Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 01 Дек 2011 21:03
Железа ти продават всички ковачи - поне по 10-20 бройки имат, продават и кожени каишки. Чекийката излиза 20 пари и освен че ти вдигат смитинга ако ги комбинираш с енчант стават със стойност 1500-2000 пари и хем вдигаш скилове, хем печелиш пачки.
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 01 Дек 2011 21:55
а, сребро имам. разбих сейфа в оня град, дет прилича на ацтекски, верно, хейтиха ме, ама карай
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 01 Дек 2011 22:43
днеска пак го откарах цял ден в цъкане вече дигнах смитинг на СТО И ЕДНО, ахахаха, още един левъл обаче, и ще мога да кова и даедрик армори и да ги ъпгрейдвам яко сега се чудя какъв е най-бързия начин да вдигна enchanting, при положение, че съм 45 лвл и се дига АДСКИ бавно. искам да си енчантна dragon armor-ите, които са много повече дефенс от нещата, с които ходя, но в същото време ''слабите'' ми неща дават много яки магически бонуси и т.н. реших да бутна главния куест, ма пак се олях да минавам други неща и в крайна сметка пак съм до под кривата круша, що се отнася до историята П.П. Hail Sithis !
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
blackmaster
|
 |
В момента играе: Red alert 3
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 01 Дек 2011 22:48
Еми купувай пети гемс и енчантвай некви евтинки работи постоянно. За друго не се сещам.
___________________________________ ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96 Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 01 Дек 2011 22:50
Не бързай да минаваш главния куест, шефе. В сравнение с останалата част на играта той си е за оплакване.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
 |
doggymien4o
|
 |
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 01 Дек 2011 23:10
Така е. От главните само минах колкото да ми се отключат драконите и си продължавам по камарата странични 
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 01 Дек 2011 23:14
кви дракони да ти се отключат ? щото при мене вече са blood и elder, ама ... пак са на 2 удара иначе мене ме кефи и ''главния'' куест със ребелиъна и яко сечем имперски чифути само не знам в кой момент ще си прееба половината куестове от картата по тоя начин, ама куестове БОЛ, ебал съм го 
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 01 Дек 2011 23:16
добре ве, къде на намеря некъв готин куест, че да не следвам главния? имам поне 20 наредени освен него, убий лидера на еди кои си, донеси dwarwen warhammer на еди кой си, намери дилъра на еди кво си в някоя нива...
единственото яко засега ми стана като забачкахме здраво с лагиона да чистим разни фортове и бяхме примерно 5 към 1 и само мелница, обираш от труповете и продаваш. повишиха ме и от тогава само обикалям картата, деа знам, ако не беше да се осъвършенствам(ковачество, реч, оръжия с две ръце и тежка броня), досега да съм минал към друга фракция
как драконите са ти на два удара бе, киро? аз дето съм с dwarwen greatsword и 70 two helded не смея един мамутски лагер да нападна без да съм заредил с храна и колби за здраве... с кво играеш?
я пак, след като вече съм на страната на легиона, как да мина към друга фракция? имаше го по-назад в страниците, ама не ми се рови
|
|
|
|
 |
blackmaster
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 01 Дек 2011 23:18
Май нямаше въздействие върху другите... Ми след елдар следват енчънтс... 2 удара !?! Че с какво оръжие си ?! и какви щети правиш ?
Тилл, Шрайн мисиите са супер готини. Дава ти най-изродските предмети в играта и си имаш пряка работа с Даедра !!!
___________________________________ ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96 Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 01 Дек 2011 23:32
Till Lindeman написа: добре ве, къде на намеря некъв готин куест, че да не следвам главния? имам поне 20 наредени освен него, убий лидера на еди кои си, донеси dwarwen warhammer на еди кой си, намери дилъра на еди кво си в някоя нива...
единственото яко засега ми стана като забачкахме здраво с лагиона да чистим разни фортове и бяхме примерно 5 към 1 и само мелница, обираш от труповете и продаваш. повишиха ме и от тогава само обикалям картата, деа знам, ако не беше да се осъвършенствам(ковачество, реч, оръжия с две ръце и тежка броня), досега да съм минал към друга фракция ми минавай към некоя гилдия и почвай куестовете им, така постепенно като обикаляш градове и фермички, все ще ти дават някви и в един момент ще си затрупан аз имам сигурно в момента около 40-50 куеста в misc и 10-тина отделни, пък да не говорим колко са ми минатите - сигурно към 100  иначе елдър драконите са ми на 2 удара като кацнат и ги подберем с мечовете принципно имам няколко метода за водене на битките - снийк + лък - обирам някви смотани бандити и имперски сополанковци (  ) , другото е с 2 дагера - blade of woe и mehrune's razor. Тях ползвам за close-up encounter-и в гръб. А за мелетата ползвам Daedric Sword с бая файър демидж и nightingale blade в другата ръка. Мечовете ми правят по около 100 дмг парчето, дагерите 70 някъде, лъка е слаб - 60 или нещо такова. Идеята е, че всичките ми оръжия са legendary ( без daedric меча, и ще е яко като го дигна и него :Д ). Та, дракона ми прави много дмг с файър от горе и трябва да бягам, но като кацне - 2 комбота, критикал и т.н. и падат. Може и 3 удара, зависи. Имаше и някви брадви и мечове, с които правех още повече демидж, ама си карам с ''готино'' изглеждащите неща. Затова влача и с nightingale armour-а, щото е култов, иначе съм намирал и по-добри като статистики. Ма след като дойде момента, в който не умирам изобщо и не ме точат, не виждам смисъл да търся по-добри статистики. Сигурно напред ще стане кофти, ако се скалират левелите на противниците и т.н., ама ще видим.
|
|
|
|
 |
blackmaster
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 01 Дек 2011 23:43
Аз го вдигах на Ту хенд(правя 230 демидж с даедрик брадвата), но ся си сложих и аз по-гъзарските неща (за момента: spellbreaker, ebony chainmail, dawnbreaker, razor на некъв Даедра и Mog-bal мейса)редувам си ги. А найтгейъл от Дарк брадърхууд мисията ли се взимат ?
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 01 Дек 2011 23:51
Абе някой да е минавал куеста, дето търсиш сина на една от Dragonsreach? Дето те праща най на северозапад в един затвор, но искат заповед от легиона или нещо такова? Смис до там съм и не знам дали тряа да се джойнна към легиона, за да го мина.
|
|
|
|
 |
blackmaster
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 01 Дек 2011 23:55
не съм го минавал, но предполагам, че изколвайки всички пак ще свърши работа.
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 02 Дек 2011 00:00
не е ли брат му? дет те чакат няколко бияча отпред и с тях се предполага да превземете целия затвор, дет са поне 50 елфа?
мдае, минавай към легиона, после шсе преместиш, аз тъй ще направя
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 02 Дек 2011 00:04
стелтвай вътре, като го освободиш пак става мелето, но иначе може да се промъкнеш без да те подгонят
ако нямаш особено голям стелт - пий колба за невидимост, или вземи shadow stone-а ( дава умението )
|
|
|
|
 |
blackmaster
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 02 Дек 2011 00:28
Абе хора, някой от вас има ли този бъг : В Рифтен, когато трябва да говоря с Есберн, нещо се прецаква, диалозите въобще не се чуват и след като приключи вратата не се отваря и проклетника не ще да говори с мен. От 10 минути му се чудя вече, но не схващам как да го отворя.
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 02 Дек 2011 00:50
blackmaster написа: Абе хора, някой от вас има ли този бъг : В Рифтен, когато трябва да говоря с Есберн, нещо се прецаква, диалозите въобще не се чуват и след като приключи вратата не се отваря и проклетника не ще да говори с мен. От 10 минути му се чудя вече, но не схващам как да го отворя. http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=575
|
|
|
|
 |
blackmaster
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 02 Дек 2011 00:52
Велик си !
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 02 Дек 2011 00:57
Да стелтна, ама нямам нищо за невидимост (все още), а има гард на всеки вход. Май ще се върна малко по-късно. Благодаря все пак.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 02 Дек 2011 02:26
Еби го. Коли всички и пак ще си минеш куеста. Аз се присъединих към Буреносците и въобще не се занимавах да се присъединявам тепърва към Империята, че после да вървя като посланик, че да преговарям, че да го освобождавам... Пътя на меча - всичко на щик и си решаваш проблемите.  А dual wield-инга колко е имбав не е истина просто. Дето шефа вика, Древни дракони падат с два удара. Не че са балансирани поначало, ама...
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|