Автор |
Съобщение |
NNkGX
|
|
|
|
Заглавие: Batman:Arkham City Публикувано на: 07 Дек 2011 20:42
BATMAN:ARKHAM CITYПроизводител: Rocksteady,DC Universe,WB Games --- Играчите отново ще се изправят срещу някои от най-известните и коварни криминални гении на Gotham City. Продължението предлага изцяло нова история, която ще ви срещне със звездна селекция от класически персонажи от Батман вселената, а подобренията по фантастичния геймплей на предишната част ви гарантират ултимативното преживяване в ролята на Черния Рицар. Играта, естествено, ще бъде директно продължение на оригинала. Надзирателят Куинси Шарп, с когото се срещнахме в лудницата „Аркам”, си приписва заслугите на Батман за победата над Джокера, и по този начин успява да спечели кметските избори в Готам Сити. Веднага след встъпването си в длъжност той обявява, че лудницата, както и затворът „Блекгейт”, не са подходящо място за местната престъпна сган. Поради тази причина Шарп закупува голяма част от по-бедните квартали на Готам, обгражда я с високи стени, поставя за стражи добре обучени наемници и изсипва всички престъпници именно там – в новосформирания Аркам Сити, намиращ се буквално в сърцето на града… ---- Изисквания Минимални изисквания: ОС: Windows XP, Vista, 7 Процесор: Intel Core 2 Duo 2.4 GHz или AMD Athlon X2 4800+ Памет: 2GB RAM Свободно пространство: 17 GB свободно пространство на хард диска Видео карта: ATI 3850HD 512 MB или NVIDIA GeForce 8800 GT 512MB DirectX®: 9.0c -_-_-_-_-_-_-_-_-_-__-_____- Моят коментар към игратаИграта напълно оправдава очакванията ми за играта.Достойно продължение на Batman:Arkham Asylum.В играта играеш и с жената котка,което е ново,и всъщото време яко.Има много нови неща.Бойната система,Предатор (Stealth) системата. Има нови устройства.Стигнах доста напред.Мога да кажа,че играта не е лесна,но не е и трудна.АИ-то на враговете е доста добро.Атмосферата отново е мрачна. С две думи - ПРЕКРАСНА ИГРА --- ЗАЩО ДОСЕГА НИКОЙ НЕ Е НАПРАВИЛ ТЕМА ?
___________________________________ За какво са ти много дрехи,като имаш едно тяло?
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Batman:Arkham City Публикувано на: 07 Дек 2011 20:59
Играта е яка Сандбокса им малко куца. В момента в който отключиш граплъра дето те изстрелва ше заебеш ходенето по земята и млатенето на едни и същи гадове по 50 пъти, заради което ше изпуснеш част от играта, особено откъм страничните мисии. Които от своя страна са малко ебана работа, а са доста яки и не трябва да се изпускат, ама... Успех с намирането на 400 ридлърски ачийвмънта. Поредната игра, която прави простотията да ти отключва реално игрово съдържание от събиране на боклуци. Това ме дразни. И най-вече - НЕ са си оправили грешката да е доста по-изгодно да изиграеш цялата игра на детективска визия, въпреки негативния фийдбек след Лудницата. Има кусури, но все пак - ЯКА Има 3 доста яки честоти в сикуенсъра, дето говорят некви цифри, които разшифровани са съобщения от Scarecrow, ше става купон в следващата игра.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Batman:Arkham City Публикувано на: 07 Дек 2011 21:19
Защото всички играят Skyrim. Иначе да, много е яка А хореографията на битките e
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Sabaka
|
|
Мнения: 484 Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
|
|
Заглавие: Re: Batman:Arkham City Публикувано на: 07 Дек 2011 22:05
Бе много прилича по - скоро на експанжън, отколкото на истинско продължение. И въпреки това историята ме изкефи. Мислех(и не само аз) че тъй като вече не са Eidos не могат да я направят сериозна, но уви.
|
|
|
MoonFlame
|
|
В момента играе: Skyrim, Titan Quest
|
|
Заглавие: Re: Batman:Arkham City Публикувано на: 07 Дек 2011 22:14
Sabaka написа: Бе много прилича по - скоро на експанжън, отколкото на истинско продължение. И въпреки това историята ме изкефи. Мислех(и не само аз) че тъй като вече не са Eidos не могат да я направят сериозна, но уви. Глупости, какви Eidos бе момче. Те само я разпространяваха преди. Разработчиците са си същите.
___________________________________ Китките помнят цвета...
|
|
|
|
|
Sabaka
|
|
Мнения: 484 Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
|
|
Заглавие: Re: Batman:Arkham City Публикувано на: 08 Дек 2011 02:43
Пфф... верно... и аз не знам къде се намирам. Отивам да поспя малко...
|
|
|
NNkGX
|
|
|
|
Заглавие: Re: Batman:Arkham City Публикувано на: 08 Дек 2011 08:43
Sabaka написа: Бе много прилича по - скоро на експанжън, отколкото на истинско продължение. И въпреки това историята ме изкефи. Мислех(и не само аз) че тъй като вече не са Eidos не могат да я направят сериозна, но уви. За тебе може би,но за мене е като продължение.Само това с КОТКАТА го прави да прилича на такъв,ама нищо.
___________________________________ За какво са ти много дрехи,като имаш едно тяло?
|
|
|
|
|
Revive_
|
|
В момента играе: Заглавията които си заслужават...
|
|
Заглавие: Re: Batman:Arkham City Публикувано на: 08 Дек 2011 11:30
Кога PC Mania ще направят статия за играта?
___________________________________ "Няма правило без изключение. — Nulla regula sine exceptione." "Утре, утре, винаги утре и така минава животът. — Cras, cras et semper cras et sic dilabitur aetas."
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Batman:Arkham City Публикувано на: 08 Дек 2011 16:24
Скандално тъпа игра. А колко е досадно на хард, направо не еистина. Видиш ли Батман има нужда от 20-30 тупаника и 5-6 ритника да свали един единствен пич. Даже шибаните му джаджи не помагат. Тъпа игра, колкото си иска.
|
|
|
|
|
NNkGX
|
|
|
|
Заглавие: Re: Batman:Arkham City Публикувано на: 08 Дек 2011 16:33
На теб изобщо коя игра ти харесва? Всички игри плюеш.Не стигат само 5-6.Много по-трудно се убиват пичовете.Гаджетите помагат,стига да използваш куик юс бутоните.Наистина много място взима,но виж света не е хич малък.Има много детайли и хубава графика. Не ми е до псувни,така че не ми еби майката.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Batman:Arkham City Публикувано на: 08 Дек 2011 16:37
Що да ти еба майката, написал си си мнението нормално и аз моето. Просто напоследък освен Скайрима попадам само на дебилни игри и си го казвам. Естествено че ползвам quick use, то в битка друг вариант да ги ползваш, малко трудно. Просто не ме кефи да се бия 5 минути с 5 коча. Можеха да го направят хем да е трудно, без да е нужно да button mash-ваш 5 минути като обезумял.
Иначе сигурно визираш мнението ми и за Saints Row. Е нормално да тропам играта, тя е невиждана пумия ебати.
|
|
|
|
|
NNkGX
|
|
|
|
Заглавие: Re: Batman:Arkham City Публикувано на: 08 Дек 2011 17:13
DJ Cat написа: Що да ти еба майката, написал си си мнението нормално и аз моето. Просто напоследък освен Скайрима попадам само на дебилни игри и си го казвам. Естествено че ползвам quick use, то в битка друг вариант да ги ползваш, малко трудно. Просто не ме кефи да се бия 5 минути с 5 коча. Можеха да го направят хем да е трудно, без да е нужно да button mash-ваш 5 минути като обезумял.
Иначе сигурно визираш мнението ми и за Saints Row. Е нормално да тропам играта, тя е невиждана пумия ебати. Saints Row и мене ме дразни. -- Просто не ме кефи да се бия 5 минути с 5 коча -- Това е най-гадното,но пък иначе щеше да е много лесно. Визирах мненията ти за Рейдж,която ми омръзна след 5-6 мисий в Субуей таун.
|
|
|
|
|
Alaster
|
|
В момента играе: PoE Dark Souls
|
|
Заглавие: Re: Batman:Arkham City Публикувано на: 08 Дек 2011 17:50
Коте, ясно е че си осиновен и не познаваш майка си, но комплексите може да си ги избиваш другаде, ясно. Хайде сега обратно в мъзето, баща ти те чака за поредната сесия сръбска музика, бой и още нещо.
___________________________________ If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
|
|
|
|
|
NNkGX
|
|
|
|
Заглавие: Re: Batman:Arkham City Публикувано на: 09 Дек 2011 09:10
Превъртях играта! Хубаво е,че след превъртането можеш да играеш отново и с двата персонажа,когато си поискаш.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Batman:Arkham City Публикувано на: 09 Дек 2011 13:41
Alaster не си ми в категорията дришле. Пъни се да ме засегнеш, мен паляци като лайната ми не заслужават да ядат.
|
|
|
|
|
Sabaka
|
|
|
|
Заглавие: Re: Batman:Arkham City Публикувано на: 09 Дек 2011 20:47
Абе пичове... като пусна на Хард ЗАЩО NPS-ТАТА ИМАТО ПОВЕЧЕ ХЕЛТ???? ИСКАМ ДА КАЖА, В PRINCE OF PERSIA WW НЕ МИ ТРЯБВАХА 15 УДАРА С ШИБАН МЕЧ, ЗА ДА УБИЯ НЯКОЙ...о чакай... DJ Cat your point is invalid
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Batman:Arkham City Публикувано на: 09 Дек 2011 21:03
Защо сте толкова прости, бе темерути. Нормално ли е да се бия 10 минути с някакви балъци, като спамя само два бутона. Ва еба в кухите кратуни, толкова ли не се разбира какво искам да кажа бе малоумници. Битките са тъпи, а когато са дълги и тъпи играта започва да ми топли Recycle Bin-a директно.
|
|
|
|
|
Sabaka
|
|
|
|
Заглавие: Re: Batman:Arkham City Публикувано на: 09 Дек 2011 21:20
Нищо не се е променило от Лудницата относно ядрото бойната система. С тази информация защо въобще си теглил играта?
|
|
|
dakovi4
|
|
В момента играе: StarCraft 2 , Bad Company 2
|
|
Заглавие: Re: Batman:Arkham City Публикувано на: 13 Дек 2011 16:01
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Batman:Arkham City Публикувано на: 27 Дек 2011 12:20
Играта си е мега добра. Точно такива по-опростени бойни системи харесвам като тази тука и тая в Асасин'с Крийда, дето няма 100 хиляди комбота, които се правят мега трудно и нито ще ги запомниш, нито ще ги използваш и в крайна сметка пак ще помпиш левия бутон на мишката, което в крайна сметка се оказва по-ефективно както е в Спайдър-мен игрите. Докато тука пак помпиш, но в комбинация с бутона за контриране става некво яко и си трябва координация и умения, не е баш само малоумно помпане. А и както казаха по-нагоре в темата хореографията на битките е мега добра и зрелищна особено с жената-котка Атмосферата също е мега добра и мрачна, в духа на филмите на Нолън. Историята е горе-долу добра като за игра със супер-герой, а злодеите са мега добре пресъзданени - пълни откачалки всичките, както и трябва да са Озвучението също е добро, абе просто няма слабо звено играта
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|