Дек 2011 10:53

абе много ми е чудно как се произнася думата "йгра" :lol:

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: