The Elder Scrolls V: Skyrim
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
ар па вие кажете как е играта кво се джафкате като пумяри 
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
- MoonFlame
- В момента играе: Skyrim, Titan Quest
- Обратна връзка:
Време е да се потопя в Skyrim. Пожелавам приятна игра на всички/
Китките помнят цвета...
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Заради долнопробните текстури дори на ултра първото ми впечатление определено беше негативно.., въпреки това, като се поразви действието, видях че в по-ключовите места тексурите си бяха добре, така че определено нямам особени оплаквания.
Пък и във всички останали отношения, играта троши.
Пък и във всички останали отношения, играта троши.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Как по дяволите да превключа изгледа на трето лице?!?!!От никъде не става
- MoonFlame
- Обратна връзка:
Използвай скрула, а иначе като първи впечатления... доста нескопосано начало и доста промени около инвентара, който изглежда доста неудобен в началото докато се свикне. Оптимизацията е отлична, очаквах кошмарни кадри в секунда, но на моята слаба машина играта лети на ултра при fullHD, което доста ме радва. Това е за сега.
Китките помнят цвета...
- pcultimate
- В момента играе: Flame Wars: PCM edition
Не знам какво са ви грозни текстурите, но Ултра дави 580-ката- от време на време пада дори до 40фпс :/
От друга страна съм качил всичко на макс от АА до View Distance-ите...
-Играта изглежда доста добре.
-Историята е по-добра, поне засега.
-Магиите ми се струват бъгави.
-3rd Person-a е значително по-приличен, но пак не виждам как някой би го предпочел.
-Чувства се все толкова дървена колкото и предишни техни игри...
-Интрото наистина беше доста слабо :/
Абе така или иначе едно мин 100 часа ще отидат по това заглавие
-3rd Person-a е значително по-приличен, но пак не виждам как някой би го предпочел.
Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
pcultimate написа:Не знам какво са ви грозни текстурите, но Ултра дави 580-ката- от време на време пада дори до 40фпс :/
аве екстра си е. Най-яки са драконите още не съм се бил с дракон
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Бааааахти гадния интерфейс. От друга страна обаче, това май е най-яката игра на Bethesda досега освен Morrowind-a, който остава недосегаем. Щото така 
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
Играта е лудница,макар да не можеш да скачаш,и в същото време удряш...

- MoonFlame
- Обратна връзка:
За момента очакванията ми се покриха с това което виждам, но... уви на моменти озвучаването е смехотворно. В Oblivion нямаше дори и една пробойна в този аспект... още ми липсва Шон Бийн и Патрик Стюарт... интерфейса наистина е отвратителен, защо не използваха стария не ми е ясно, 3rd Person-a си е директно копната от Fallout 3 с дървените движения, което си е черна точка защото можеха да направят нещо по въпроса. Лицевите анимации са с една идея по добри от предишната част, но картата колкото и да се опитвам да я харесвам, някак си ме кара да ми липсва много повече тази от Oblivion. Гилдията на бойците я няма, въпреки, че има нейна алтернатива.... От няколко часа игра толкова. Някак си няма го онова УАУ от предишната... онази емоция и магия, просто има нещо което дяволски куца в тази игра, но не знам какво е точно още.
Китките помнят цвета...
- Danivanov
- В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
- Обратна връзка:
Не искам да обиждам феновете, но това не може да бъде игра от края на 2011 г. Fallout беше последното RPG от Bethesda, за което си затворих очите по отношение на античните анимации на героите и дървеното ви движение из света.
От това което видях досега, драконите са най-радващи. Скока от едната сграда на другата в селцето в началото е депресиращ. Как пък не се сетиха да направят една кът-сцена с хвърчащи парчетии и истински екшън?
Саундтрака от друга страна ми харесва. Нещо в него ми напомня на Конан...
Забелязахте ли невъзможността да цъкате с мишката по някои от менютата? Или проблема е в мен? Всичко в това отношение е чисто-конзолно.
От това което видях досега, драконите са най-радващи. Скока от едната сграда на другата в селцето в началото е депресиращ. Как пък не се сетиха да направят една кът-сцена с хвърчащи парчетии и истински екшън?
Саундтрака от друга страна ми харесва. Нещо в него ми напомня на Конан...
Забелязахте ли невъзможността да цъкате с мишката по някои от менютата? Или проблема е в мен? Всичко в това отношение е чисто-конзолно.
- MoonFlame
- Обратна връзка:
Със сигурност има игри който изглеждат като че ли са от края на миналия век откъм идеи и вложен труд дори в края на тази, но Skyrim не е една от тях, въпреки многото си минуси. Да, сигурно на всички ни се иска това да е ИГРАТА, но знаем просто, че няма как да бъде. Нека видим плюсовете поне и не се оставим на минусите да ни развалят удоволствието, защото появата на подобни игри наистина си е рядкост.
Китките помнят цвета...
В заминда е
полудявам
няма да спя
не сЪМ СЕ ВЪЛНУВАЛ ТАКА НИКОГА БЕ
полудявам
не сЪМ СЕ ВЪЛНУВАЛ ТАКА НИКОГА БЕ
МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
при мисията където убиваш първия дракон се провалих два пъти и то всеки път дракона се беше по различен начин това е удивително
аре изброй ги тия доста. Ще кажеш 2 игри с по 8Strain написа: Мога да ти изброя доста хайпнати игри на големи издатели (т.е. могат да си плащат), които са получили ниски оценки. Тях как ги обясняваш?
Дебил, сигурно според теб ревюта се купуват рядко
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
Е не е чак толкоз яка като по клипчетата, но става. Определено играта си е конзолна и за конзолно рпг е н1, но все пак едно време правеха истински пц рпг та.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
- Найн Инч Нейлс
- В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
- Обратна връзка:
ебати слабата игра омфг... играя я и сигурно ще я превърта, но това е слаба игра. и потвърждава тезата ми че зенимакс(бетхесда по точно) купуват ревюта. аре ве хора нов енджин ? кое му е новото на тоя, тва си е моднат геймбрио. същата дървенящина на движение и анимации. като ходя имам чувството че се пързалям ли незнам как да го опиша. все едно играя fallout 3 просто сменена темата. както и предполагах бойната система е толкова далеч от истината че неам думи да го опиша. а за менюто просто какво да кажа толко жалка картинка не съм виждал кой болен малоумен мозък направи подобен "bag"... защо си нямам чанта като хората а прелиствам некви офффффф ебати разочарованието а играх само 30 минути.
за сега аз и давам 8/10 даже са и много. напрао откачам как можаха да направат така да се листят предметите - престъпление срещу гейминга е това. а аз се кефех че има 3Д итем меню ........... Тъпия германски Готик си остава по доброто РПГ от тази малоумна елдер скрол поредица, а искрено се надявах skyrim да промени това
за сега аз и давам 8/10 даже са и много. напрао откачам как можаха да направат така да се листят предметите - престъпление срещу гейминга е това. а аз се кефех че има 3Д итем меню ........... Тъпия германски Готик си остава по доброто РПГ от тази малоумна елдер скрол поредица, а искрено се надявах skyrim да промени това
- shub niggurat
- Обратна връзка:
тъпия германски готик винаги ще е най-якото фентъзи рпг правено някога, така че, СПОКО 
джумерки
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Ти влез в обществена сграда, различна от гимназията и тогава ще си говорим пак. А тая политика си я наври в гъза, щото само с четене в интернет не става->Изход<- написа:аре изброй ги тия доста. Ще кажеш 2 игри с по 8Strain написа: Мога да ти изброя доста хайпнати игри на големи издатели (т.е. могат да си плащат), които са получили ниски оценки. Тях как ги обясняваш?![]()
Дебил, сигурно според теб ревюта се купуват рядкоА аз за политика съм седнал да се занимавам с теб
![]()
![]()
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето