Очаквам!
Препоръка за филмче
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Препоръка за филмче
Тия нощи ми се очертават твърде свободни от време и тъй като съм болен и не ми се шава наникъде, кажете няколко добри заглавия на европейски филми. Единият вариант е да са комедия, или нещо друго, но много добре направено, или някой брутално тъп хорър, който да ме отчае от живота
Очаквам!
Очаквам!
WeAreGettingClose
Re: Препоръка за филмче
Tегли си The Black Adder ( 4 сезона са с по 6 епизода само ). Най-добрата (европейска) комедия която някога ще гледаш.
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Бъди сигурен, че си свикнал на британския акцент преди да почнеш да ги гледаш, казвам го от опит, а за субтитри не си и помисляй
Black Books е от създателя на The IT crowd. Става на въпрос за един продавач на книги, който най-много на света мрази хората и да продава книги
Ирландец е, съответно чашката и цигарката ги обича
Coupling (uk, да не си посмял да гледаш us версията) е от гениалния Стивън Мофат и е вторият най-забавен сериал, който съм гледал (that 70's show е н1). В стил Приятели е, но е в пъти по-смешен (9.0 в imdb btw)
Joking apart също е на Мофат, не е на нивото на Coupling, което не значи, че няма голямо количество rofl.
Monty Python's Flying Circus няма нужда от представяне. Дори и несмешните скечoве са оригинални и радват.
Allo Allo...
Black adder все още не съм гледал, но чувам само добри неща.
А за тъпи хоръри http://thatguywiththeglasses.com/videol ... mt/phelous Ако те мързи да гледаш можеш да им гледаш ревютата (ревю е силно казано, но са приятни за гледане и ти показва цялата история)
Този ревюира още по-лоши и долнопробни филми http://thatguywiththeglasses.com/videolinks/bj/tcs
Ако се зарибиш ми кажи, за да ти кажа кои други ревюъри от сайта заслужават да се гледат.
Black Books е от създателя на The IT crowd. Става на въпрос за един продавач на книги, който най-много на света мрази хората и да продава книги
Coupling (uk, да не си посмял да гледаш us версията) е от гениалния Стивън Мофат и е вторият най-забавен сериал, който съм гледал (that 70's show е н1). В стил Приятели е, но е в пъти по-смешен (9.0 в imdb btw)
Joking apart също е на Мофат, не е на нивото на Coupling, което не значи, че няма голямо количество rofl.
Monty Python's Flying Circus няма нужда от представяне. Дори и несмешните скечoве са оригинални и радват.
Allo Allo...
Black adder все още не съм гледал, но чувам само добри неща.
А за тъпи хоръри http://thatguywiththeglasses.com/videol ... mt/phelous Ако те мързи да гледаш можеш да им гледаш ревютата (ревю е силно казано, но са приятни за гледане и ти показва цялата история)
Този ревюира още по-лоши и долнопробни филми http://thatguywiththeglasses.com/videolinks/bj/tcs
Ако се зарибиш ми кажи, за да ти кажа кои други ревюъри от сайта заслужават да се гледат.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
-
Dexter
- Футболен разбирач
Ехее, голямо благодаря, тези засега ще са препредостатъчни 
WeAreGettingClose
Леле това изглежда велико , тегли се веднагаTiny написа:Black Books
Иначе да и monty python забравих да спомена ама то има ли човек ,който не го е гледал :<
Европейски хорър на много добро ниво е [REC] ( и [REC]2 ако изтърпиш религиозните лайна
Е що бе, за Blackadder има добри английски субтитри 
Иначе +1 за всички предложения
Иначе +1 за всички предложения
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Днес таман ми разправяха за Куплинг и съм изтеглил 1 сезон и го почвам 
-
Dexter
- Футболен разбирач
Bump
От януари до вчера изгледах всички епизоди на Ало, Ало и That '70s Show. Имам нужда от нов сериал, препоръчвайте!
Coupling ще го погледна, ама искам още някой за резерва.
От януари до вчера изгледах всички епизоди на Ало, Ало и That '70s Show. Имам нужда от нов сериал, препоръчвайте!
Coupling ще го погледна, ама искам още някой за резерва.
WeAreGettingClose
Почвай Blackadder или Доктора