Drive

Какво да гледаме
Аватар
Alaster
В момента играе: PoE
Dark Souls

Re: Drive

Мнение от Alaster »

Пфф засегнал съм футболистчето, жалко. Коте, маи открих дълго изгубената ти майка, обръщаше кофите пред младост търсейки да ти донесе вечеря. Най-накрая може да сте едно голямо семейство, но не съм сигурен, че приемният ти баща ще се нуждае от нея след като ти си му достатъчен в дългите студени нощи.
If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

ехе, ти как им сложи... сега сигурно ще напуснат форума
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

ахахахах много забавен човек :D. Голям капацитет трябва да си, че да наречеш някой, който спортува - wannabe футболистче и тн :D. По същия начин сигурно ще предположиш, че работя в Титан, понеже сутрин хвърлям кофата за боклук :lol:

А пък и много сериозно обиди DJ Cat като го нарече коте. Не знам как не ти е гузно като нагрубяваш хората така :lol:.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Alaster
Dark Souls

Мнение от Alaster »

Обидил съм го като съм го нарекъл коте?? Как трябва да се обръщам към човек с nickname dj cat? Мисля, че коте е подходящо. Емотиконите ти след всяко изречение ми напомнят за американските ситкоми и добавения смях от публиката, искаш да ти е смешно, но уви не ти се получава.
If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Прекалено си задръстен 8)
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Alaster
Dark Souls

Мнение от Alaster »

Толкова си жалък :( .
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

Емотиконките на Гипо - :lol: ти напомнят за момента когато си сваляш гащите и поглеждаш надолу. Затова те дразнят.
Аватар
pcultimate
В момента играе: Flame Wars: PCM edition

Мнение от pcultimate »

Gipo написа:ахахахах много забавен човек :D. Голям капацитет трябва да си, че да наречеш някой, който спортува - wannabe футболистче и тн :D. По същия начин сигурно ще предположиш, че работя в Титан, понеже сутрин хвърлям кофата за боклук :lol:

А пък и много сериозно обиди DJ Cat като го нарече коте. Не знам как не ти е гузно като нагрубяваш хората така :lol:.
:shock: You got issues bro. :shock:
Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Ми да, някои хора ходим на работа и ей така, докато отиваме към колата, изхвърляме боклука в кофата...
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

не разбрахте ли, че трябва да спрете да пишете в темата?
филма е тъп, доводите ви за обратното не струват
Spoiler for :
izlez
Tiesto
Обратна връзка:

Мнение от Tiesto »

Спомням си, че когато за пръв път гледах трейлъра на този филм не бях много очарован, обаче си казах че ще го изгледам като имам време. Онзи ден го изгледах и много ми хареса.
1. Филмът е много хубаво заснет.
2. Липса на емоция - за разлика от повечето екшъни, Drive няма да повиши нивото ви на адреналин, дори и в най-бруталните моменти. Героите са открити, представени с по една, максимум две черти на характера си, но точно това им засилва образите.
3. Райън Гослинг прави силна роля - мълчалив, целеустремен и насочен в една права посока, а същевременно с това може да бъде добър и сърдечен приятел.
4. Филмът е разказ за съчувствието към непознат човек, което възниква напълно естествено и придобива непредсказуеми последици.
5. Убийствен саундтрак! Парчетата са слънчеви, мелодични създават приятна атмосфера, която няма нищо общо с Дон Омар примерно :)
Признавам че музиката ми хареса най-много във филма, но в никакъв случай не е единствената му силна страна. Филмът се опитва да се открои със своята простота, героите са със силни и еднолинейни характери, открояващи се един над друг и в крайна сметка водейки до гибелта си.
Накрая искам да кажа, че "Drive" може би не се харесва на някои хора заради неправилното разчитане на метафората в заглавието "Живот на скорост". С колкото и силна воля да си, колкото и да се подчиняваш на принципите си в един момент осъзнаваш, че си пропуснал шанса на живота си...
Айде че философията дойде в много! Филмът е готин, няма да съжалявате 8)
Разбира се това е само моето мнение, на някой може да не му харесва, но аз си запазвам правото да не ми пука :D
b0neS

Мнение от b0neS »

хаха, тука кви капацитите са се изказвали, котката и гипо най-вече, мъккааа... :lol:

@Tiesto

нещо не си разбрал героя на Райън Гослинг, става въпрос за психично болен човек, със склоност към брутално насилие.. нали знаеш, мой тип човек.. :twisted:

Drive е един от най-добрите филми за годината, ако не друго е в топ 5 задълже за ценителите на киното за 2011-та, всички които не разбират от кино и филми, имат акъла на 15 годишен и т.н. да го пропуснат задължително, за тях ще е тъп, бавен, скучен и безсмислен.. и т.н., вобще ще го намразите щот сте тъпи.

за останалите обаче - гледайте го задълже, ако още не сте.. 8)
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Да ти кажа честно, това, че ни определи като "капацитите" от мнението ни за даден филм, определено не те прави да изглеждаш като представител на интелигенцията ;)
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
b0neS

Мнение от b0neS »

още един учител по бел по форумите, горкия.. :lol:
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Ти май си циганин, щом смяташ всеки грамотен за учител по бел :oops:
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
b0neS

Мнение от b0neS »

минаваш границата на смешен и отиваш към жалък :lol:
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Абе някак не ти е разрешено да даваш определения, сини са ти венците все пак.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
b0neS

Мнение от b0neS »

ааа still trying to be funny.. :lol:

айде кучи, пробвай пак.. :lol:
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Много лесно премина в защита, твърсе скучно :(
Гипчо ( ◕ Y ◕ )