Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Публикувано на: 15 Дек 2011 16:41

Нали и играта е неква като исландска. Толкоз еднообразни терени не ми се вераше че ще има.

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Дек 2011 17:58

не си прав майн

нагоре, дето на картата са облаци и реално няма локации за откриване(само разпръснати групички от разбойници), покрай останките на корабите си е само лед, черни скали и черна вода. по- към средата си е типично мъхесто някво, надолу има гори с жълти листа. просто терените са огромни и ако ходиш, минава много време и ти омръзва

абе точно за мястото на действието. ясно, че се намира на север, ама къде по-точно на днешната карта? щото на някои места луната е яко голяма, като в исландия, но пък има северно сияние, демек швеция, финландия нещо(съмнява ме да е канада или русия), пък и историята за викингите се връзва там

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Дек 2011 18:20

Кво скука, то толкова много неща има за правене, че аз нямам време да изиграя всичко. За да скучаеш, тря си някакъв тъп и само да си бегаш наляво надясно. Идядя нали знаеш че в играта има fast travel. Очаквам да си в неведение пак.

Иначе кви Исландии, кви Финландии - играта си е в някакъв измислен свят.

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Дек 2011 19:08

Е кво като има фаст травел. Това е играта с най-много излишен контент. Според мен без проблем може да спечели гаграда за игра с най много безмислици в нея. Няма да казвам колко пъти съм се побърквал когато по погрешка кликна върху някои безмислен предмет като кофа и после с 300 зора успея да го изхвърла от инвентара си. Да може да си правиш алхимия да ковеш и други малоумщини, но аз намирам тов аза тъпо и скучно. Битките са малко и не задоволителни, а аз искам рпг с битки, а не рпг за алхимия и коване.Терените са еднообразни и писва да обикалям само из някви сиви треволяци и скалички, да в началото е ок ама след 3 тия ден ми писна отсекаде. Инвентара ми е безкраен и постояно трябва да изхърлям ненужни вещи общо взето така играя на тази игра. Тичам 10 мин из еднообразен терен, намирам 2 ма разбоиника убивам ги, тичам още 10 мин намирам къща влзиам, без да искам вдигам кофа докато претърсвам и отделям още 10 мин за да изхвърля от инвентара си малоумните предмети, след това намирам алхимична лаборатовия в къщата 15 мин прекарвам в нея за да си изразходя билките, излизам намирам градче 10 мин обикалям и говора с хора, намирам магизните 10 мин за да си продам екипировката и да си купя нещо, излизам фаст тавъл и след 15 мин лутане из безумни терени намирам подземие, влизам в него 15 мин се лутам из коридори дето вече ми изглеждат безкраино познати от предишното подземие дето съм бил. Излизам и след това всичко се повтаря. Емиии нещо ми е скучно.

Профил

Аватар
Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
Публикувано на: 15 Дек 2011 20:17

Цитирам себе си : Превъртал съм Обливиън 2 пъти, а съм я инсталирал поне 10.
ТЕС игрите не са за всеки. Нужен си е един вид характер за да ги играеш. От 4 приятели, само 1 я играе. Така че уважава мнението на Идяда до някъде. В такива игри не можеш еи така да се влюбиш. Въпреки, че менюто си е лесно и готино за управление от моя гледна точка.

Профил

Аватар
В момента играе: Red alert 3
Публикувано на: 15 Дек 2011 20:48

Идкюд, никога не съм можел да те разбера и затова и не се и пробвам. Все пак: къде си ти, а къде сме ние. Но от чисто любопитство искам да ми обясниш, защо по дяволите взимаш каквото ти падне, мама му стара ? И как така ти отнема 10 минути да натиснеш I да направиш 2 движения с мишката и да натиснеш R след това. ?! Или не знаеше, че така се изхвърлят предмети ?! :?

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Дек 2011 21:00

Ти си в дупката на кенефа, аз см седнал отгоре и сера. Отговорих ти на първия въпрос, за втория прочети горниа псот и ще разбереп. Правя достаа повече движения с мишката понеже скролвам полвин час, а предметите не са на картинки а трябва да се избират от безумен текстов списък. Тея от играт атъпи ли са? То е ясно, че не искам да вдигам някви кофи и тенджери за кво като натисна по погрешка на тях и те ми се аддват в инвентара? Безумни списаци с кофи и тенджени о иеее супер куул.

Профил

Аватар
В момента играе: Red alert 3
Публикувано на: 15 Дек 2011 21:14

:shock: :? :cry:

Профил

Аватар
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Публикувано на: 15 Дек 2011 21:40

Ами и аз съм така затова не играя тая малоумна поредица за бавни.
И колегата дето каза че от 4ма приятели 3ма не я играят, защо? Сигурно 90% сме лудите а само вие сте нормални. Не е причината че той или аз сме фенове на FPS. Просто играта е малоумна.
Ама за еднообразието ти чак сега ли го разбра? Брат то на бетхесда това е запазена марка. Не само света а и куестите. От време на време преигравам Готик 3 и там нема такова нещо. Не сравнявам НИЩО. Просто се замислете ако сте играли Готик. Толко разнобразни куести, света да не говора. Имаш дезерт имаш снежни планини и зелени гори. Гениално, в същия стил са куестите.

Колко велики били в 6гб ебаси играта хахаха смех ами с тея повтаращи се текстури може да направат и още по голям свят. Нема брат id tech 5 където няма 1 с 1 стена еднаква. Оня малкия гей Тод хауърд къде ми говори хенд крафтед, куро ми янко къв хенд крафт хаха. Гледам некви риби плуват по брега сигурно всичко това е пипано ръчно. добре. Ебати хенд крафта отидеш в некой дънджън и се чудиш дали беше тук или не. За къщите и там така.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 15 Дек 2011 22:20

Благодарен съм безкрайно, че има хора като тоя горе. Даже съм супер доволен че това са болшинството, защото от такива тъпунгери и бавни типове съм се оправил в тоя живот.

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Дек 2011 22:25

То ние сме глупаци да я играем, това е ясно, ама и геймжурналистите са балами до един - Gothic 3 средна оценка 64, Skyrim 95. Идиоти пълни, до един невежи.

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Дек 2011 22:30

1 - Не могат да ти харесат куестовете, защото играта се опитва да впечетли с усещане. атмосфера и отделна история и казус за всеки куест.
2 - Играл ли си WoW:TBC? Където след 4 минути път зоната се сменя на абсолютно противоположното? За мен това е безмислено тъпо. Еднакви зони?... това е шибана северна тундра с планини, ако ви беше малък света пак щехте да ревете. Ако имаше пустиня, щеше да ревете. Картата на Тамриел е направена прекалено одавна, че да глези бастуни като вас.
3 - инвентара: ако не можеш да разбереш какъв е предмета, значи си недоразвид. Мозъка ти работи с 3 електрона в 2 секунди и ти трябват 2 минути след като си видял цялото име на предмета да се усетиш. Има си иконки на предметите, даже 3Д да можеш да си ги въртиш като пълен идиот.
Пример:
-Hide Armor - като видиш армор, знаеш за какво става дума
-Potion of Mana - като видиш поушън знаеш за какво става дума
-Daedric Boots - буутс -и-
-Flawless Garnet - гарнет, значи скъп. камък
-Plate Armor -и-

Идяде незнам дали си играл Обливиън, ама Скайрим е поне няколко пъти по - нууб френдли от предшественика си. И още по - малко се чудя, защо продължаваш да играеш и коментираш, като имаш проблем с играта. Самонаказваш се за лошата ти граматика ли?
NiN - Ако желаеш, следващия път да им пратя имейл специално да има 12 вида златни монети, щот в средновековието са куци не могат да ги направят всички еднакви. Еднообразие е, щот вероятно си пълен идиот и скипваш диалога. Аз имам Saints Row, имам Batman,Revelations,DoW и ЛоЛ и пак не мога да се откъсна от играта. Това как ще е еднообразие? Това че 80% от приятелите ми не я играят съм доказал, че играта не е за всички, ама на ревютата на играта и треилърите и видеотата червения бар с лупа не можеш да го видиш. Това че българите сме недоразвити не означава, че останалата част от света са.
Пиша ти тия тухлени стени, щот хора като ва дори не разбират защо мразят. Не е лошо да мразиш, ама вие не знаете границите. Не се опитвате да вникнете в омразата, щото се тъпи дървари. Не се опитвате да измислите как да направите играта по- добра, че да имате сравнение. Давате некъв дебилизъм, че това онова оная играе е по-добре.

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Дек 2011 22:47

Какво им се обясняваш. Действието в играта се развива в северните земи на нордите, които са корави копелета, носят грамадни брадви и вярват в древни богове. Света се разкъсва и от гражданска война и всичко е сурово и мрачно. Е при тая атмосфера, как да ви сложат пустини, аквапаркове, космоси и Пандора. Вие като отидете в Норвегия, кво очаквате да видите ? Джунгла ? Играта е пресъздадена реалистично и света е чудесно изпипан. За зоната в която се развива е супер разнообразен. Има есенния привкус на юг и суровата зима на север. Има водопади, реки, разбити кораби, остеовчета, големи градове, села, изоставени руини, дракони и т.н.

Това за пещерите, ако още някое дрисленце го спомене, ще започнем да се караме наистина. Посещавалили сте пещерата с летящите медузи ? Тая под водата ? Лабиринта ? Тая с ямата в средата ? Някоя от джуджешките ? Тая с легендата за Red Eagle ?

Вие разбирате ли че в тая игра както си четеш някаква книжка за някакъв ArchMage, който е напуснал колежа и се е скатал в някоя пещера да провежда експерименти, след 1 минути може да влезете в тая пещера и да го намерите и да го клъцнете. Има книги с някакви загадки. Има книги които ти отварят нови куестове. Има гилдии с масата интересни куестове. Има treasure map-ове. Можеш да станеш върколак и да изнесеш цяло село. Имаш умение което ти позволява да направиш Storm Call, което пък може да изнесе цял град и абсолютно цялото небе в полезрението ви е покрито със светкавици. Може да си вампир и да пиеш на хората кръвта, а може и да си ковач и алхимик. Идядя от цялата работа е усетил само последния елемент. Идядя ако искаш да ти е яко и в момента ти е скучно, като толкова много те дразни крафтинга си изхвърли всичко ненужно от инвентара и ходи бий дракони и даедри. Близко до ума е.

Ако ви е скучно не знаете как да играете.

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Дек 2011 23:06

iddqd написа:
Ти си в дупката на кенефа, аз см седнал отгоре и сера. Отговорих ти на първия въпрос, за втория прочети горниа псот и ще разбереп. Правя достаа повече движения с мишката понеже скролвам полвин час, а предметите не са на картинки а трябва да се избират от безумен текстов списък. Тея от играт атъпи ли са? То е ясно, че не искам да вдигам някви кофи и тенджери за кво като натисна по погрешка на тях и те ми се аддват в инвентара? Безумни списаци с кофи и тенджени о иеее супер куул.

Ако имаше втори мозък,той щеше да е много самотен :?
----------

Nine Inch Nails написа:
Ами и аз съм така затова не играя тая малоумна поредица за бавни.
И колегата дето каза че от 4ма приятели 3ма не я играят, защо? Сигурно 90% сме лудите а само вие сте нормални. Не е причината че той или аз сме фенове на FPS. Просто играта е малоумна.
Ама за еднообразието ти чак сега ли го разбра? Брат то на бетхесда това е запазена марка. Не само света а и куестите. От време на време преигравам Готик 3 и там нема такова нещо. Не сравнявам НИЩО. Просто се замислете ако сте играли Готик. Толко разнобразни куести, света да не говора. Имаш дезерт имаш снежни планини и зелени гори. Гениално, в същия стил са куестите.

Колко велики били в 6гб ебаси играта хахаха смех ами с тея повтаращи се текстури може да направат и още по голям свят. Нема брат id tech 5 където няма 1 с 1 стена еднаква. Оня малкия гей Тод хауърд къде ми говори хенд крафтед, куро ми янко къв хенд крафт хаха. Гледам некви риби плуват по брега сигурно всичко това е пипано ръчно. добре. Ебати хенд крафта отидеш в некой дънджън и се чудиш дали беше тук или не. За къщите и там така.

Отново ИД ли намесваш?
Ти си малоумен.
Поредицата е вилко РПГ,което явно плиткоумния ти мозък не може да побере.

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 15 Дек 2011 23:49

Кви дракони да бия? То докато намера 1 дракон трябва да се лутам 2 часа безцелно. Текстурите и всичко се повтяря нявсякаде, направи ми втръсна да ги гледам. А и самите битки са леко недодялани, то ми е ясно че те не са центъра на играта, ама са си дърво деба. Преди имаше яки рпг та катп Балдурс гейт, и беше много по-разнообразно без да слагат простотии като алхимия и коване. Кои нормален герои ще ти играе рпг за да стане ковач или аптекар? Тва е малоумно. Много добре знам, че има и други неща в тая игра, обаче навсякаде като намеря къщичка или подземие и цак алхимик лаб. То аз вече като видя къша по картата и ми е ясно кво има в нея поушънки и алхимик лаб. Навскяаде се въргалят поушънки върху еднакви текстури, еднакви гиганти с мамути, намриам еднакви олтари навсякаде и еднакви разрушени кули. Та ако се чудите как са сабвали толкова голяма игра в 8 гб ми е така копи пейст на всичко и така. Отначло прави добре впечатление, но видиш ли веднъж всичките текстури почва да се набива в очите по много грозен начин. Понякога текстурите са толкоз копирани и пеиствани наляво надясно, че се обърквам докато се оглеждам. Демек ходя напред и виждам текстура която я има и назад и като съм напушен не знам напред или назад трябваше да вървя понеже всичко е еднакво.

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Дек 2011 00:31

Като ти чета коментарите ми идва да падна и инсанити смях. Като се загубиш в гората какво очакваш? Демек ходиш напред и виждаш розови дървета, които ги има и назад, ама в син цвят и като си напушен не знаеш напред или назад трябваше да вървиш понеже всичко е в различни цветове в гората.
Кой те кара да правиш алхимия? Това че некромантите са балъци, ти нали такъв не се изкарваше?
Нали като ходиш напред и виждаш работилница, ама си напушен и вървиш назад и си мислиш, че е напред и една и съща работилница виждаш, понеже "всичко е еднакво"

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Дек 2011 02:39

Ми правя алхимия, понеже това е можеби най интересното нещо в играта. Битките дето почти ги няма съксват като ги има, еклореишъна е пълно дърво всичко е еднакво къв е смисъл да екслорвам като нищо различно не става. Текстурите са еднакти, противниците са еднакви, навскяде се въргалят стотици еднакви шишенца и еднакви кофи и лопати дето мога да взимам. Супер реалистично нося си кофа в раницата, че ако ми счупят касата да си сложа кофата на главата. Иначе ми е ясно, че е най лесно в една игра да наблъскаш 1000 непотребни предмети за сабиране като кофи, моркови картофи и лопати, ама това не прави играта яка. Да бяха нарпавили терените разнообазни вместо безумите кофи за вдигане, да бяха сложили повече екшън, по динамични битки, по-раздвижено управление, повече текстури, че ми писна да гледам едни и същи тексури 5 дена.

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Дек 2011 03:03

Исканията ти са несъвестими с първоначалната идея на разработчиците. Истрии играта и реши проблема.

Профил

Аватар
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Публикувано на: 16 Дек 2011 03:38

хаха ако не сме с iddqd или темата ще потъне или ще е в същия стил като играта - банално.
Никой не мрази играта така както си мислите вие. Просто аз лично съм супер мега разочарован. Хванах се за еднообразието поради неколко причини, но това не е най важното. Една причина беше че Тод Хауърд парадираше в интервюта че всичко е пипнато на ръка. Човека се заразил от ид. Само че при ид всичко е на лице както го обясняваха. Затова беше и размера на играта такъв. Е след като не получи оценка 100 значи това не е най важното нали. Ок. Друга причина е че това се повтара и от fallout 3. Това си е запазена марка. Тъпия геймбрио енджин е пренаписан с ново име.
Това не е най важното пак казвам, това е само 1 частица която допринася за боринга. Примерно Диабло 2 е супер малка игра която има 3 трудности и минаваш еднакви босове местности и тн. Тук който я е играл само ще ме разбере. Кой не е ще псува. Всичко се повтаря до безкрай, но играта има живот над 10 години. Има предмети и герои които никой неможе да намери все още или неможе да направи. Има супер як левелинг който мега яко зарибява. Рунически думи и предмети RARE които шанса да намериш е равен на 6ца от тотото. Абе различна играта ама искам да кажа че хората умеят да направат това дето да те държи.
Също Blade of Darkness и там са напипали нещо магическо което може да те държи вечно. Също и Doom. Има игри и разработчици които го намират това магическо нещо.

Нарочно исках последно да пиша по глобално а не просто за некво еднообразие. Но има и тук различна гледна точка. Немога да обясна :д текстурите е ясно че се повтарат. Хората твърдят има 100000 куести, професии, дънджъни, скил система и тн. Имено в това разнообразие се крие еднообразието ;д ма вие сте фенове и неможе да го разберете.

Началото е велико. Направих си ебати яката пичка уариор. Обаче натам какво става. Не разбирам тая скил система, дигам % дмг и млати 2 удара. Като сеча враговете все едно Thief ли беше така в дървения човек като млатиш, все едно удараш дърво. AI то некво недекватно или нз как да го опиша. Въобще аз лично като видях бойната система и напрао сложих Х зачеркнах тая игра. Към цялата работа като прибава че не реже крайници и камерата от 3то лице и то какво да я играя ? Като ми е супер анти.

Погледнете тук тоя индианец къде игра уар. Вижте за какво говора. То даже не удара противниците, каква е тая бойна система и физика, всичко е като некакъв ФЕЙК. Супер гадния геймбрио в действие разгледайте видеото. Нема смисъл да говора повече. Каква тръпка да имам с тоя бой и тези менюта.

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... L7A#t=651s

прегледайте и целия клип тоя е ебаси индианеца ние не сме чак такива ;д

Скил системата има ли някакви удари на големи левели ??? Немога да го проумея какво са искали да направат, мисла че до като играх научих скил дървото и имаше некви неща като ударане на много противници като сплаш дмг не точно де и стън ако имаше. Но аз не проумевам как така може да се биеш с 2 удара. За axe-то имаше некъв блийд ефект дето въобще не го виждах как работи. Като гледах некои клипове и шиелд ударите същата работа, нещо уж башва удара там ама. То като гледам как се върти камерата лошо ми става. Нещо не става от 1 лице а пък 3то абсурд държи брадвата все едно кур държи ;д ае никога повече нама пиша че откачих

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 16 Дек 2011 04:33

Просто още преди 15 години съм играл игри в които има мнгоо повече предмети и има смисъл от тях. В тези игри които съм играл има смисъл примерно да си набереш картофи от нивата или да си откъснеш клонче от някое дърво. Нали някои е играл Робизнсънс Реквием, но това е игра в която има огромна свобода на деистивето и може да намериш приложение на всякакви предмети приемрно ако си откъснеш хубави листа от някое дърво и ако имаш конец и игла да си направиш шапка която да те пази от горещото слънце. А след 15 години ми идва няква игра дето трябва да е номер едно супер оценки мега хит и квоо? Ебаси дървото супер безмислици с лопата да ги ринеш. Такива предмети има смисъл само акао играта е сървайвъл симулатор като Робинсънс еквием, но тогава трябва да са много повече, да могат да се комбинират и да има смисъл в тях. Тик няма никакъв смисъл от тях, камоли да може да комбинираш някои от безмислените предмети. И това ми е хита на сезона, а игрите от преди 15 години дето никои не ги знае са 10 пъти по смислени и идеини. Пълна скръб и безидеие, тотална липса на интелект. Но така е комерса диктува модата.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com