Battlefield 3 - Официална тема
Re: Battlefield 3 - Официална тема
Пичове купих си играта ЛЕГАЛНО, боднах диска у компа, а то какво? Първо инсталирах някакъв Origin, после по описанието ми казва да изтегля тази игра ( то се инсталира ) това става във програмата Origin и накрая пише, че всичко уж е станало, на декстопа ми излиза иконата на играта и цъквам на нея и................. ЕДИН ГОЛЯМ! После ме пренасочва директно в някакъв сайт, който ми казва, че трябва да изтегля нещо, но това нещо ще се изтегли само при инсталирана игра? Абе нали уж ЛЕГАЛНА бе? Моля помогнете ми
- Ghost_Leader
Тъпо е,ама аз още си чакам копието.От Speedy се бавят нещо.Както и да е.любчо написа:Пичове купих си играта ЛЕГАЛНО, боднах диска у компа, а то какво? Първо инсталирах някакъв Origin, после по описанието ми казва да изтегля тази игра ( то се инсталира ) това става във програмата Origin и накрая пише, че всичко уж е станало, на декстопа ми излиза иконата на играта и цъквам на нея и................. ЕДИН ГОЛЯМ! После ме пренасочва директно в някакъв сайт, който ми казва, че трябва да изтегля нещо, но това нещо ще се изтегли само при инсталирана игра? Абе нали уж ЛЕГАЛНА бе? Моля помогнете ми
Така - доколкото знам от бетата,след като си регнал играта в Origin,инсталирал си я и си я ъпдейтнал,трябва да те пренасочи към сайта на Battlelog.Мултито се играе от там,през браузъра и те подканват да си изтеглиш плъгина за Battlelog.Доколкото си спомням беше някакви си килобайти теглене,след което го записваш.Играта си я пусках през Origin,от там автоматично те вписва в Battlelog и така играеш.Ненужно усложнено е,признавам.
Woohoo, вече я инсталирам и аз 
Ghost_Leader написа:Тъпо е,ама аз още си чакам копието.От Speedy се бавят нещо.Както и да е.любчо написа:Пичове купих си играта ЛЕГАЛНО, боднах диска у компа, а то какво? Първо инсталирах някакъв Origin, после по описанието ми казва да изтегля тази игра ( то се инсталира ) това става във програмата Origin и накрая пише, че всичко уж е станало, на декстопа ми излиза иконата на играта и цъквам на нея и................. ЕДИН ГОЛЯМ! После ме пренасочва директно в някакъв сайт, който ми казва, че трябва да изтегля нещо, но това нещо ще се изтегли само при инсталирана игра? Абе нали уж ЛЕГАЛНА бе? Моля помогнете ми![]()
Така - доколкото знам от бетата,след като си регнал играта в Origin,инсталирал си я и си я ъпдейтнал,трябва да те пренасочи към сайта на Battlelog.Мултито се играе от там,през браузъра и те подканват да си изтеглиш плъгина за Battlelog.Доколкото си спомням беше някакви си килобайти теглене,след което го записваш.Играта си я пусках през Origin,от там автоматично те вписва в Battlelog и така играеш.Ненужно усложнено е,признавам.
Благодаря за бързият отговор! Точно в този сайт ме прехвърля (Battlelog) Оттам натискам Campaign ( и би трябвало да тръгне) но ми изписва, че "играта не е инсталирана
- Ghost_Leader
Докато си пишех поста и ми пристигна играта.любчо написа: Благодаря за бързият отговор! Точно в този сайт ме прехвърля (Battlelog) Оттам натискам Campaign ( и би трябвало да тръгне) но ми изписва, че "играта не е инсталиранаИ трябва да се изтегли нещо както ти казваш, но неми позволява. Играта дойде още в 10 часа сутринта от Спиди
Иначе аз си инсталирах играта по следния начин - сложих дисковете,избрах език и инсталаторът ме помоли да си вляза в Origin акаунта.Въведох си кодчето след като ме попита и си активирах копието.След това играта започна да ми се "тегли"(предполагам,че е записвала данните от диска).След това се записа и ъпдейтна сама.Влязох си в Battlelog и си изтеглих плъгина,който ми иска.Записах го и бях готов.Доста ненужни глупости,но дано все пак мултито си струва.
- pcultimate
- В момента играе: Flame Wars: PCM edition
Абе хора аз имам Limited Edition-a от Озон, който го взех за 70 лв. Та въпроса ми е: в кутията има карта за ранен достъп за mass effect 3 multiplayer beta и оръжие + back to karkand- всичко хубаво викате- така и трябва да си бъде.
Обаче един приятел има физическата нормална версия- и в нейната кутия има абсолютно същите неща- нали уж back to karkand беше само за ограниченото издание? Някаква грешка ли е станала или какво? В момента единствената разлика в игрите ни е, че на моята пише imited edition и кутията е различна :/
Обаче един приятел има физическата нормална версия- и в нейната кутия има абсолютно същите неща- нали уж back to karkand беше само за ограниченото издание? Някаква грешка ли е станала или какво? В момента единствената разлика в игрите ни е, че на моята пише imited edition и кутията е различна :/
Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
ебахти тежката игра
всичко на лоу и 13 фпс
еми няма да се игра и тва е
всичко на лоу и 13 фпс
еми няма да се игра и тва е
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
4akai malko... ti ne se qdosvash, 4e imash malko... a se qdosvash, 4e priqtelq ti ima mnogo?pcultimate написа:Абе хора аз имам Limited Edition-a от Озон, който го взех за 70 лв. Та въпроса ми е: в кутията има карта за ранен достъп за mass effect 3 multiplayer beta и оръжие + back to karkand- всичко хубаво викате- така и трябва да си бъде.
dude, thats sick. sick. na teb vsi4ko ti e nared, ama ne mojesh da si shtastliv, znaeiki 4e i na drugi hor aim e hubavo.
losho, losho. po4ti me nakara da si instaliram kirilica, za da te obijdam po-kulturno.
What's a real girl? Is it something fap-able?
indeedhewasshady.
indeedhewasshady.
Maни го, то тоя е тъп като семка, не се хаби за такова дрисне. Че си взел и специално издание за тая пумиярщина.
- doggymien4o
- В момента играе: Квот фана
Аз още не мога да си оправя звука и не мога да се израдвам и на МАЛКО хубавата кампания дет има 
жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака
...master freakout...
...the world is full of shit...
...master freakout...
- pcultimate
Как точно реши че съм ядосан?indigo написа:4akai malko... ti ne se qdosvash, 4e imash malko... a se qdosvash, 4e priqtelq ti ima mnogo?pcultimate написа:Абе хора аз имам Limited Edition-a от Озон, който го взех за 70 лв. Та въпроса ми е: в кутията има карта за ранен достъп за mass effect 3 multiplayer beta и оръжие + back to karkand- всичко хубаво викате- така и трябва да си бъде.
dude, thats sick. sick. na teb vsi4ko ti e nared, ama ne mojesh da si shtastliv, znaeiki 4e i na drugi hor aim e hubavo.
losho, losho. po4ti me nakara da si instaliram kirilica, za da te obijdam po-kulturno.
Аз ще задам въпрос те веднага на хейт го удрят, не мога да ви разбера нещо комплекси ли избивате в тоя форум, или какво?
Нямам нищо против и той да има картите тъкмо ще ги играем и тях заедно, но въпроса ми е аз ли се бъркам- и май се оказва така, защото явно това талонче само уведомява, че ако си с ограниченото издание получаваш "експанда"
@DJ Cat Заради таква измет като теб този форум е в такова състояние...
Погледни си коментарите и ми кажи колко от тях са част от нормална дискусия и колко непредизвикан хейт. Имаш проблеми.
btw Кампанията е толкова слаба :С Чак ми се повдига от клишета и QTE-ta...
Добре че мултито е такъв кеф.
- doggymien4o
- В момента играе: Квот фана
Как по дяволите да си оправя звукаааааа? 
жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака
...master freakout...
...master freakout...
- Cpl. D.Hicks
- В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
- Обратна връзка:
От няколко часа насам не съм се спрял да цъкам мултито. Направили са го СТРАХОТНО. Някаква супер добра смесица между BF2 + BF BC. Коренно различна от бетата (бъгове поне досега не съм забелязал), оръжията се държат много по- добре в мулти, отколкото в сингъл, а на всичкото отгоре е и по- лека от бетата
Наскоро по- добра покупка не съм правил!
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."Re: Battlefield 3 - Официална тема
Аййй хора намерих решение за лага и звука. Правя снимки с подробно обяснение след 5 мин ще ги кача.
http://store.picbg.net/pubpic/39/3C/962 ... 7b393c.jpg
http://store.picbg.net/pubpic/9B/35/642 ... 659b35.jpg
http://store.picbg.net/pubpic/39/3C/962 ... 7b393c.jpg
http://store.picbg.net/pubpic/9B/35/642 ... 659b35.jpg
Просто не можах да се сдържа и си поръчах key за LE.Не съм чел цялата тема,но ако някой може да даде идея има ли яки BG сървъри,начин да добавям другарчета за отборна игра в чуждестранните?Изобщо не съм запознат със Steam-подобните програми.Ще се радвам да намеря братя по оръжие
П.П Ще си оставя скайпа даже - mr.po1son
http://strangera.com/2011/10/28/bg-batt ... 3-servers/Zlob написа:Просто не можах да се сдържа и си поръчах key за LE.Не съм чел цялата тема,но ако някой може да даде идея има ли яки BG сървъри,начин да добавям другарчета за отборна игра в чуждестранните?Изобщо не съм запознат със Steam-подобните програми.Ще се радвам да намеря братя по оръжие![]()
Ориджина ми е StunDamage, ако искаш ме добави да играем. В момента я свалям. Толкова ли не можеха да направят инсталация от диска тези глупаци...
Да мълчим, така ли? Да ни хакат отзад и ние да се дупим? Е няма да стане, не съм такъв човек.
- Ghost_Leader
Моята инсталация си беше от диска.Като си сложих Диск 1 ми поиска да си вляза в Origin,активирах си копието и от там започна да ми "тегли" играта с 6mb/s,при положение,че тегля максимално с 1mb(на виваком съм от време на времеStun Damage написа:http://strangera.com/2011/10/28/bg-batt ... 3-servers/Zlob написа:Просто не можах да се сдържа и си поръчах key за LE.Не съм чел цялата тема,но ако някой може да даде идея има ли яки BG сървъри,начин да добавям другарчета за отборна игра в чуждестранните?Изобщо не съм запознат със Steam-подобните програми.Ще се радвам да намеря братя по оръжие![]()
Ориджина ми е StunDamage, ако искаш ме добави да играем. В момента я свалям. Толкова ли не можеха да направят инсталация от диска тези глупаци...
BTW моят Origin e Ghost_LeaderBG.
- pcultimate
Аз съм "pcultimate" колкото и шокиращо да звучи.
Двама други българи приятели се пишат: OrkzIsBiggest и LiquidizerDarius
btw ако искате да си направим янкакъв platoon? По-лесно се разпределяме по squad-ове и т.н.
П.С. Lighting effect-ite и изнасилват очите...
Двама други българи приятели се пишат: OrkzIsBiggest и LiquidizerDarius
btw ако искате да си направим янкакъв platoon? По-лесно се разпределяме по squad-ове и т.н.
П.С. Lighting effect-ite и изнасилват очите...
Я дайте и аз да ви стана приятелче
Пишете батълога ми е PopaiX
- Cpl. D.Hicks
- В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
- Обратна връзка:
Аз съм Hicksman21 
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."