Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Във форума.
Заглавие: Велики поредици:Army mеn
Публикувано на: 13 Дек 2011 18:22

Ето още една стратегия,която заслужава да бъде представена подробно!Това е една известна поредица:Army mеn

Army mеn

Първият път,когато я видях,тази игра я подминах.Стори ми се доста глупаво да бъде направена игра с пластмасови войничета.Героят с когото ще играете се казва просто Сержанта.Като цяло играта е направена много несериозно-няма никаква история,воюваш с сивите,кафявите и сините войници,а ти си с зелените.Главната(и единствена)цел е да победите противниците си в играта.Управлението на играта е доста трудно,а и доста време ще трябва да прекарате пред играта,ако искате да се научите на някои трикове,които ще ви помогнат доста.Сега ще си помислите защо говоря за тази игра като в нейно лице виждам един голям минус?Ще ви кажа:Защото играта запленява с простотата си.Също плюс в играта е добрата графика и страхотното пресъздаване на бойните полета в нея.

Army Men 2

Пластмасовите войничета се завръщат!Играта няма почти никаква промяна в сравнение с първата част.Отново се залага на опростеният геймплей и забавните битки с пластмасовите войници.Така авторите на играта са запазили най-доброто от първата част,но не са успели да го надградят!В играта отново главен герой е Сержанта!Той с няколко от най-верните си войници проследява враговете си от своя измислен свят,който е свързан със света на хората от магически портали.Хубаво е,че е поработено сериозно върху битките в играта,но за съжаление върху нищо друго.Това може да ви остави с впечатлението,че играете една леко инфантилна и несериозна игра.Но точно това е чарът и.Играта свършва прекалено бързо за стратегия,но това от една страна е добре,защото тъкмо няма да ви стане досадно да я играете.Отново играта ще ви зарадва с превъзходната си графика и ще ви накара да се смеете от сърце на забавните перипети на малките войничета!

Army Men World War

Играта се завръща за пореден път.Ето накратко какво се случва в нея:имате на разположение кампания с петнадесет мисии,които ни връщат в битката ''зелени'' срещу ''кафяви'' войници.Никакви значителни нововъведения няма в тази част,която може би е най-слабата от поредицата.Ако сте фен на пластмасовите дребосъци-тази игра е за вас!Да не забравя да кажа,че това не е типична стратегия,а отчасти прилича на шутър.

Army Men: RTS

Отново сержанта и редниците му ще ни забавляват с приключенията си!Битката между зелените и кафявите пластмасови войници продължава да е главното нещо в играта.Тук трябва да спомена,че тази поредица е изключително голяма,но винаги в същността и се крие войната между пластмасите.Не мисля да обръщам внимание на всяка част,защото те са почти еднакви.Спирам се само на най-добрите части от тази вдъхновяваща и шегаджийска поредица!Главната цел в тази част на играта,е да намерите полковник Блиц и да го елиминирате.Това разбира се,няма да е лесна задача-освен срещу армията на противника ви,този път ще се сблъскате и с гигантски хлебарки,които допълнително ще затруднят вашата мисия.Също на места се забелязва копирането от известни филми,което на мен ми хареса.Графиката отново е супер.Отново смехът е главната цел на тази поредица и отново успяха да я постигнат.

Army Men: Sarge's War

Новата част на забавната поредица ни показва как еволюцията на пластмасовите войничета продължава.Този път историята е доста интересна.Зелените и кафявите са на път да подпишат най-после мирен договор,когато избухва мощен взрив и избива всички войници,които присъстват на събитието.Оцелява разбира се,само Сержанта.И подобно на много екшън филми тръгва сам да отмъщава на злодея,който се оказва отцепник от вражеската армия.Играта не блести особенно с хумор като предишните части,но въпреки всичко си заслужава.Общо взето не всичко в играта е на ниво-особенно графиката,която за разлика от предишните части е доста слаба.Аудиото също е основен минус в играта.Но все пак ако се поставите на мястото на главния герой определено ще доиграете играта до самия и финал,който е забележителен.

Обобщение
Тази поредица е най-малкото несериозна,но е забележително как темата за пластмасовите войничета може да ни бръкне в душата!Срахотен хумор блика от поредицата като цяло,затова нека да обобщя:който иска да се разведри с неангажираща игра,която напомня на шутър,но на места изглежда като стратегия и ви кара да си напрегнете мозъците-тази игра е за вас.Но тези,които искат реализъм и повече екшън,трябва да потърсят определено някоя друга игра.

Въпроси към феновете
Харесвате ли като цяло забавната и шегаджийска игрица?
Коя е любимата ви част от поредицата?

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Skyrim, Titan Quest
Заглавие: Re: Велики поредици:Army mеn
Публикувано на: 13 Дек 2011 18:27

Припомни ми добрите стари години когато цъках това на Sony - то. Беше изключително забавна игричка. Ех, защо не правят повече такива вече. Ако не беше тази тема изобщо и нямаше да си спомня за това чудо. :D

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 18 Дек 2011 23:43

Пф тва кат малък колко съм го циклил...

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 19 Дек 2011 00:01

двойката ми е любима, особено имаше една култува зомби мисия :D
играех я много с брат ми, имаше скримиш където всеки дето умре ставаше на зомби и по някое време картата се изпълваше с орди, беше невероятно. Ама издаваха някакъв гаден звук дето ме плашеше :D
Това имаше ли нещо като сплитскрийн или се бъркам?

Профил

Аватар
В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
Публикувано на: 19 Дек 2011 14:54

Цитат:
Припомни ми добрите стари години когато цъках това на Sony - то. Беше изключително забавна игричка. Ех, защо не правят повече такива вече. Ако не беше тази тема изобщо и нямаше да си спомня за това чудо.

+1

Цитат:
Пф тва кат малък колко съм го циклил...

+1

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на: