В момента играе: Всичко без аниме игри
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Публикувано на: 21 Ное 2011 20:16
фиха верно е мн добър
От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Till.Lindemann
Публикувано на: 22 Ное 2011 01:07
значи разцъках наляво надясно, разхождаш се, краднеш това онова(тука проблема с кармата като на фалаут я няма, да не те хванат е въпроса) продаваш и трупаш. елементарно. менюто верно дразни, ама се свиква. смяната на животните/природата като се движиш на големи разстояния е доста готина. проблема наистина се оказва свободата в играта.то от толкова свобода става като ГТА-от много неща за правене и забравяш какво е основното и докато стигнеш от точка А до точка Б, минаваш през 10 места, където ти лепват нов куест. красива игра, макар че в битките реално анимация не виждам. все 1 мортал комбат, като му изтече бара пада и тва е. на фалаут поне падаха ръце, крака..... атмосферата е супер пичове, нз защо като на хироус 3 усещане носи. много яко
Spoiler for :
като ми дадоха да търся момиченцето дето играем на криеница началото още и не я видях от пръв поглед и заебах куеста. и като си обикалях и забелязах слънцето по замръзналото море(ЛЕДА КОПЕЛЕТА!) срещнах ония дето иска да се бием за 100 злато. като го пребивам, има ли смисъл да го вземам със себе си, при условие, че аз съм войн и той е войн? в смисъл мене ми е кеф да мачкам враговете с брадви, мечове етц, има ли по-нататък ситуации, в които 100 про ще ми се налага да ползвам магии, че да си търся маг да ми прави компания? или примерно като съм човек, за си търся орк? има ли значение за по-нататък? и тъй като сте тръгнали - къде да го търся тва момиценце?
питай педобеър за момиченцето но обикновено са в селата, където си взел куеста ( има такава игра и с други деца )
за спътниците, честно да ти кажа, до ся не съм изобщо взимал такъв ... по принцип няма да ти трябва чак толкова, освен ако не играеш на висока трудност и да виждаш зор, че да ти трябва още някой. плюс тва ще се бъгват постоянно и ще се държат мега неадекватно, тъй че - еби ги, оди си сам и рини с брадвата
___________________________________ джумерки
iddqd
Публикувано на: 22 Ное 2011 02:13
Вчера играх напушен супер много и накрая влезах в един куест дето постоянно ме изхвърляше от играта. Ама дркно в уиндоус ме фърля и яко тъпо ми стана щото преди тва ми беше яко интересно.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
blackmaster
21 Юли 2009 19:43 Мнения: 831 Местоположение: Бургас
В момента играе: Red alert 3
Публикувано на: 22 Ное 2011 10:08
Аз от спътниците само се дразня. Или ме заклещват и не мога да мръдна или се навират в мен, докато размахвам чук по-голям от мен самият и без да искам ги халосвам по главата и често се случва да умират. По-добре си и без тях
___________________________________ ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96 Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
Аз лично разцъквам на Expert и единстваната файда, която съм видял от спътниците, е всъщност Faendal от Riverwood да те научи на ~50 Archeryза без пари.
Аз лично разцъквам на Expert и единстваната файда, която съм видял от спътниците, е всъщност Faendal от Riverwood да те научи на ~50 Archeryза без пари.
Оооо,благодаря ти!Сега си го вземам.
___________________________________ За какво са ти много дрехи,като имаш едно тяло?
Till.Lindemann
Публикувано на: 23 Ное 2011 14:19
като отивате към върха на планината да си тренирате гласа при Greybeards може да срещнете един нещестник по пътя, дето ви пита дали искате да му помогнете. ми не му помагайте
Spoiler for :
ей ако не е http://www.uesp.net/wiki/Category:Skyrim-Quests майката си е ебало. докато търсех златния нокът първия път като останах пред портата, където иска да нацеля правилната комбинация от плочи(змия риба орел) за да се отвори портата, ако нещо сбъркаш и дръпнеш ръчката кур. после като намерих нокътя и иска да въртя пръстените(мечка бухал буболечка) за отключване същата работа. понеже не бях открил нищо наблизо до замъка на магьосниците в The way of voice, ходих до там повече от половин час реално време + че се връщах до града един път да взимам Health potions, щото Ice wolf са малко по-силен вид вълци и съблезъби тигри скачат от време на време. докато достигнеш крайната точка в разни пещери пак обикаляш половин час, пък като свършиш мисията, се извежда по някъв пряк път дето излизаш за 5 минути. ако е толкова продължително всичко 100 часа игрално време са нищо.
iddqd
Публикувано на: 23 Ное 2011 18:49
Абе храната в тая игра има ли проложение?
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
хийлва в ранните етапи, ма по малко, добавя и некви ефектчета от рода на по-бърза регенерация и т.н., ама в един момент, като си на стотици хелт, 5 или 10 хелта хийл с няква чорба е безсмислено ... само добавя няква дълбочина като си готвиш и се кефиш там
iddqd
Публикувано на: 23 Ное 2011 19:09
Още в началото няма никв смисал да ядеш храна понеже имаш магия за лекуване дето ти пълно по 300 кръв, а храната в най-добрия случаи по 5. Нещо пълна простотия ми се вижда.
понякога не можеш да се хийлнеш лесно в битка, отнема време и трябва да бягаш и обикаляш, докато работи магията, а с храната - отваряш инвентара, ядеш неколко неща и те хийлва колкото да оцелееш битката
не търсете някъв кой знае къв смисъл в такива дребни и козметични неща, направени са предимно за улеснение
iddqd
Публикувано на: 23 Ное 2011 19:48
Е то си има поушънки за хиилване дори в начлото. Иначе някои може ли да ми каже как да си използвам адреналина с героя? Героя ми е няква раса дето има умение за боец адреналин ръш дето възстановява стамината бързо, но като натисна копчето и нищо не става мн тъпо.
Абе аз мислих, че з е само с тиа драконските магии и го слагах на цифрите това умениа и с цифра маи не можеше. То се сетих с з съм го пускал и е супер мощно, ама смао веднуж на ден.
Sabaka
11 Юли 2009 13:52 Мнения: 484 Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения