The Elder Scrolls V: Skyrim
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
фиха верно е мн добър 
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
- Till.Lindemann
значи разцъках наляво надясно, разхождаш се, краднеш това онова(тука проблема с кармата като на фалаут я няма, да не те хванат е въпроса) продаваш и трупаш. елементарно. менюто верно дразни, ама се свиква. смяната на животните/природата като се движиш на големи разстояния е доста готина. проблема наистина се оказва свободата в играта.то от толкова свобода става като ГТА-от много неща за правене и забравяш какво е основното и докато стигнеш от точка А до точка Б, минаваш през 10 места, където ти лепват нов куест. красива игра, макар че в битките реално анимация не виждам. все 1 мортал комбат, като му изтече бара пада и тва е. на фалаут поне падаха ръце, крака.....
атмосферата е супер пичове, нз защо като на хироус 3 усещане носи. много яко
атмосферата е супер пичове, нз защо като на хироус 3 усещане носи. много яко
Spoiler for :
- shub niggurat
- Обратна връзка:
питай педобеър за момиченцето
но обикновено са в селата, където си взел куеста ( има такава игра и с други деца )
за спътниците, честно да ти кажа, до ся не съм изобщо взимал такъв ... по принцип няма да ти трябва чак толкова, освен ако не играеш на висока трудност и да виждаш зор, че да ти трябва още някой. плюс тва ще се бъгват постоянно и ще се държат мега неадекватно, тъй че - еби ги, оди си сам и рини с брадвата
за спътниците, честно да ти кажа, до ся не съм изобщо взимал такъв ... по принцип няма да ти трябва чак толкова, освен ако не играеш на висока трудност и да виждаш зор, че да ти трябва още някой. плюс тва ще се бъгват постоянно и ще се държат мега неадекватно, тъй че - еби ги, оди си сам и рини с брадвата
джумерки
Вчера играх напушен супер много и накрая влезах в един куест дето постоянно ме изхвърляше от играта. Ама дркно в уиндоус ме фърля и яко тъпо ми стана щото преди тва ми беше яко интересно.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
- blackmaster
- В момента играе: Red alert 3
Аз от спътниците само се дразня. Или ме заклещват и не мога да мръдна или се навират в мен, докато размахвам чук по-голям от мен самият и без да искам ги халосвам по главата и често се случва да умират. По-добре си и без тях
ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96
Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
- VALEN7INVS
- Цар
Аз лично разцъквам на Expert и единстваната файда, която съм видял от спътниците, е всъщност Faendal от Riverwood да те научи на ~50 Archery за без пари. 
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Оооо,благодаря ти!Сега си го вземам.Frater VLM написа:Аз лично разцъквам на Expert и единстваната файда, която съм видял от спътниците, е всъщност Faendal от Riverwood да те научи на ~50 Archery за без пари.
За какво са ти много дрехи,като имаш едно тяло?

- Till.Lindemann
като отивате към върха на планината да си тренирате гласа при Greybeards може да срещнете един нещестник по пътя, дето ви пита дали искате да му помогнете. ми не му помагайте
Spoiler for :
Абе храната в тая игра има ли проложение?
- shub niggurat
- Обратна връзка:
хийлва в ранните етапи, ма по малко, добавя и некви ефектчета от рода на по-бърза регенерация и т.н., ама в един момент, като си на стотици хелт, 5 или 10 хелта хийл с няква чорба е безсмислено ... само добавя няква дълбочина като си готвиш и се кефиш там 
джумерки
Още в началото няма никв смисал да ядеш храна понеже имаш магия за лекуване дето ти пълно по 300 кръв, а храната в най-добрия случаи по 5. Нещо пълна простотия ми се вижда.
- shub niggurat
- Обратна връзка:
понякога не можеш да се хийлнеш лесно в битка, отнема време и трябва да бягаш и обикаляш, докато работи магията, а с храната - отваряш инвентара, ядеш неколко неща и те хийлва колкото да оцелееш битката
не търсете някъв кой знае къв смисъл в такива дребни и козметични неща, направени са предимно за улеснение
не търсете някъв кой знае къв смисъл в такива дребни и козметични неща, направени са предимно за улеснение
джумерки
Е то си има поушънки за хиилване дори в начлото. Иначе някои може ли да ми каже как да си използвам адреналина с героя? Героя ми е няква раса дето има умение за боец адреналин ръш дето възстановява стамината бързо, но като натисна копчето и нищо не става мн тъпо.
Пуска се със Z и може да го ползваш веднъж дневно.
- Till.Lindemann
ама трябва да си го упражнил при Graybeards
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Не ве тва му е расовото умение, не е shoutСунай написа:ама трябва да си го упражнил при Graybeards
а можеш да shout-ваш и без да си ходил при graybeards.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Расово умение е дето не знам как се пуска ахахаха ебаси тъпото
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Влизаш у Magick, стигаш долу до Power Effects ли кво беше и там тряя ти го има умението, цъкаш на него, излизаш и със Z се пуска
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Абе аз мислих, че з е само с тиа драконските магии и го слагах на цифрите това умениа и с цифра маи не можеше. То се сетих с з съм го пускал и е супер мощно, ама смао веднуж на ден.
- Sabaka
- В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
- Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
И тогава разбираш за бутона Т
Basanaruga написа:Аз се подчинявам на Изродар. Не се бръсна.