Star Wars: The Old Republic

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
Capo

Re: Star Wars: The Old Republic

Мнение от Capo »

Еми така е, някои хора са казали в акаунта си, че са от САЩ и получават покани. Който е сбъркал да си дава верни данни за местоположението, сори. Този уикенд бетата е само за Северна Америка.

В момента отварят три нови европейски сървъра. Бързо бягайте да създавате нови акаунти и да вписвате в тях държави от Зелената Зона :lol:
Аватар
gua543
В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space

Мнение от gua543 »

Можеш и някое клипче да пуснеш във вбокса тестъре :D. Само да питам България още ли е в червената зона?
Вратите на супермаркетите ме карат да се чувствам като джедай.
The Best написа:Нискостеблен хомосексуален плъх!
Аватар
James.bg

Мнение от James.bg »

В момента се раздават кодове за бетата в Gamespot !
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Capo написа:Еми така е, някои хора са казали в акаунта си, че са от САЩ и получават покани. Който е сбъркал да си дава верни данни за местоположението, сори. Този уикенд бетата е само за Северна Америка.

В момента отварят три нови европейски сървъра. Бързо бягайте да създавате нови акаунти и да вписвате в тях държави от Зелената Зона :lol:
Мене ми пратиха инвайт за някъв weekend бета тест следващия уикенд май. Държава - Великобритания
Аватар
A.C.A.B
Обратна връзка:

Мнение от A.C.A.B »

Бог създаде света!
Бог създаде морето и земята!
Бог създаде и теб,
но явно и той прави грешки!
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

A.C.A.B написа:http://www.razerzone.com/swtor/beta
ей, абе кой манаф беше ти? :D :D
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
A.C.A.B
Обратна връзка:

Мнение от A.C.A.B »

The Chameleon написа:
A.C.A.B написа:http://www.razerzone.com/swtor/beta
ей, абе кой манаф беше ти? :D :D
?
Бог създаде света!
Бог създаде морето и земята!
Бог създаде и теб,
но явно и той прави грешки!
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

нямам на идея кви са ти предните никове; просто видях, че съм те блокнал в скайп и ми стана чудно :lol:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
Krasen

Мнение от Krasen »

От днеска вече е ОПЕН Бета
Пратиха ми мейл и в момента я тегля, пак е за уикенд игра.
20 ГБ ;с

Иначе поне малко да я поцъкам че не смятам за сега да си я купувам.
"At the end of your road mine begins."
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

ИНфо? Защото на мене като тестър не са ми пращали, че ще става опен. Само са вдигнали забраната да се говори за бета-теста. Ще има beta test weekend. И като гледам в тест менюто теста е само уикенда, нещо си се объркал или са ти пратили general beta testing key
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Аватар
Krasen

Мнение от Krasen »

Ех добре, помислих си че като са вдигнали забраната са я направили и Опен :)

Получих писмо с заглавие
You Have Been Selected to Test STAR WARS: The Old Republic!
"At the end of your road mine begins."
rocchi
В момента играе: Starcraft II, League of Legends

Мнение от rocchi »

И аз получих покана. Някой знае ли този уикенд ли ще е тази бета или някой следващ ?
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

това ще е последен уикенд. Аз съм в сървър Drexl, а ex1s7 в Sword of нещо си.
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Аватар
Melas

Мнение от Melas »

Omega-x написа:това ще е последен уикенд. Аз съм в сървър Drexl, а ex1s7 в Sword of нещо си.
Свършили се с тестовете ? :)
Аватар
Capo

Мнение от Capo »

От няколко дена играя в бетата с акаунта на приятел от Англия. Доста съм доволен от видяното. Има си кусури, неизбежно е, но добрите неща надделяват. Цялостното усещане е положително. Наложи ми се известно време да посвиквам с липсата на autoattack и наличието на GCD, но след това всичко стана екшън.

За пръв път в ММО виждам танк клас, който да е истинско удоволствие за игра. За лечителите обаче има доста какво да се желае като функционалност. Един-два бъга пречат на максималната ефективност.

Малко ми е странно, че точките опит, които трупаш от Warzones са толкова много. С няколко PvP мача качих към две нива между 10-15 и се наложи да пропусна част от нормалните куестове.
moroel

Мнение от moroel »

Най-накрая някоя дума от човек видял бетата:)благодарности за което!Ако не е тайна кой е този танк клас за който говориш?Какво ще кажеш за графиката,звука,как се държи играта,лаги ли много?От Warzones с какви впечатления остана за клас баланса?
ex1s7
В момента играе: Prime World
Обратна връзка:

Мнение от ex1s7 »

Графиката е перфектна, звука и воис актинга са от най-висок клас. За танк класовете това е Guardian при Jedi Knight в Републиката и Juggernaut при Sith Warrior в Империята. Относно лага не мога да коментирам, защото бетата се провежда изцяло на US сървъри, перформънса нещо куца на моменти, но като цяло е поносим. За PvP не мога да коментирам, защото аз не съм му особен фен.
Roses are red
violets are blue
if I'm schizophrenic, then I am too
Аватар
Capo

Мнение от Capo »

Vanguard е танк класът, който ме кефи така. С Juggernaut съм играл едва до 12-то ниво, така че не мога да кажа как е.

Графиката е доста добре. Не е "eye candy" като Aion, но върши точно работата, която трябва. Като може да включиш и antialiasing ще е още по-добре :)
За три дена игра съм крашвал на десктопа само веднъж. Известен лаг се появява от време на време в по-населените места, но и аз играя на високи настройки.
Звукът не ми е оставил конкретни впечатления. Със сигурност не ме е дразнил. Трябва обаче да отбележа, че като стане меле в Warzone и всички запускат уменията си, от аудиото ще останеш с впечатление, че си в средата на истинска война :D

Колкото да клас баланса, мнението ми е по-скоро на база лично предпочитание. Vanguard е най-удобният ми клас, близка-средна дистанция на бой, полезни умения и без сложен микромениджмънт.
Меле класовете ми изглеждат леко прецакани, но пък поначало не ми допаднаха особено. С моя Vanguard нямам проблеми срещу тях в 70 % от случаите. При това без да се имам за голям PvP специалист.
"Cover" класовете със сигурност са забавни, но изискват повечко усилие за овладяване от другите. "Cover" системата ми харесва в PvE, но в PvP не ми се стори чак толкова полезна. Не е изключено просто да не ми се удава, пък и не съм минавал 15-то ниво с такъв клас.
Минотавъра
В момента играе: Mozilla Firefox
Обратна връзка:

Мнение от Минотавъра »

Рицарят и воинът доминират танкинг-сцената отвсякъде, защото ranged tank-овете са трудни за управление.

Графиката и звукът са добри. Лагът е минимален.

Warzone-ите са яко небалансирани - прекалено големи награди за прекалено малко работа, gamebreaker бонуси и лош баланс между класовете. Ако си агент или контрабандист въобще не се вясвай там. Инквизиторите доминират всичко, очаква се сериозен нърф за тях.

ЕДИТ: Изпревариха ме :)

btw, как така 20 GB? Версията отпреди три месеца, която аз играх, беше 30 :?
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
Аватар
Capo

Мнение от Capo »

Оптимизация, брат :D При мен е 18.5 GB.

И да, Инквизиторите са голяма работа. Но това е по-скоро защото са доста лесни за играене.

"Ranged" танковете са си ок. Стига да стоят близо до врага, разбира се. Най-ефективната им зона е до максимум 6 метра разстояние (4 метра оптимална). След това вече е трудно да държат агрото.
Публикувай отговор