В момента отварят три нови европейски сървъра. Бързо бягайте да създавате нови акаунти и да вписвате в тях държави от Зелената Зона
Star Wars: The Old Republic
Re: Star Wars: The Old Republic
Еми така е, някои хора са казали в акаунта си, че са от САЩ и получават покани. Който е сбъркал да си дава верни данни за местоположението, сори. Този уикенд бетата е само за Северна Америка.
В момента отварят три нови европейски сървъра. Бързо бягайте да създавате нови акаунти и да вписвате в тях държави от Зелената Зона
- gua543
- В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
Можеш и някое клипче да пуснеш във вбокса тестъре
. Само да питам България още ли е в червената зона?
Вратите на супермаркетите ме карат да се чувствам като джедай.
The Best написа:Нискостеблен хомосексуален плъх!
В момента се раздават кодове за бетата в Gamespot !
Мене ми пратиха инвайт за някъв weekend бета тест следващия уикенд май. Държава - ВеликобританияCapo написа:Еми така е, някои хора са казали в акаунта си, че са от САЩ и получават покани. Който е сбъркал да си дава верни данни за местоположението, сори. Този уикенд бетата е само за Северна Америка.
Бог създаде света!
Бог създаде морето и земята!
Бог създаде и теб,
но явно и той прави грешки!
Бог създаде и теб,
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
ей, абе кой манаф беше ти?A.C.A.B написа:http://www.razerzone.com/swtor/beta
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
?The Chameleon написа:ей, абе кой манаф беше ти?A.C.A.B написа:http://www.razerzone.com/swtor/beta![]()
Бог създаде света!
Бог създаде и теб,
Бог създаде и теб,
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
нямам на идея кви са ти предните никове; просто видях, че съм те блокнал в скайп и ми стана чудно 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- Krasen
От днеска вече е ОПЕН Бета
Пратиха ми мейл и в момента я тегля, пак е за уикенд игра.
20 ГБ ;с
Иначе поне малко да я поцъкам че не смятам за сега да си я купувам.
Пратиха ми мейл и в момента я тегля, пак е за уикенд игра.
20 ГБ ;с
Иначе поне малко да я поцъкам че не смятам за сега да си я купувам.
"At the end of your road mine begins."
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
ИНфо? Защото на мене като тестър не са ми пращали, че ще става опен. Само са вдигнали забраната да се говори за бета-теста. Ще има beta test weekend. И като гледам в тест менюто теста е само уикенда, нещо си се объркал или са ти пратили general beta testing key
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
- Krasen
Ех добре, помислих си че като са вдигнали забраната са я направили и Опен 
Получих писмо с заглавие
You Have Been Selected to Test STAR WARS: The Old Republic!
Получих писмо с заглавие
You Have Been Selected to Test STAR WARS: The Old Republic!
"At the end of your road mine begins."
-
rocchi
- В момента играе: Starcraft II, League of Legends
И аз получих покана. Някой знае ли този уикенд ли ще е тази бета или някой следващ ?
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
това ще е последен уикенд. Аз съм в сървър Drexl, а ex1s7 в Sword of нещо си.
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
Свършили се с тестовете ?Omega-x написа:това ще е последен уикенд. Аз съм в сървър Drexl, а ex1s7 в Sword of нещо си.
От няколко дена играя в бетата с акаунта на приятел от Англия. Доста съм доволен от видяното. Има си кусури, неизбежно е, но добрите неща надделяват. Цялостното усещане е положително. Наложи ми се известно време да посвиквам с липсата на autoattack и наличието на GCD, но след това всичко стана екшън.
За пръв път в ММО виждам танк клас, който да е истинско удоволствие за игра. За лечителите обаче има доста какво да се желае като функционалност. Един-два бъга пречат на максималната ефективност.
Малко ми е странно, че точките опит, които трупаш от Warzones са толкова много. С няколко PvP мача качих към две нива между 10-15 и се наложи да пропусна част от нормалните куестове.
За пръв път в ММО виждам танк клас, който да е истинско удоволствие за игра. За лечителите обаче има доста какво да се желае като функционалност. Един-два бъга пречат на максималната ефективност.
Малко ми е странно, че точките опит, които трупаш от Warzones са толкова много. С няколко PvP мача качих към две нива между 10-15 и се наложи да пропусна част от нормалните куестове.
Най-накрая някоя дума от човек видял бетата:)благодарности за което!Ако не е тайна кой е този танк клас за който говориш?Какво ще кажеш за графиката,звука,как се държи играта,лаги ли много?От Warzones с какви впечатления остана за клас баланса?
-
ex1s7
- В момента играе: Prime World
- Обратна връзка:
Графиката е перфектна, звука и воис актинга са от най-висок клас. За танк класовете това е Guardian при Jedi Knight в Републиката и Juggernaut при Sith Warrior в Империята. Относно лага не мога да коментирам, защото бетата се провежда изцяло на US сървъри, перформънса нещо куца на моменти, но като цяло е поносим. За PvP не мога да коментирам, защото аз не съм му особен фен.
Roses are red
violets are blue
if I'm schizophrenic, then I am too
violets are blue
if I'm schizophrenic, then I am too
Vanguard е танк класът, който ме кефи така. С Juggernaut съм играл едва до 12-то ниво, така че не мога да кажа как е.
Графиката е доста добре. Не е "eye candy" като Aion, но върши точно работата, която трябва. Като може да включиш и antialiasing ще е още по-добре
За три дена игра съм крашвал на десктопа само веднъж. Известен лаг се появява от време на време в по-населените места, но и аз играя на високи настройки.
Звукът не ми е оставил конкретни впечатления. Със сигурност не ме е дразнил. Трябва обаче да отбележа, че като стане меле в Warzone и всички запускат уменията си, от аудиото ще останеш с впечатление, че си в средата на истинска война
Колкото да клас баланса, мнението ми е по-скоро на база лично предпочитание. Vanguard е най-удобният ми клас, близка-средна дистанция на бой, полезни умения и без сложен микромениджмънт.
Меле класовете ми изглеждат леко прецакани, но пък поначало не ми допаднаха особено. С моя Vanguard нямам проблеми срещу тях в 70 % от случаите. При това без да се имам за голям PvP специалист.
"Cover" класовете със сигурност са забавни, но изискват повечко усилие за овладяване от другите. "Cover" системата ми харесва в PvE, но в PvP не ми се стори чак толкова полезна. Не е изключено просто да не ми се удава, пък и не съм минавал 15-то ниво с такъв клас.
Графиката е доста добре. Не е "eye candy" като Aion, но върши точно работата, която трябва. Като може да включиш и antialiasing ще е още по-добре
За три дена игра съм крашвал на десктопа само веднъж. Известен лаг се появява от време на време в по-населените места, но и аз играя на високи настройки.
Звукът не ми е оставил конкретни впечатления. Със сигурност не ме е дразнил. Трябва обаче да отбележа, че като стане меле в Warzone и всички запускат уменията си, от аудиото ще останеш с впечатление, че си в средата на истинска война
Колкото да клас баланса, мнението ми е по-скоро на база лично предпочитание. Vanguard е най-удобният ми клас, близка-средна дистанция на бой, полезни умения и без сложен микромениджмънт.
Меле класовете ми изглеждат леко прецакани, но пък поначало не ми допаднаха особено. С моя Vanguard нямам проблеми срещу тях в 70 % от случаите. При това без да се имам за голям PvP специалист.
"Cover" класовете със сигурност са забавни, но изискват повечко усилие за овладяване от другите. "Cover" системата ми харесва в PvE, но в PvP не ми се стори чак толкова полезна. Не е изключено просто да не ми се удава, пък и не съм минавал 15-то ниво с такъв клас.
-
Минотавъра
- В момента играе: Mozilla Firefox
- Обратна връзка:
Рицарят и воинът доминират танкинг-сцената отвсякъде, защото ranged tank-овете са трудни за управление.
Графиката и звукът са добри. Лагът е минимален.
Warzone-ите са яко небалансирани - прекалено големи награди за прекалено малко работа, gamebreaker бонуси и лош баланс между класовете. Ако си агент или контрабандист въобще не се вясвай там. Инквизиторите доминират всичко, очаква се сериозен нърф за тях.
ЕДИТ: Изпревариха ме
btw, как така 20 GB? Версията отпреди три месеца, която аз играх, беше 30
Графиката и звукът са добри. Лагът е минимален.
Warzone-ите са яко небалансирани - прекалено големи награди за прекалено малко работа, gamebreaker бонуси и лош баланс между класовете. Ако си агент или контрабандист въобще не се вясвай там. Инквизиторите доминират всичко, очаква се сериозен нърф за тях.
ЕДИТ: Изпревариха ме
btw, как така 20 GB? Версията отпреди три месеца, която аз играх, беше 30
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
Оптимизация, брат
При мен е 18.5 GB.
И да, Инквизиторите са голяма работа. Но това е по-скоро защото са доста лесни за играене.
"Ranged" танковете са си ок. Стига да стоят близо до врага, разбира се. Най-ефективната им зона е до максимум 6 метра разстояние (4 метра оптимална). След това вече е трудно да държат агрото.
И да, Инквизиторите са голяма работа. Но това е по-скоро защото са доста лесни за играене.
"Ranged" танковете са си ок. Стига да стоят близо до врага, разбира се. Най-ефективната им зона е до максимум 6 метра разстояние (4 метра оптимална). След това вече е трудно да държат агрото.