Автор |
Съобщение |
Melas
|
|
|
|
Заглавие: Re: Български сървър в Star Wars The Old Republic Публикувано на: 13 Ное 2011 09:19
moroel написа: E защо ти е лаптоп за тази игра?За тези пари ще си вземеш доста по-добър настолен компютър. мисля ,че е време да сменя компютъра с лаптоп.....монитора ми е стар ,трябва и него и мисля вече за лаптоп
|
|
|
|
|
dumbass
|
|
|
|
Заглавие: Re: Български сървър в Star Wars The Old Republic Публикувано на: 13 Ное 2011 10:36
Melas написа: moroel написа: E защо ти е лаптоп за тази игра?За тези пари ще си вземеш доста по-добър настолен компютър. мисля ,че е време да сменя компютъра с лаптоп.....монитора ми е стар ,трябва и него и мисля вече за лаптоп Брато лаптопа е супер.
|
|
|
|
|
=SpeC=
|
|
|
|
Заглавие: Re: Български сървър в Star Wars The Old Republic Публикувано на: 13 Ное 2011 11:12
Лаптоп е, за хубави пари, значи е супер. И параметрите са достатъчни
___________________________________ DROPBOX - Най-лесният начин за споделяне на файлове! http://db.tt/X0hLvvj2
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Български сървър в Star Wars The Old Republic Публикувано на: 13 Ное 2011 13:57
Спор няма,лаптопа е хубав и цената е добра,но ако е специално за игра на ммо вкъщи,просто този лаптоп има много по-добри алтернативи за същите пари.Друго е да гледаш играта на 24 инчов монитор и други екстри.
|
|
|
|
|
Melas
|
|
|
|
Заглавие: Re: Български сървър в Star Wars The Old Republic Публикувано на: 13 Ное 2011 14:39
moroel написа: Спор няма,лаптопа е хубав и цената е добра,но ако е специално за игра на ммо вкъщи,просто този лаптоп има много по-добри алтернативи за същите пари.Друго е да гледаш играта на 24 инчов монитор и други екстри. така е ,но няма да е само за игра ...ще го използвам и за други неща ПС:Ще го свържа към 26 инчовия телевизор и готово :Д
|
|
|
|
|
Gawayn
|
|
|
|
Заглавие: Re: Български сървър в Star Wars The Old Republic Публикувано на: 13 Ное 2011 15:49
Laptop-a не е лош. Аз лично, ако става дума за игри съм по привърженик на настолните компютри, но щом монитора ти проблем.. честно да ти кажа за тия пари ще си купиш идеален настолен компютър и монитор, дори може да ти и останат Но щом си решил лаптоп няма лошо
___________________________________ Side effects may include: dry mouth, nausea, vomiting, water retention, painful rectal itch, hallucination, dementia, psychosis, coma, death, and halitosis. Magic is not for everyone. Consult your doctor before use.
|
|
|
|
|
=SpeC=
|
|
|
|
Заглавие: Re: Български сървър в Star Wars The Old Republic Публикувано на: 13 Ное 2011 19:15
Негово си решение бе, човека може да пътува повечко и така
___________________________________ DROPBOX - Най-лесният начин за споделяне на файлове! http://db.tt/X0hLvvj2
|
|
|
|
|
Melas
|
|
|
|
Заглавие: Re: Български сървър в Star Wars The Old Republic Публикувано на: 13 Ное 2011 21:39
=SpeC= написа: Негово си решение бе, човека може да пътува повечко и така Доста мислех и се спрях на лаптоп....така или иначе ще ми трябва,а двете даги копувам ще събирам доста време пари :С
|
|
|
|
|
ex1s7
|
|
В момента играе: Prime World
|
|
Заглавие: Re: Български сървър в Star Wars The Old Republic Публикувано на: 14 Ное 2011 23:53
Имам 2 ключа за следващата бета ако някой е заинтерисован
___________________________________ Roses are red violets are blue if I'm schizophrenic, then I am too
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Български сървър в Star Wars The Old Republic Публикувано на: 15 Ное 2011 00:05
Някой няма ли да сподели впечатления от отминалия бета уикенд?
|
|
|
|
|
=SpeC=
|
|
|
|
Заглавие: Re: Български сървър в Star Wars The Old Republic Публикувано на: 15 Ное 2011 00:25
ex1s7 написа: Имам 2 ключа за следващата бета ако някой е заинтерисован Е хвърли един на личен
|
|
|
|
|
=SpeC=
|
|
|
|
Заглавие: Re: Български сървър в Star Wars The Old Republic Публикувано на: 27 Ное 2011 11:53
Айде бе хора бетата тече с пълна сила! Някой ако иска да ме намери в Gnawer Roost или квото беше там, English PVP server, Sartheris съм, Smuggler
|
|
|
|
|
gua543
|
|
В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
|
|
Заглавие: Re: Български сървър в Star Wars The Old Republic Публикувано на: 27 Ное 2011 18:24
=SpeC= написа: Айде бе хора бетата тече с пълна сила! Някой ако иска да ме намери в Gnawer Roost или квото беше там, English PVP server, Sartheris съм, Smuggler Я кажи как е играта щото на мене докато ми пратят отговора на тайния или къвто там е въпрос то свърши бетата.
___________________________________ Вратите на супермаркетите ме карат да се чувствам като джедай.
The Best написа: Нискостеблен хомосексуален плъх!
|
|
|
|
|
Melas
|
|
|
|
Заглавие: Re: Български сървър в Star Wars The Old Republic Публикувано на: 27 Ное 2011 18:33
=SpeC= написа: Айде бе хора бетата тече с пълна сила! Някой ако иска да ме намери в Gnawer Roost или квото беше там, English PVP server, Sartheris съм, Smuggler похвали се как играта,че на мен ми върви на картинки :Д
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Български сървър в Star Wars The Old Republic Публикувано на: 27 Ное 2011 19:27
Да си в яка гилдия и да си в гилдия със сънародници са две коренно различни неща .
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
=SpeC=
|
|
|
|
Заглавие: Re: Български сървър в Star Wars The Old Republic Публикувано на: 28 Ное 2011 17:27
Екстра е всичко досега, много е интересно, ама няма как да опиша всичко Най ме изкефи примерно voice acting-а, направо кърти, умирам си от кеф да слушам как моя собствен аватар говори, вместо да чета тъпи куест текстове. Има огромен потенциал, дано да тръгне всичко на добре! EDIT: Иначе аз почнах със Smuggler, най-вече защото бях убеден че 90% от народа ще са Джедаи, ама се оказа че е много зарибено с тоя Контрабандист (Хан Соло FTW!)
|
|
|
|
|
doggymien4o
|
|
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: Български сървър в Star Wars The Old Republic Публикувано на: 29 Ное 2011 12:48
Играта е готина, но ми е прекалено дървена.
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
|
TheChosen1
|
|
В момента играе: Star Wars KOTOR 2
|
|
Заглавие: Re: Български сървър в Star Wars The Old Republic Публикувано на: 29 Ное 2011 15:31
Hokay, brah ! И аз очаквах ммо със skyrim графика
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Български сървър в Star Wars The Old Republic Публикувано на: 29 Ное 2011 15:58
TheChosen1 написа: Hokay, brah ! И аз очаквах ммо със skyrim графика Ми вземи погледни корейските ммо-та.
|
|
|
|
|
doggymien4o
|
|
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: Български сървър в Star Wars The Old Republic Публикувано на: 29 Ное 2011 17:56
Нямах предвид графиката, а геймплей-а. Дървен ми е, даже за ММО
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|