Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Публикувано на: 14 Ное 2011 23:49

Добре значи леката броня ще ми даде 50% стамина, но самото тегло на бронята и оръжието не определя ли колко бързо се исморяваш? Демек ако ти тежи бронята и оръжието мнго, не е ли по-зле отколкото ако ти тежи малко? Логично би било да си по тромав и непохватен ако си тежкотоварен, но незнам дали са го направили така в играта. Аз не искам роуг, а бърз и не изморяващ се боец с лека броня и не много тежак меч за 2 раце, ако няма такива мечове може да се задоволя с щит и малк меч. Също така за магиите, ако ги хаба хаотично без цел дигам ли лвеъл на тях? Примерно ако искам просто едно хеалче да си ъпгрейдна трябва ли да качвам опредлени точки някаде и ако се хеалвам това ще ми дигне ли скила за магията?

Профил

Публикувано на: 15 Ное 2011 00:07

Чудя се,при положение,че толкова хвалите играта,колко от вас са си я закупили?

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Ное 2011 00:10

moroel написа:

аз па се чудя кога ще залапаш хуя ми :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Ное 2011 00:18

iddqd написа:
Добре значи леката броня ще ми даде 50% стамина, но самото тегло на бронята и оръжието не определя ли колко бързо се исморяваш? Демек ако ти тежи бронята и оръжието мнго, не е ли по-зле отколкото ако ти тежи малко? Логично би било да си по тромав и непохватен ако си тежкотоварен, но незнам дали са го направили така в играта. Аз не искам роуг, а бърз и не изморяващ се боец с лека броня и не много тежак меч за 2 раце, ако няма такива мечове може да се задоволя с щит и малк меч. Също така за магиите, ако ги хаба хаотично без цел дигам ли лвеъл на тях? Примерно ако искам просто едно хеалче да си ъпгрейдна трябва ли да качвам опредлени точки някаде и ако се хеалвам това ще ми дигне ли скила за магията?

Тежката броня те прави по-бавен. Има скил, който маха този ефект, ама той е на майка си на Цензурата напред. Никакви точки за хийл не ти трябват, ако имаш магията с ползването и ще вдигаш точки restoration. С вдигането на тези точки ще имаш възможност да отваряш нови перкове за хийл и всевъзможни подобрения, но ако не искаш си се лекуваш с обикновените 2-3 магии без никакви подсилващи перкове.

Системата на играта е такава. Като ползваш нещо му вдигаш нивото, това ниво ти е за да отваряш перкове на съответния скил. Но не е задължително да нацъкаш някакви перкове за да ползваш нещо. Може да си маг, хийлър,стрелец, войн и т.н., но ще си по-слаб защото няма как да се разхвърлиш навсякъде. Обаче да комбинираш войн и да ползваш някоя друга магия и лък примерно е перфектна опция. Специално с хийла е добро комбо.

Иначе оръжията за две ръце - удряш по-бавно, но не хабиш никаква стамина, точно както и при другите оръжия. Стамината ти ти се хаби единствено като спринтираш и правиш power атаки, които отнемат много от живота на противника. Също хабиш стамина, като контраатакуваш. Общо взето това са трите случая за които да се пестиш, а light armor-a е за предпочтане за кежуъл джиткане, защото хеви армора иска много точки да вложиш в него за да отвориш пърка който го прави еднакво ефективен и бърз, дотогава ще си добре защитен, но си бавен, което май не те кефи. Освен това лайт армора ти повишава и стамината което както разбирам теб те устройва защото искаш да си някакъв бърз.

Иначе друг добър вариант е да dual wieldn-еш брадви/мечове/чукове и да ги трошиш, има много полезни перкове за този стил, а и много добре може да мажеш/енчантваш и двата меча и да газиш. Другото което е огромно предимство за мен е че като си така правиш един много ефектен финишър в който кръстосваш мечовете на главата на някой и я отсичаш баш като по филмите за гладиатори, много ефектно.

Другата кирия, която може да направиш е да станеш върколак изриваш някакви бандити с един удар. Много е маняшко да се играе така. Другото което много кефи е - магиите както си разбрал се четат от книги и ги имаш след това за неограничено ползване. Е има един скил, който ти призовава в ръката някакъв меч, който много лошо ги соли.

Иначе битките с дракони са толко епични. Сложих някакви пачове на компа за допълнително подобряване на графиката, няма да ви казвам какъв кеф е.

Профил

Публикувано на: 15 Ное 2011 00:27

->Изход<- написа:
moroel написа:

аз па се чудя кога ще залапаш хуя ми :lol:

Ясно,изхода се е преебал и е дал пари :lol: някой друг?

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Ное 2011 00:31

Е бих си дигнал дуал уелинг, с лайт армор да режа яко бързо с 2 меча, но до колкото разбрах няма блокиране с дуал уелинг, а аз съм качвал на блок. Това наистила ли е така да няма блок с 2 оръжия? Защото ако е така това е епик фейл, понеже когато човек се бие с 2 оръжия използва по-късото да отбива атаките на противника, а с по-дългото се опитва да го докопа. Значи има ли смисъл да дигам дуал уелинг ако съм дигал на блок? Иначе ми звучи яко лайт армор с много стамина и яко да режа с 2 меча и да блокирам с тях, ама ако няма блок с 2 меча ще е грозно. Иначе къв е тоя пач за графика? Аз от адванс опшънса сложих всичко до дупка, но пак сенките приемрно изглеждат бая грозно.
Също така не разбрах за оръжията какво ми обяснихте. Приемрно има лък които има по-малък демидж, но е по-скъо о лък с по-голям демидж. Този с по-малкият демидж е по-лек и явно на това се дължи по-високата му цена, но в битка какво предимство ми носи по-лекият лък с по-малък демидж. Също така и при мечовете тези дето са по-леки по-бързи ли са или по-малко стамина хабят за мощни атакаи или какво?

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 15 Ное 2011 00:43

Брат, аз баш редгард на дуал с леки брони разигравам; честно казано, толкова е маневрен и същевременно кърти толкова много, че туй блокиране.., кучета го яли. :lol:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 15 Ное 2011 01:18

Е не бе то е ясно, че в играта ще кърти, ама сатва дума в истинските битки така се играе с 2 оръжия и това е голям фейл значи. Ще го развия или на щит и лайт армор да ги бутам с щитът да падат и после да ги коля, или с лайт армор и 2 хенд суорд, че тва да нямаш защита с 2 оръжия просто ме нерви максимално. Супер се издразних заеби, поне да се бях консултирали с спецлисти по бойни изкуства как се играе с 2 оръжия ебаси.

Профил

Аватар
В момента играе: Star Wars KOTOR 2
Публикувано на: 15 Ное 2011 01:36

Абе някой успя ли да намери всичките hidden treasure карти? засега само 1 съм намерил

Минотавъра написа:
Свестен американец или германец се намира сравнително лесно, българин - не.

Профил

Аватар
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Публикувано на: 15 Ное 2011 02:17

аз па се нерва че ми пребва играта скилове сама.точки ли как се казват деа тъпата им система деа. не стига че доказаха че са неспособни на ТЕХНИ идеи а и има толко дразнещи страни играта. не искам да ми се палите на тази тема подобно на драконите от готик. мисълта ми е че и шоута е от диабло леко дошъл така тактично :д ххх както и дае това не е важно. единственото за сега техно творение е хората котки хахаха което е некво комично трагично. може за напред и хора плъхове също и прасета и въобще имам идеи за бетесда бая :д

отклоних се да ме псувате, исках да кажа че като ползвам лък или хийл или файър ми дига шибаната игра сама, а аз немога да кача скила за 2 ръце на 60 баси тъпнята. и какви тактики бе брат само аз ли съм с тва развитие с което всичко човешки размер умира от 1,2 хита ? къде са тея епик битки динамични да ми прават кеф дайте толко фенове направете некво малко филмче....

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 15 Ное 2011 03:01

Абе имам си кон, и няква жена дето върви след мене, но тя няма кон. Каква е идеята сега? Аз да тичам напред с коня и тая ще се загуби ли или кво ще стане? Това е мнгоо недомислено. Поне да можеха да се возят двама на кон сега аз си тичам с кон и няква ме гони през полето пеша. Ебаси нелапата гледка. Та какво се прави в такава ситуация? Мога ли да я еба поне тая или кво?

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Ное 2011 03:18

И аз се бях замислил какво ще стане, когато взема кон, ама още цепя с гуменките. Иначе гледката е много сексистка, да. :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Ное 2011 09:17

Btw:

What the fuck?

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Ное 2011 09:33

moroel написа:
Ясно,изхода се е преебал и е дал пари :lol: някой друг?

не съм купувал нищо бе бунак :lol:

Профил

Аватар
Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
Публикувано на: 15 Ное 2011 12:50

moroel написа:

Аз я купих, въпреки че съм против закупуване на игри в БГ. Проблем?

Профил

Аватар
В момента играе: Skyrim, Titan Quest
Публикувано на: 15 Ное 2011 12:52

Ако не беше тази защита и Steam и аз щях да си я взема. Имам всички предишни закупени от поредицата и не съжалявам.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 15 Ное 2011 16:10

Nine Inch Nails написа:
аз па се нерва че ми пребва играта скилове сама.точки ли как се казват деа тъпата им система деа. не стига че доказаха че са неспособни на ТЕХНИ идеи а и има толко дразнещи страни играта. не искам да ми се палите на тази тема подобно на драконите от готик. мисълта ми е че и шоута е от диабло леко дошъл така тактично :д ххх както и дае това не е важно. единственото за сега техно творение е хората котки хахаха което е некво комично трагично. може за напред и хора плъхове също и прасета и въобще имам идеи за бетесда бая :д

отклоних се да ме псувате, исках да кажа че като ползвам лък или хийл или файър ми дига шибаната игра сама, а аз немога да кача скила за 2 ръце на 60 баси тъпнята. и какви тактики бе брат само аз ли съм с тва развитие с което всичко човешки размер умира от 1,2 хита ? къде са тея епик битки динамични да ми прават кеф дайте толко фенове направете некво малко филмче....

Пикльо гърбав героя ти ми е на един удар ( то и самия ти си ми на толко) Като ти е толко лесно не играй на нормална трудност бе палячо смачкан. Я си пусни на експепрт да ти се смея, какъв си левак. Котките не са хора котки путко майчина, а си е отделна раса. Отивай си играй с гномите в другите игри, какъвто си и ти самия и не ме занимавай с глупости, педераст заспал. Не може да го качиш защото си сакатлама ти казах. Хората даже и треньори сложили за дърва като теб, които който където ги хване ги маже, за да могат поне да компенсират с тренировки да си дигат скиловете. Шаута бил дошъл от диабло, да си прост да си прост, колко да си прост бе майка ти и мечка проста недоразвита. Що не каза че броните са ги изкопирали от фифа да еба чобана ти да еба.

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 15 Ное 2011 17:23

тоя НИН е баси тъпото лапе бе... :lol:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Skyrim, Titan Quest
Публикувано на: 15 Ное 2011 17:57

И след всичко казано за Skyrim продължава да я играе и псува едновременно xD

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 15 Ное 2011 18:04

Баси Dark Brotherhood как цепят. Куестовете им са даже по-добри от тия в Oblivion.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com