Добре бе, къв ти е проблема сега?! Не можем всички да харесваме това, което ти харесваш.Warbringer написа:
Те щото Мегадет не са траш, а Рамонс не са пънк... Застреляй се бе. За да сложиш Черния Албум пред Kill 'Em All трябва да не си чувал един от двата. Или да си глух, ддз.
Топ 5 на най-силните албуми
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Re: Топ 5 на най-силните албуми
WeAreGettingClose
браво, Аз.
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Dexter, доста елементарни вкусове, но нищо лично 
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
-
Dexter
- Футболен разбирач
Е не можем всички да слушаме дет/крисчън/дуум/рейп метъл, реге, чалга, етно и още не знам си кво си-аз като забия на една група, седя дълго там.Omega-x написа:Dexter, доста елементарни вкусове, но нищо лично
WeAreGettingClose
Еми това е защото си елементарен нещастник!!!Dexter написа:Е не можем всички да слушаме дет/крисчън/дуум/рейп метъл, реге, чалга, етно и още не знам си кво си-аз като забия на една група, седя дълго там.Omega-x написа:Dexter, доста елементарни вкусове, но нищо лично
I'm far too busy... being delicious.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
Ти ебем майката елементарнаDexter написа:
Е не можем всички да слушаме дет/крисчън/дуум/рейп метъл, реге, чалга, етно и още не знам си кво си-аз като забия на една група, седя дълго там.
секс едва ли - just cavalli
агентите са педали
напускам форума
агентите са педали
напускам форума
Изход написа:Ти ебем майката елементарнаDexter написа:
Е не можем всички да слушаме дет/крисчън/дуум/рейп метъл, реге, чалга, етно и още не знам си кво си-аз като забия на една група, седя дълго там.

Не бих ги сложил чак в топ 5 най-силни албуми, но найстина са много добри.

Този също е доста як.
Reaching aural nirvana...
-
Dexter
- Футболен разбирач
Абе вий можете ли да си ебете Цензурата майна и да си затворите плювалниците?!

WeAreGettingClose
тихооо бе, ограничен
-
Serious Sam 1.0
Знам, че може да ме псувате много заради някои изказвания, ама... Майната ви, тва си е моя вкус.
Juno Reactor - Labyrinth

Култов албум, съдържащ някои от траковете от саундтрака на "Матрицата", както и още други яки парчета. Надъхващ, разнообразен, вкарва бая ток докато го слушате. Майсторско изпълнение по всеки един параграф... Само Pistolero да беше от тоя албум и щеше да е перфектен!
Fear Factory - Demanufacture

Класиката в жанра! Тежък, новаторски за времето си, агресивен, мощен!
Black Sabbath - TYR

Лично за мен - най-добрият албум на Сабат. Музиката в съчетание със страхотния и невероятен глас на Тони Мартин създават една хармония, която ти се иска да не свършва и те кара да слушаш отново и отново.
Megadeth - United Abominations

Голямото Завръщане на Дейв. Трудно можеше да бъде по-добро. За мен това е един от най-добрите албуми на Мегадет. Е, не колкото -
Megadeth - Endgame

Най-, ама най-якият албум на Megadeth! Точка.
Juno Reactor - Labyrinth

Култов албум, съдържащ някои от траковете от саундтрака на "Матрицата", както и още други яки парчета. Надъхващ, разнообразен, вкарва бая ток докато го слушате. Майсторско изпълнение по всеки един параграф... Само Pistolero да беше от тоя албум и щеше да е перфектен!
Fear Factory - Demanufacture

Класиката в жанра! Тежък, новаторски за времето си, агресивен, мощен!
Black Sabbath - TYR

Лично за мен - най-добрият албум на Сабат. Музиката в съчетание със страхотния и невероятен глас на Тони Мартин създават една хармония, която ти се иска да не свършва и те кара да слушаш отново и отново.
Megadeth - United Abominations

Голямото Завръщане на Дейв. Трудно можеше да бъде по-добро. За мен това е един от най-добрите албуми на Мегадет. Е, не колкото -
Megadeth - Endgame

Най-, ама най-якият албум на Megadeth! Точка.
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
За близо две години нещата при мене така се се промениха музикално, че ще трябва пълна преработка
Мислех да направя някаква подобна тема тия дни.
Мислех да направя някаква подобна тема тия дни.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- blackmaster
- В момента играе: Red alert 3
Хм...доста трудно.
1-Metallica - and justice for all... Този албум ме накара да слушам метъл. Първият път като го чух, въобще не ми хареса, даже ме и отегчи, но след това ми стана албумът, който съм слушал най-много, въобще.
2,3-judas priest - Бих казал всичкото, но Painkiller и Angel of retrobution са ми най-на сърце. Шедьоври във всякакво отношение.
4 - Led Zeppelin - Всичко до 71 е най-силната музика въобще.
5 - iron maiden - number of the beast, заедно с megadeth - Killing Is My Business... And Business Is Good. За мен този албум си остава най-добрият им
1-Metallica - and justice for all... Този албум ме накара да слушам метъл. Първият път като го чух, въобще не ми хареса, даже ме и отегчи, но след това ми стана албумът, който съм слушал най-много, въобще.
2,3-judas priest - Бих казал всичкото, но Painkiller и Angel of retrobution са ми най-на сърце. Шедьоври във всякакво отношение.
4 - Led Zeppelin - Всичко до 71 е най-силната музика въобще.
5 - iron maiden - number of the beast, заедно с megadeth - Killing Is My Business... And Business Is Good. За мен този албум си остава най-добрият им
ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96
Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
тази тема е велика защото брейн е поствал в нея ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- shub niggurat
- Обратна връзка:
при мене нещата са все още така, само дето бих могъл да добавя още 5х5 любими албума
джумерки
АХАХА Какъв съм бил зъл лани
Истината е в HIM

Истината е в HIM

МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
Многоо трудно, но все пак трябва да напиша нещо. Опитвам се да си формулирам сходна класация от години и сега вече имам причина. 
5.Manowar - Warriors of the World
Заглавната песен промени живота ми.
Изслушал съм я хиляди пъти, заради нея слушам метъл, до някъде съм човека, който съм заради това елементарно, банално подобие на музика.
Респект към Менуор, за дето са създали такова нещо!
4.Metallica - Black Album
В периодизацията на метъл образованието ми "черньото" идва на второ място. Него съм го слушал от начало до край и от край до начало стотици пъти. Чудесна музика, енергия, абе според мен рядко се намира такава концентрация на хубава музика в един албум.
3.Pantera - Cowboys From Hell
Като цяло Пантера е една от любимите ми групи... Почти не мога да кажа лоша дума, за който и да е албум, но избрах Каубойте, защото с него се зарибих. Ужасно добър метъл - така си предствям аз този музикален жанр и се надявам да излизат още подобни неща.
2.Heathen Foray - The Passage
МОЛЯ ВИ, чуйте този албум. Това е може би най-добрия мелодет/викинг/фолк метъл албум на тая планета! От него се зарибих по екстремните вокали, той е нещо, което наистина съм слушал и харесал на 140%!!! Евалата на пичовете и дано се развиват - заслужават световно признание!
1.Iron Maiden - A Matter of Life and Death
Въздействието, което има всяка една песен от този албум върху мен е неописуемо. Според повечето хора, това не е най-доброто на Мейдън, но ,мамка му, аз не мога да намеря по-добро. И не само от тяхната дискография. За мен това е черешката на металната торта.
Мислейки, кои албуми да пиша осъзнах тъжната истина, че аз не съм се радвал истински на музика от най-малко година.
Не мога да открия нищо, което да ми хареса толкова, колкото гореспоменатите албуми. И не говоря само за метъл. Опитах се да слушам най-различна музика... е не толкова упорито, но все пак опитах. Сега мисля да си направя един убииствен плейлист и да си легна със слушалки в ушите и носталгия за доброто старо време, когато още имаше неизслушани шедьоври и откривах нещо ново всеки ден. 
5.Manowar - Warriors of the World
Заглавната песен промени живота ми.
4.Metallica - Black Album
В периодизацията на метъл образованието ми "черньото" идва на второ място. Него съм го слушал от начало до край и от край до начало стотици пъти. Чудесна музика, енергия, абе според мен рядко се намира такава концентрация на хубава музика в един албум.
3.Pantera - Cowboys From Hell
Като цяло Пантера е една от любимите ми групи... Почти не мога да кажа лоша дума, за който и да е албум, но избрах Каубойте, защото с него се зарибих. Ужасно добър метъл - така си предствям аз този музикален жанр и се надявам да излизат още подобни неща.
2.Heathen Foray - The Passage
МОЛЯ ВИ, чуйте този албум. Това е може би най-добрия мелодет/викинг/фолк метъл албум на тая планета! От него се зарибих по екстремните вокали, той е нещо, което наистина съм слушал и харесал на 140%!!! Евалата на пичовете и дано се развиват - заслужават световно признание!
1.Iron Maiden - A Matter of Life and Death
Въздействието, което има всяка една песен от този албум върху мен е неописуемо. Според повечето хора, това не е най-доброто на Мейдън, но ,мамка му, аз не мога да намеря по-добро. И не само от тяхната дискография. За мен това е черешката на металната торта.
Мислейки, кои албуми да пиша осъзнах тъжната истина, че аз не съм се радвал истински на музика от най-малко година.
All summers long the drill to build the machine
To turn men from flesh and blood to steel
From paper soldiers to bodies on the beach
From summer sands to Armageddon's reach
To turn men from flesh and blood to steel
From paper soldiers to bodies on the beach
From summer sands to Armageddon's reach