Телефон
Re: Телефон
Откакто съм с Нокия Е71 си вдигнах много мнението за личната ми преценка
. Баси якия гсм. Жалко само, че скоро ще става на 3 години и както знаем модерните телефони са направени да издържат долу-горе толкова (та очаквам да се появят проблеми).
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- Till.Lindemann
trololo
мене Vivaz-а ми вдигна мнението за СЕ-ните, въпреки бавния симбиан. чакам новия гейфон
мене Vivaz-а ми вдигна мнението за СЕ-ните, въпреки бавния симбиан. чакам новия гейфон
Аз рабрах,че Андроид ОС-а има няколко трикове.
Трябва да го руутнеш,да сложиш ром,да ъпдейтваш версията на ОС-а,да ъпдейтваш
версията на РОМ-а и сигурно още толкова неща,за които още дори не съм разбрал.
Иначе и на мене не ми харесва Симбиан.
Днес най-верятно ще си купя Хпериа Х8.А някой да знае дали има добри игри за него?
Другия вариант е ЛГ оптимус гт540.Видях за него има много яки игри.
----
П.С-Не ме разбирайте погрешно.Искам 5 игри за да си губя времето,като нямам какво да правя.
Трябва да го руутнеш,да сложиш ром,да ъпдейтваш версията на ОС-а,да ъпдейтваш
версията на РОМ-а и сигурно още толкова неща,за които още дори не съм разбрал.
Иначе и на мене не ми харесва Симбиан.
Днес най-верятно ще си купя Хпериа Х8.А някой да знае дали има добри игри за него?
Другия вариант е ЛГ оптимус гт540.Видях за него има много яки игри.
----
П.С-Не ме разбирайте погрешно.Искам 5 игри за да си губя времето,като нямам какво да правя.
За какво са ти много дрехи,като имаш едно тяло?

- ТРУПОНАРЕЗЕНинс
Лично аз бих взел този модел, понеже, марката никога не ме е разочаровала, а и цената е прилична.NNkGX написа:Nokia X2- 189lv
Нема таа, нема онаа.
Няма го в магазините,а и вече си избрах че искам Тъчскрийн.

Бих искал HTC WILDFIRE S,ама 470лв не е ли много скъпо за телефон?
Гипо ти кой би си взел-
Sony Ericsson Xperia X8
LG GT540 Optimus
Днеска ще ходя да си купя един от двата,ама заесга съм насочен към Сонито.
Гипо ти кой би си взел-
Sony Ericsson Xperia X8
LG GT540 Optimus
Днеска ще ходя да си купя един от двата,ама заесга съм насочен към Сонито.

Xperia не наресвам, защото съм свикнал твърде много с нокия и всичко ми се струва не на място
.
LG ми е под нивото, честно
.
Но ако трябва да избирам само и единствено между двете, бих взел SEто.
470лв са много пари, както и да го погледнеш. Качеството обаче струва скъпо. На времето като си взимах моя гсм, тия 800лв ми тежаха на сърцето точно до момента, в който не ми пасна перфектно в ръката
LG ми е под нивото, честно
Но ако трябва да избирам само и единствено между двете, бих взел SEто.
470лв са много пари, както и да го погледнеш. Качеството обаче струва скъпо. На времето като си взимах моя гсм, тия 800лв ми тежаха на сърцето точно до момента, в който не ми пасна перфектно в ръката
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
enemy
- В момента играе: DotA, Quake Live, Deus Ex, Driver SA, Alien Swarm, Counter Strike
И двата модела са почти еднакви, но ЛГ-то седи много пласмасово във ръката. Откъм софтуер са идентични незнам какво си гледал като и двата телефона са със една ОС.
Then… silence got blown apart ...
Сони-то има капацитивен дисплей, а LG-то - резистивен. Първия отчита по топлината на пръста, носа(през зимата с ръкавиците ще ти се наложи да дигаш телефона с нос) или каквато и да е кожа. Втория е доста НЕчувствителен и отчита по натиска, за това и с химикалка да го натискаш, ще стане. Вече не се произвеждат телефони с резистивен дисплей, поне аз не съм попадал на такива модели от 2011. 
Аз вече си купих Сони-то.Много хубав телефон,за зимата няма какво да се притеснявам ще си махам ръкавицата ако трябва.

-
enemy
- В момента играе: DotA, Quake Live, Deus Ex, Driver SA, Alien Swarm, Counter Strike
само му ъпдейтни андроида, че то май идваше с 1,6 а сега като нямаш никаква информация е на него е най-добре ... а и производителноста се вдига доста, гледай да сложиш 2,2 2,3NNkGX написа:Аз вече си купих Сони-то.Много хубав телефон,за зимата няма какво да се притеснявам ще си махам ръкавицата ако трябва.
Първо ще го руутна,че тогава ще го ъпдейтвам.Изтеглих си Ядосаните птици,ама то има достъп до всичко и се отказах.Като го руутна аз ще имам достъп до всичко.

-
enemy
Първо се ъпдейтва и после се руутва. Иначе нищо не правиш. Ъпдейтни сега за да не ти се изтрие по-късно информацията.