Автор |
Съобщение |
StubbsZombie
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty: Modern Warfare 3 - Официална тема Публикувано на: 12 Ное 2011 15:33
А защо не ми цитира целият пост. Аз съм обяснил каква е причината на шота да пише Modern Warfare 2. Специално това излиза на пиратската версия, понеже в exe-то са ползвали код от exe-то на MW2. На оригиналката си пише Modern Warfare 3.
И освен това съм написал и други неща...
И специално за vasito, пич, моля те, пусни си играта на резолюция 1920x1680, 4xAA, с Ambient Occlusion и всичко на най-високото възможно, а след това направи един скрийншот и го прасни тук. Ще ми е интересно да видя как е положението при теб.
|
|
|
|
|
Ca5tor
|
|
В момента играе: in the Warp.
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty: Modern Warfare 3 - Официална тема Публикувано на: 12 Ное 2011 23:03
Като заклет фен на BF3 бих казал ,че графично BF3 е светлинни години пред MW3 но това е нормално. Самият им енджин е на много високо ниво. Но защото обикновено съм обективен ще спомена не малкият факт ,че Bf3 за да го играеш нормално трябва да имаш машина от последно поколение. Играта не е оптимизиране Изобщо с главно И. И е нереално бъгава Факт.
MW3 е с мултиплеър който на мен ми допада доста повече а дори не мислех да си я купувам. Отдавна ми с играеше нещо по акрадно с повече екшън. А и реализма не ми се губи защото играя само Hardcore където всички знаят ,че си на 2 куршума. Кампанията на MW3 респективно спрямо тази на BF3 е в пъти по-добра, и това го казвам напълно обективно и то при положение ,че съм фен на BF сериите. Кампанията е направена безобразно красиво с много мисъл и като един прост фен на Американски екшъни съм очарован.
Графично не е кой знае какво, но е красива и приятна за окото и изключително важно. Там където играя BF3 на low 1920x1080 за да не ми придърпва МНОГО в мулти, модерна го играя на всичко екстра 1920х1080 с 4 АА. Без дори и да се замисли.
Абсолютно честно бих казал ,че MW3 е фаворита и по-добре направената игра спрямо факторите които отбелязах.
В интерес на истината 2-те мисии които направиха BF3 кампанията бяха със Самолетите и с Танковете ( моя любима). А в Mw3 всяка мисия беше надъхваща.
Дерзайте.
___________________________________ Inveniam viam aut faciam. I will either find a way, or I shall make one.
|
|
|
|
|
Undead Dude
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty: Modern Warfare 3 - Официална тема Публикувано на: 14 Ное 2011 18:51
Има ли пиратски сървъри вече?
___________________________________ flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty: Modern Warfare 3 - Официална тема Публикувано на: 18 Ное 2011 18:18
Да и аз това питам?
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
StubbsZombie
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty: Modern Warfare 3 - Официална тема Публикувано на: 18 Ное 2011 19:42
Undead Dude написа: Има ли пиратски сървъри вече? Няма пиратски сървъри. Чакайте AlterIW 2.0, ако го има изобщо...
|
|
|
|
|
doggymien4o
|
|
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty: Modern Warfare 3 - Официална тема Публикувано на: 18 Ное 2011 21:40
The Game написа: Undead Dude написа: Има ли пиратски сървъри вече? Няма пиратски сървъри. Чакайте AlterIW 2.0, ако го има изобщо... AliterIW 2.0 ще бъде пак за CoDMW2 MW3 няма да я кракват, самия NTAuthoriy си го каза.
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
|
D3v1r0
|
|
В момента играе: Ace of Spades, Minecraft, Battlefield 3, Skyrim
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty: Modern Warfare 3 - Официална тема Публикувано на: 18 Ное 2011 23:39
|
|
|
|
|
thewhitestig
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty: Modern Warfare 3 - Официална тема Публикувано на: 19 Ное 2011 01:15
doggymien4o написа: AliterIW 2.0 ще бъде пак за CoDMW2 MW3 няма да я кракват, самия NTAuthoriy си го каза. Нали един от техните програмисти се беше похвалил, че мултито било толквоа лесно за кракване, че ако поискал, щял да го кракне за 1 ден. Друг бил въпроса въпроса дали ще поиска.
|
|
|
|
|
Undead Dude
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty: Modern Warfare 3 - Официална тема Публикувано на: 19 Ное 2011 11:14
Е, да им го забода. Искам да играя неква fps с развитие
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty: Modern Warfare 3 - Официална тема Публикувано на: 19 Ное 2011 12:08
Никакъв AlterIW. Който иска, да я купува.
|
|
|
|
|
D3v1r0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty: Modern Warfare 3 - Официална тема Публикувано на: 19 Ное 2011 12:30
Жувотновъд написа: Никакъв AlterIW. Който иска, да я купува.
|
|
|
|
|
doggymien4o
|
|
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty: Modern Warfare 3 - Официална тема Публикувано на: 19 Ное 2011 23:59
Или просто да цъка другите игри. MW, WaW, MW2, тях можем да си ги играем безплатно без никви ядове.
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
|
freeman8692
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty: Modern Warfare 3 - Официална тема Публикувано на: 21 Ное 2011 15:32
|
|
|
|
|
D3v1r0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty: Modern Warfare 3 - Официална тема Публикувано на: 21 Ное 2011 15:44
freeman8692 написа: Super-Hero Game!
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty: Modern Warfare 3 - Официална тема Публикувано на: 25 Ное 2011 16:42
Хора, вярвате или не случи се! Толкова много се заплених от якия геймплей в сингъла, че реших да си купя играта. Разбира се го направих по И-бей, защото излиза по-евтино, отколкото от магазина. Ениуей, имам следните въпроси, които ако някой друг е играл оригинална игра от поредицата може би ще може да ми отговори: 1) Сега като съм с кракнато копие мога ли някак си да го лицензирам, след като ми пристигне оригиналната игра или трябва преинстал? 2) Мога ли да я играя без да трябва да ползвам диска всеки път? 3) Като реша да играя мултиплеър само с хора от региона ли ще съм в един сървър или с хора от целия свят. За сега това е
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Ghost_Leader
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty: Modern Warfare 3 - Официална тема Публикувано на: 25 Ное 2011 20:34
Andrey358 написа: Хора, вярвате или не случи се! Толкова много се заплених от якия геймплей в сингъла, че реших да си купя играта. Разбира се го направих по И-бей, защото излиза по-евтино, отколкото от магазина. Ениуей, имам следните въпроси, които ако някой друг е играл оригинална игра от поредицата може би ще може да ми отговори: 1) Сега като съм с кракнато копие мога ли някак си да го лицензирам, след като ми пристигне оригиналната игра или трябва преинстал? 2) Мога ли да я играя без да трябва да ползвам диска всеки път? 3) Като реша да играя мултиплеър само с хора от региона ли ще съм в един сървър или с хора от целия свят. За сега това е 1) Играта задължително се активира през Steam,дори ако играта ти е с кутийка,така че най-вероятно ще се наложи преинсталация.Може евентуално при изтриване на играта да си запазиш сейвките(ако имаш такава опция) и след записването й да ти е запазен прогресът от сингъла/ко-опа,но не съм много сигурен за това. 2) Естествено. Това е едно от удобствата на Steam и като цяло на дигиталната дистрибуция - не се изисква диск за да играеш. 3) Важно нещо за мултито - играта поддържа Dedicated сървъри,но те са Unranked.През сървър браузъра можеш да избираш в кой регион да играеш и на кой сървър,но няма да печелиш нищо от това.Тоест,ако искаш да трупаш XP и да отключваш оръжия ще трябва да играеш през мачмейкинг-а,а там можеш да определяш единствено в кой режим искаш да играеш.Проблемът е,че мачмейкингът в MW2 беше ужасен,игрите бяха лагави и винаги играех срещу играчи от по-високо ниво. Може и да има някои промени,но говоря от опита си с MW2.
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty: Modern Warfare 3 - Официална тема Публикувано на: 25 Ное 2011 22:21
@Ghost_Leader Meрси за инфото. Като ми дойде играта ще пиша пак. Дано да са оправили проблемите за които говориш защото аз точно заради това си я взимам.
|
|
|
|
|
Undead Dude
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty: Modern Warfare 3 - Официална тема Публикувано на: 25 Ное 2011 23:58
Провери дали тоя, от когото си купил играта не я е използвал вече в Steam, че гадничко става...
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty: Modern Warfare 3 - Официална тема Публикувано на: 26 Ное 2011 00:06
аз като гледах Вермик как цъка, почти се навих да си я купя
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty: Modern Warfare 3 - Официална тема Публикувано на: 26 Ное 2011 17:03
Modern Warfare 3 Map Pack 1: Nostalgic teased The Chameleon написа: аз като гледах Вермик как цъка, почти се навих да си я купя Vermic не знам защо дава куп пари за игри, които не играе? Цитат: Call of Duty: Black Ops - Multiplayer 9.6 часа играно Цитат: Call of Duty: Modern Warfare 2 - Multiplayer 82.2 часа играно Цитат: Call of Duty: Modern Warfare 3 - Multiplayer 7.6 часа играно Аз имам 743 часа на MW2, 421 на Black Ops и на MW3 досега 82 часа.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|