Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Serious Sam 3 (Release дата) Публикувано на: 22 Ное 2011 10:37
Ем тя е само през стийм и само в някои държави има ритейл версия. Това е заради независимия разпространител - малка фирма, малки възможности.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Serious Sam 3 (Release дата) Публикувано на: 22 Ное 2011 11:21
Serious Sam 3 - Launch TrailerДовечера в 20:00 ще е достъпна за сваляне от Steam.
|
|
|
|
|
ex1s7
|
|
В момента играе: Prime World
|
|
Заглавие: Re: Serious Sam 3 (Release дата) Публикувано на: 22 Ное 2011 19:35
Още 25 минути! I R SO EXCITED!!11!1!
___________________________________ Roses are red violets are blue if I'm schizophrenic, then I am too
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Serious Sam 3 (Release дата) Публикувано на: 22 Ное 2011 21:10
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Бате Бойко
|
|
В момента играе: Шах
|
|
Заглавие: Re: Serious Sam 3 (Release дата) Публикувано на: 22 Ное 2011 22:44
Мисля да пробвам тази игра на вграденият ми в басейна Alienware. Трейлъра е добър, но неубедителен! Този на Duke беше в пъти по-добър, но в крайна сметка, важното е играта. Напоследък, много често трейлърите се оказват по-съдържателни от самите игри/филми, защото ти спестяват скучните диалози и показват само важните моменти в рамките на една, две минути и то с музичка за фон.
Да не забравя да попитам: Защо графиката изглежда толкова зле? По-зле дори от тази на MW3?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Serious Sam 3 (Release дата) Публикувано на: 22 Ное 2011 22:52
Бате Бойко написа: Мисля да пробвам тази игра на вграденият ми в басейна Alienware. Трейлъра е добър, но неубедителен! Този на Duke беше в пъти по-добър, но в крайна сметка, важното е играта. Напоследък, много често трейлърите се оказват по-съдържателни от самите игри/филми, защото ти спестяват скучните диалози и показват само важните моменти в рамките на една, две минути и то с музичка за фон.
Да не забравя да попитам: Защо графиката изглежда толкова зле? По-зле дори от тази на MW3? Естествено, защото е разработвана от страна извън ЕС, страна в която ГЕРБ не е на власт и ето какви са резултатите. Еврофондовете явно не се усвояват както трябва, а в условията на икономическа глобална криза това е жизненоважно.
|
|
|
|
|
Бате Бойко
|
|
В момента играе: Шах
|
|
Заглавие: Re: Serious Sam 3 (Release дата) Публикувано на: 22 Ное 2011 22:57
Serious Sam написа: Бате Бойко написа: Мисля да пробвам тази игра на вграденият ми в басейна Alienware. Трейлъра е добър, но неубедителен! Този на Duke беше в пъти по-добър, но в крайна сметка, важното е играта. Напоследък, много често трейлърите се оказват по-съдържателни от самите игри/филми, защото ти спестяват скучните диалози и показват само важните моменти в рамките на една, две минути и то с музичка за фон.
Да не забравя да попитам: Защо графиката изглежда толкова зле? По-зле дори от тази на MW3? Естествено, защото е разработвана от страна извън ЕС, страна в която ГЕРБ не е на власт и ето какви са резултатите. Еврофондовете явно не се усвояват както трябва, а в условията на икономическа глобална криза това е жизненоважно. Схватлив си. Дори и аз забравям колко съм велик, понякога. Дефекти от професията. Доколкото знам, много малко хора разработват играта и затова графиката е толкова назад. Казвам ти, за да знаеш.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Serious Sam 3 (Release дата) Публикувано на: 22 Ное 2011 23:34
Това е защото не са в ЕС. Представи си ако имаха достъп до Еврофондовете, такъв малък, сплотен и продуктивен екип какви чудеса може да направи!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Serious Sam 3 (Release дата) Публикувано на: 23 Ное 2011 03:24
Некво играемо демо намира ли се вече ?
___________________________________ знайш ли като се замаам...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Serious Sam 3 (Release дата) Публикувано на: 24 Ное 2011 18:49
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Serious Sam 3 (Release дата) Публикувано на: 24 Ное 2011 19:20
Щом има H&K XM416, ще се пробва задължително.
___________________________________ Olim bonum nec malum est cognitionis principium.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Serious Sam 3 (Release дата) Публикувано на: 26 Ное 2011 00:11
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Serious Sam 3 (Release дата) Публикувано на: 26 Ное 2011 11:26
Destructoid - ReviewЦитат: "The game's brilliant musical score and sound effects do a lot to cover up the visuals as well. One hardly has time to pay attention to graphical flaws when metal guitars are roaring and fifty exploding corpses are screaming in your direction."
"This is a game that remembers how much fun it can be to just give a player some guns and a bunch of uglies to shoot." - Jim Sterling, Destructoid - 8.5/10"
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Serious Sam 3 (Release дата) Публикувано на: 26 Ное 2011 15:54
Sam си пише сам в тая тема
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Serious Sam 3 (Release дата) Публикувано на: 26 Ное 2011 16:55
iddqd написа: Sam си пише сам в тая тема Ако някой се е излъгал да я купи, нека да сподели много ли е зле!? А аз си взех Serious Sam HD Double Pack от Steam за 3 евро и ще поцъкам довечера.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Serious Sam 3 (Release дата) Публикувано на: 26 Ное 2011 17:47
iddqd написа: Sam си пише сам в тая тема Не, просто давам информация относно играта, нещо което други хора трябва да го вършат. Колкото до HD - обаждай се, довечера ще цъкаме.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Serious Sam 3 (Release дата) Публикувано на: 26 Ное 2011 17:52
и кво, вече 5-6 дена и още не е кракната ?
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Serious Sam 3 (Release дата) Публикувано на: 26 Ное 2011 17:57
Още не съм намерил, иначе можеш си я свалиш от пиратския...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Serious Sam 3 (Release дата) Публикувано на: 26 Ное 2011 19:21
Serious Sam написа: Колкото до HD - обаждай се, довечера ще цъкаме. Хмм, явно няма да стане за тая вечер. Нета ми е яко преебан днес, свалям с 30kb/s. Но иначе ме пишете за следващия event.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|