Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Публикувано на: 11 Ное 2011 16:52

Абе баш тея неща като конзолната насоченост и интерфейс доста натежават в противовес на "оправдаването на всички очаквания".Добра игра но нищо специално.

Профил

Публикувано на: 11 Ное 2011 18:01

Не мога да повярвам, че има хора, които ще изгубят толкова много време по тази игра като аз едва издържах няколко часа.Вярно, че такава камера за rpg игра просто не е my thing, но единственото качествено на играта е огромния и красив свят и историята до някъде.Всичко друго е под всякаква критика.Интерфейсът е толкова направен за конзоли и за прости геймъри, че чак е срамно.Битките са все едно сечеш дърво, изобщо анимирането на движенията на героите е супер вдървено.Предметите, скиловете и всичко друго свързано с геймплей крещят КОНЗОЛА от всякъде...Диалогът не е кой знае какво, защото героят ти е ням.
Според мен Bethesda трябва да погледнат малко към Blizzard и Bioware (изключваме DragonAge2), за да разберат как се правят RPG игри...

Профил

Аватар
В момента играе: на компютъра
Публикувано на: 11 Ное 2011 18:31

CPUCore написа:
Не мога да повярвам, че има хора, които ще изгубят толкова много време по тази игра като аз едва издържах няколко часа.Вярно, че такава камера за rpg игра просто не е my thing, но единственото качествено на играта е огромния и красив свят и историята до някъде.Всичко друго е под всякаква критика.Интерфейсът е толкова направен за конзоли и за прости геймъри, че чак е срамно.Битките са все едно сечеш дърво, изобщо анимирането на движенията на героите е супер вдървено.Предметите, скиловете и всичко друго свързано с геймплей крещят КОНЗОЛА от всякъде...Диалогът не е кой знае какво, защото героят ти е ням.
Според мен Bethesda трябва да погледнат малко към Blizzard и Bioware (изключваме DragonAge2), за да разберат как се правят RPG игри...

аве млъквай, като не искаш да се потопиш недей постваи тъпи коментрари сигурно изобщо не си играл елдер скролс игра освен тази

Профил

Публикувано на: 11 Ное 2011 18:36

Браво бе.Що да млъква?Ти да не си интернет полиция :lol: За разлика от твоя,неговия пост е конструктивен и смислен.

Профил

Публикувано на: 11 Ное 2011 19:20

За пореден път се убеждавам, че по голям боклуци от Гейб свинята и Steam няма. Постоянни грешки, 10 часов update, бъгове. По добро от пиратското няма. Само се чудя. защо всички корпоративни тъпанари реват как пиратството убива PC гейминга, когато трябва да седнат и хубаво да си помислят какво може да подобрят.

Профил

Аватар
В момента играе: квото доди
Публикувано на: 11 Ное 2011 19:25

Ебахти уникалната игра :shock: Графиката на моменти ме изуми. Атмосферата се чувства много силно дори и да не става нищо интересно :D . За мащабите да не говоря...
Единственият проблем, който забелязах е, че на моменти малко тъпо се сковава като сменяш из менюто и не можеш да буташ нищо и трябва да затвориш менюто и пак да отваряш наново :? Ноооо давам и 9.8/10 :)

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 11 Ное 2011 19:34

Разбирам хората, които не се кефят на игрите на Bethesda. Тая разконцентрираност на геймплея едни и викат свобода, но за други си е чиста досада. Историята трудно можеш да я усетиш, щото не рефлектира върху света, из който се шматкаш. Още помня как се смях в началото на Oblivion, като убиха императора, а аз се измъкнах от града през канализацията и тръгнах по пътя, където ме спира някакъв страж на кон и вика "Брей, утрепаха краля! Бе и друг път са убивали крале, ма тоя път има нещо гнило, ше знаеш"; после си продължаваш по пътя, разбираш ли, а оная жизнерадостна мелодийка ти пълни ушите, птичките пеят, пчеличките се ебат и общо взето - кур за апокалисписа. Огромната територия е хитро решена с тия камари неизкатеряеми планини навсякъде, тесните проходи между тях и полянките от време на време. Отвратителните анимации и поведение на NPC-тата също развалят опитите да се вживееш като хората. Рядко се среща игра, която да не е правена от Bethesda и да има толкова очевидно "зашити" към света човечета и животни. Недоклатената перспектива от първо лице още ме изумява, че не я направиха както трябва (от трето също е слаба, ма аре, не е основна, там е простимо). Както в някои аспекти (най-вече мащабите) пичовете се опитват да бъдат максимално реалистични, така обаче пропускат един куп детайли, които с добро изпълнение биха направили игрите им по-"плавни" и консистентни, да речем.

Този, дето мрънкаше, че игрите на Bethesda си приличат и следват един геймплеен модел - факт, човече. Ма това го има при всички. Bioware, колкото и да са яки, също им играем една и съща игра от първия KOTOR насам.

Обаче!
Дори да бяха работили само по Morrowind (при която всички проблеми на студиото са налице, ама ВЪПРЕКИ това е В-Е-Л-И-К-А), Bethesda пак щяха да са от най-големите. И това го казвам от перспективата на човек, чиито афинитет е насочен към игри, противоположност на The Elder Scrolls - Mass Effect-тите, примерно.

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
Публикувано на: 11 Ное 2011 19:39

Хахахахахаха, картата е то фалшиф картон.
А самата кутия на играта беше нацапана и миришеше странно. Нема перфектно нещо
копелета.

ps. Абе некой може ли да каже какъв е въпроса с драконите. Колко приблизително често се появяват. Все пак, нали заради драконите не се ползва телепортирането.

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Ное 2011 20:44

Strain написа:
чиито афинитет е насочен към игри, противоположност на The Elder Scrolls - Mass Effect-тите, примерно.

:lol: :lol: :lol:

Профил

Аватар
В момента играе: Skyrim, Titan Quest
Публикувано на: 11 Ное 2011 20:46

Sabaka написа:
Хахахахахаха, картата е то фалшиф картон.
А самата кутия на играта беше нацапана и миришеше странно. Нема перфектно нещо
копелета.

ps. Абе некой може ли да каже какъв е въпроса с драконите. Колко приблизително често се появяват. Все пак, нали заради драконите не се ползва телепортирането.

Слава богу, че не си я поръчах тогава, а мислех. Оригиналното копие на Oblivion ми е много по ценно от почти всичко което имам. Засега си правя почивки от Skyrim с нея, тъкмо за да видя по добре разликите и в самото усещане, въпреки, че с интерфейса почти свикнах и не ме дразни както в началото, освен скапаната камера от трето лице.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Публикувано на: 11 Ное 2011 20:51

някой луд фен на тая боринг поредица ще ми обясни ли как така се появиха ДРАКОНИ ??? Това ми изглежда брутално откраднато от Готик. Интересно как при някои игри непрекъснато се говори за крадене на идеи и че не добавят нови неща а тук ..... мълчание всичко нормално

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 11 Ное 2011 21:27

Така е, в Готик измислиха драконите, а какво остава до Dragon Age.

Профил Skype

Публикувано на: 11 Ное 2011 21:29

CPUCore написа:

1. Играта е конзолен порт и съответно интерфейсът е такъв.
2. Относно битките. Даи ми пример с друго fantasy RPG с камера от 1-во лице което има бойна система по-добра от тази на Skyrim.
3. Gothic игрите - имаш един главен герой, чиито реплики трябва да се озвучат, mass effect - трябва да се озвучът 2 главни героя- мъжки е женски Shepard, Elder Scrolls игрите - 10 мъжки и 10 женски героя. Какви ресурси трябва да имат за да го постигнат?
4. Bethesda какво да научат от Blizzard? Как се правят MMO-та и стратегии ли? Със съвсем различни неща се занимават 2-те компании.
5. Графика ... Не мога да разбера какво толкова я оплаквате. Повтарям се за сетен път. Дайте ми пример за open-world rpg със свят, близък до размерите на Elder scrolls игрите и да е по красив.

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Ное 2011 21:36

Alice написа:
1. Играта е конзолен порт и съответно интерфейсът е такъв.
2. Относно битките. Даи ми пример с друго fantasy RPG с камера от 1-во лице което има бойна система по-добра от тази на Skyrim.
3. Gothic игрите - имаш един главен герой, чиито реплики трябва да се озвучат, mass effect - трябва да се озвучът 2 главни героя- мъжки е женски Shepard, Elder Scrolls игрите - 10 мъжки и 10 женски героя. Какви ресурси трябва да имат за да го постигнат?
4. Bethesda какво да научат от Blizzard? Как се правят MMO-та и стратегии ли? Със съвсем различни неща се занимават 2-те компании.
5. Графика ... Не мога да разбера какво толкова я оплаквате. Повтарям се за сетен път. Дайте ми пример за open-world rpg със свят, близък до размерите на Elder scrolls игрите и да е по красив.

+1

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 11 Ное 2011 21:44

Alice написа:

+1

Не е липсата на ресурс причината да не са озвучени, ама айде :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Ное 2011 21:49

Сметни колко раси са и умножи това по две заради пола. Доста пари ще фръкнат да озвучат героя в този случай, при всичките тези диалози който наистина никак не са малко, а и поредицата винаги е имала мълчалив герой, няма да се отклонява от традициите с тази част я. За мен мълчаливия герой не спада към графата минуси, а по скоро си е въпрос на лично предпочитание. Аз нямам нищо против това, дори си има своите положителни страни в някаква степен.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 11 Ное 2011 21:59

->Изход<- написа:
Strain написа:
чиито афинитет е насочен към игри, противоположност на The Elder Scrolls - Mass Effect-тите, примерно.

:lol: :lol: :lol:

Той Mass Effect не харесва, пък аз си губя времето за политика да му говоря :D :D

Btw, Two Worlds 2 не е ли валиден пример за по-красива open world игра от Skyrim (не съм я играл първата, затова питам)?

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 11 Ное 2011 22:02

SolidSatan написа:
Ебахти уникалната игра :shock: Графиката на моменти ме изуми. Атмосферата се чувства много силно дори и да не става нищо интересно :D . За мащабите да не говоря...
Единственият проблем, който забелязах е, че на моменти малко тъпо се сковава като сменяш из менюто и не можеш да буташ нищо и трябва да затвориш менюто и пак да отваряш наново :? Ноооо давам и 9.8/10 :)

The same.

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Ное 2011 22:43

Абе битките, ако би бяха направили като от дарк месия щяха да са мн по-куул.
Озвучението дето го няма за мен ене проблем щото съм изиграл висчки балдурс гейтове, но не е и проблем да се наемат 2 ма озвучилтели мъж и жена и после да им моднат галсовете леко с някоя програма за постигане на разновидности.
За енджина, ами ако бяха използвали енджина от Рейдж нещата щяха да са досат по-добри но играта щеше да е към 40 гб. Иначе тои е енджин за огромни открити пространства, с прекрасни възможности за анимиране на чарактерите и стабилни 60 кадара.
Това, че е конзолен порт, не е проблем да се направи п версията с по-различен инвентар, но излисква да се положи труд. Играта изглежда така сякаш не е вложен необходимят трдуд в нея.

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Ное 2011 22:51

Alice много точно изказване. Играта е страхотна! Един малък минус е това, че бие на конзолен порт прекалено много. Повечето сте разочаровани, просто защото сте поставили супер високи очаквания към играта. Интрото било слабо. Morrowind какво интро имаше?
Подземията са със страхотен дизайн, целият свят е със страхотен дизайн.
Всичките тези малки подробности с цепенето на дърва, копаенето на желязо, наточването на оръжията, правенето на нови ми липсваха в Oblivion и сега съм супер доволен, че ги има.
Съветвам тези, които се чувстват разочаровани, да си направят нов герой и да започнат отнчало и да се насладят истински на играта.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost