Автор |
Съобщение |
Capo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 10 Ное 2011 14:41
Еми така е, някои хора са казали в акаунта си, че са от САЩ и получават покани. Който е сбъркал да си дава верни данни за местоположението, сори. Този уикенд бетата е само за Северна Америка. В момента отварят три нови европейски сървъра. Бързо бягайте да създавате нови акаунти и да вписвате в тях държави от Зелената Зона
|
|
|
|
|
gua543
|
|
В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 10 Ное 2011 19:11
Можеш и някое клипче да пуснеш във вбокса тестъре . Само да питам България още ли е в червената зона?
___________________________________ Вратите на супермаркетите ме карат да се чувствам като джедай.
The Best написа: Нискостеблен хомосексуален плъх!
|
|
|
|
|
James.bg
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 15 Ное 2011 23:04
В момента се раздават кодове за бетата в Gamespot !
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 16 Ное 2011 03:15
Capo написа: Еми така е, някои хора са казали в акаунта си, че са от САЩ и получават покани. Който е сбъркал да си дава верни данни за местоположението, сори. Този уикенд бетата е само за Северна Америка. В момента отварят три нови европейски сървъра. Бързо бягайте да създавате нови акаунти и да вписвате в тях държави от Зелената Зона Мене ми пратиха инвайт за някъв weekend бета тест следващия уикенд май. Държава - Великобритания
|
|
|
|
|
A.C.A.B
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 21 Ное 2011 17:43
___________________________________ Бог създаде света! Бог създаде морето и земята! Бог създаде и теб, но явно и той прави грешки!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 21 Ное 2011 17:49
A.C.A.B написа: http://www.razerzone.com/swtor/beta ей, абе кой манаф беше ти?
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
A.C.A.B
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 21 Ное 2011 18:02
The Chameleon написа: A.C.A.B написа: http://www.razerzone.com/swtor/beta ей, абе кой манаф беше ти? ?
___________________________________ Бог създаде света! Бог създаде морето и земята! Бог създаде и теб, но явно и той прави грешки!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 21 Ное 2011 18:04
нямам на идея кви са ти предните никове; просто видях, че съм те блокнал в скайп и ми стана чудно
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Krasen
|
|
Мнения: 358 Местоположение: Варна, Вл-во Границата м/у циганската махала :)
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 22 Ное 2011 12:43
От днеска вече е ОПЕН Бета Пратиха ми мейл и в момента я тегля, пак е за уикенд игра. 20 ГБ ;с
Иначе поне малко да я поцъкам че не смятам за сега да си я купувам.
___________________________________ "At the end of your road mine begins."
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 22 Ное 2011 16:01
ИНфо? Защото на мене като тестър не са ми пращали, че ще става опен. Само са вдигнали забраната да се говори за бета-теста. Ще има beta test weekend. И като гледам в тест менюто теста е само уикенда, нещо си се объркал или са ти пратили general beta testing key
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Krasen
|
|
Мнения: 358 Местоположение: Варна, Вл-во Границата м/у циганската махала :)
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 22 Ное 2011 17:04
Ех добре, помислих си че като са вдигнали забраната са я направили и Опен Получих писмо с заглавие You Have Been Selected to Test STAR WARS: The Old Republic!
___________________________________ "At the end of your road mine begins."
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 22 Ное 2011 18:36
И аз получих покана. Някой знае ли този уикенд ли ще е тази бета или някой следващ ?
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 22 Ное 2011 18:48
това ще е последен уикенд. Аз съм в сървър Drexl, а ex1s7 в Sword of нещо си.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Melas
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 22 Ное 2011 20:32
Omega-x написа: това ще е последен уикенд. Аз съм в сървър Drexl, а ex1s7 в Sword of нещо си. Свършили се с тестовете ?
|
|
|
|
|
Capo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 23 Ное 2011 19:08
От няколко дена играя в бетата с акаунта на приятел от Англия. Доста съм доволен от видяното. Има си кусури, неизбежно е, но добрите неща надделяват. Цялостното усещане е положително. Наложи ми се известно време да посвиквам с липсата на autoattack и наличието на GCD, но след това всичко стана екшън.
За пръв път в ММО виждам танк клас, който да е истинско удоволствие за игра. За лечителите обаче има доста какво да се желае като функционалност. Един-два бъга пречат на максималната ефективност.
Малко ми е странно, че точките опит, които трупаш от Warzones са толкова много. С няколко PvP мача качих към две нива между 10-15 и се наложи да пропусна част от нормалните куестове.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 23 Ное 2011 19:16
Най-накрая някоя дума от човек видял бетата:)благодарности за което!Ако не е тайна кой е този танк клас за който говориш?Какво ще кажеш за графиката,звука,как се държи играта,лаги ли много?От Warzones с какви впечатления остана за клас баланса?
|
|
|
|
|
ex1s7
|
|
В момента играе: Prime World
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 23 Ное 2011 19:31
Графиката е перфектна, звука и воис актинга са от най-висок клас. За танк класовете това е Guardian при Jedi Knight в Републиката и Juggernaut при Sith Warrior в Империята. Относно лага не мога да коментирам, защото бетата се провежда изцяло на US сървъри, перформънса нещо куца на моменти, но като цяло е поносим. За PvP не мога да коментирам, защото аз не съм му особен фен.
___________________________________ Roses are red violets are blue if I'm schizophrenic, then I am too
|
|
|
|
|
Capo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 23 Ное 2011 19:32
Vanguard е танк класът, който ме кефи така. С Juggernaut съм играл едва до 12-то ниво, така че не мога да кажа как е. Графиката е доста добре. Не е "eye candy" като Aion, но върши точно работата, която трябва. Като може да включиш и antialiasing ще е още по-добре За три дена игра съм крашвал на десктопа само веднъж. Известен лаг се появява от време на време в по-населените места, но и аз играя на високи настройки. Звукът не ми е оставил конкретни впечатления. Със сигурност не ме е дразнил. Трябва обаче да отбележа, че като стане меле в Warzone и всички запускат уменията си, от аудиото ще останеш с впечатление, че си в средата на истинска война Колкото да клас баланса, мнението ми е по-скоро на база лично предпочитание. Vanguard е най-удобният ми клас, близка-средна дистанция на бой, полезни умения и без сложен микромениджмънт. Меле класовете ми изглеждат леко прецакани, но пък поначало не ми допаднаха особено. С моя Vanguard нямам проблеми срещу тях в 70 % от случаите. При това без да се имам за голям PvP специалист. "Cover" класовете със сигурност са забавни, но изискват повечко усилие за овладяване от другите. "Cover" системата ми харесва в PvE, но в PvP не ми се стори чак толкова полезна. Не е изключено просто да не ми се удава, пък и не съм минавал 15-то ниво с такъв клас.
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
В момента играе: Mozilla Firefox
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Ное 2011 19:33
Рицарят и воинът доминират танкинг-сцената отвсякъде, защото ranged tank-овете са трудни за управление. Графиката и звукът са добри. Лагът е минимален. Warzone-ите са яко небалансирани - прекалено големи награди за прекалено малко работа, gamebreaker бонуси и лош баланс между класовете. Ако си агент или контрабандист въобще не се вясвай там. Инквизиторите доминират всичко, очаква се сериозен нърф за тях. ЕДИТ: Изпревариха ме btw, как така 20 GB? Версията отпреди три месеца, която аз играх, беше 30
___________________________________ Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
|
|
|
|
|
Capo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 23 Ное 2011 19:36
Оптимизация, брат При мен е 18.5 GB. И да, Инквизиторите са голяма работа. Но това е по-скоро защото са доста лесни за играене. "Ranged" танковете са си ок. Стига да стоят близо до врага, разбира се. Най-ефективната им зона е до максимум 6 метра разстояние (4 метра оптимална). След това вече е трудно да държат агрото.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|